Пейпал - помощ - 12-та тема

• 80 791
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Малко помощ, че с ПП не съм пазарувала от сума време....
Направих 1 акаунт на мъжО, само че къде от бързане, къде от бляне съм му объркала мейла и вместо bg в края съм написала bd . Акаунтът съществува, той си пазарува без проблем с объркания мейл, как се получава не зная, ама то май не е от значение.
Но сега има върнати някакви пари от 30.07, които продавачът твърди и показва, че е върнал, а той не е получил.
Може ли от объркания мейл да е проблемът?

Има ли начин да се смени мейла в регистрацията и как?

# 61
Със сигурност може да се смени мейла, аз я свърших преди тази работа, но сега с новата визия не мога да те насоча точно къде. Разгледай менютата в личния панел.

# 62
Здравейте, преди време като съм препращала подозрителни фишинг мейли на spoof@paypal.com винаги са ми отговаряли, дори и формално да е, че ми благодарят и дават допълнителни указания. От известно време няма обратна реакция на такива препратени мейли. И при вас ли е така? Нали това е мейла, на който се препращат? Може ли да го сложим на първа страница? Благодаря Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 63
Да, това е. ВИНАГИ изпращам измамните имейли и винаги ми пращат "благодарности". Simple Smile

# 64
  • София
Здравейте,
Опитвам се да изпратя пари в чужбина на приятел т.е. не пазарувам и ми дава,че сумата неможе да бъде изпратена защото отсрещната страна не приема суми със такса. Аз виждам че ми начисляват такса от почти 4 евро и искам аз да я платя но няма такава опция. Също така искам да заредя пари от дебитната ми карта във ПейПал но опцията вече не съществувала.

Моля дайте ми някакъв съвет как да преведа сумата в чужбина?

# 65
  • Мадрид / София
Здравейте,
Опитвам се да изпратя пари в чужбина на приятел т.е. не пазарувам и ми дава,че сумата неможе да бъде изпратена защото отсрещната страна не приема суми със такса. Аз виждам че ми начисляват такса от почти 4 евро и искам аз да я платя но няма такава опция. Също така искам да заредя пари от дебитната ми карта във ПейПал но опцията вече не съществувала.

Моля дайте ми някакъв съвет как да преведа сумата в чужбина?
С трансфер от твоята сметка в твоята банка в неговата. Получават се до 3 дни.

# 66
Здравейте.
Искам да отворя диспут, но с този нов облик на пейпал не се ориентирам къде точно трябва да отида  newsm78
Имах код за безплатна кутия с разни занимателни игри за деца. Направих поръчката, изписани 0,00$, а вчера са ми дръпнали 5 паунда от картата за тази кутия.

# 67
Проблееммм. Правя paypal и въвеждам номера на картата (знам кое да гледам) и пише, че не става с такава карта а тя е MasterCard debit защо не става?

# 68
Пари има ли в нея? Поне 5-6 лв?

# 69
Пари има ли в нея? Поне 5-6 лв?
Не утре ще вкарам! Ама става ли с дебитна?

# 70
Става. Но без пари в нея не става да я регистрирате.

# 71
Супер утре взимам заплата и ще се опитам.  Ама четох в нета, че на някакъв 21 дни му е взимало по 1,50 евро ?

# 72
Супер утре взимам заплата и ще се опитам.  Ама четох в нета, че на някакъв 21 дни му е взимало по 1,50 евро ?

Слънчасал е...

# 73

Слънчасал е...
Ами добре защото ще имам голяма сума пари в картата и където чета по форумите им е теглило парите и ги връща след 5 дена? Малко тъпи въпроси ама. п.с. ще поръчвам неща от ebay за това си правя пейпал

# 74
  • Sofia
Ама четох в нета, че на някакъв 21 дни му е взимало по 1,50 евро ?

То, ако вярваш на всичко, което прочетеш в нета... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт