Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 871
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Vesisf, благодаря. Пуснах Визата да ми се одобрява. Изтеглиха си 2.99 и сега чакам кода за потвърждение в ПП Hug

# 196
Vesisf, благодаря. Пуснах Визата да ми се одобрява. Изтеглиха си 2.99 и сега чакам кода за потвърждение в ПП Hug

Кодът го чакайте в електронното си банкиране или в извлечението по картата.  Hug

# 197
Чакам си аз в електронното банкиране, но е раничко. Май за 3-4-5 дни ставаше.

# 198
Чакам си аз в електронното банкиране, но е раничко. Май за 3-4-5 дни ставаше.

В моето има "неосчетоводени операции" и там се вижда веднага. Провери дали имаш такава опция.

# 199
  • Бургас
Тегленето от България е възможно само с карти VISA.

Добре де, моята карта е Виза и пак не мога да си използвам парите, които от e bay ми върнаха по един казус! Иска ми този US bank account! Идеи какво да правя? Седят ми като "+ "преведени и не мога да ги ползвам От 31 август до сега!

# 200
  • Бургас
Тегленето от България е възможно само с карти VISA.

Добре де, моята карта е Виза и пак не мога да си използвам парите, които от e bay ми върнаха по един казус! Иска ми този US bank account! Идеи какво да правя? Седят ми като "+ "преведени и не мога да ги ползвам От 31 август до сега!

Като отида на Withdraw funds ми дава отговор: There’s nothing to withdraw right now

Try again when you have a PayPal balance.

# 201
  • Sofia
   tedy_sp, а щом ти се изписва, че нямаш PayPal баланс, къде в профила си виждаш като цифра сумата, която не можеш да използваш? Rolling Eyes По принцип, когато ти връщат присъдена refund сума, тя отива директно в дебитната карта, прикрепена към профила ти, не остава в PayPal баланса – не е необходимо да правиш нищо за целта.

# 202
Регистрирах я визата - електрон и веднага си ги дръпнах.
Под PayPal balance си пишеше сумата.

# 203
Купувач ми не е изчисил добре курса лира-евро и ми е превел по-малко пари. Как да процедираме? Да върна всичко и да направи нов превод?
Всъщност тя казва, че Пейпал така са преизчислили. Обаче пък мен ме ощетява с над 10 евро.

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 16:06 от карамелена

# 204
Здравейте!
Опитах да прехвърля 300 долара от един  ПП акаунт в друг ПП - отказа ми. Повторих със  100 и ги  прехвърли.
При повторен опит за още 100 - не става.
Чета къде ли не - не разбирам какъв е проблема.
 И двата акаунта са персонални.
Дали имате идея какъв е проблема?

# 205
Здравейте!
Опитах да прехвърля 300 долара от един  ПП акаунт в друг ПП - отказа ми. Повторих със  100 и ги  прехвърли.
При повторен опит за още 100 - не става.
Чета къде ли не - не разбирам какъв е проблема.
 И двата акаунта са персонални.
Дали имате идея какъв е проблема?

Верифицирана карта на акаунта, от който прехвърляте, имате ли?

# 206

Има, да. Гледах лимитите на акаунта - пише по 500 на ден към сметката и 2,500 влезли на година. Това е всичко.
Днес опитах пак с 200 - не стана. Със 100 се получи.
Явно може по 100 на ден. Въпроса е защо.

# 207

Има, да. Гледах лимитите на акаунта - пише по 500 на ден към сметката и 2,500 влезли на година. Това е всичко.
Днес опитах пак с 200 - не стана. Със 100 се получи.
Явно може по 100 на ден. Въпроса е защо.

Това е официално https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/What-is-the-maximum-a … al-account-FAQ732.

Тук е едно по-старо четиво, но с подобен проблем https://www.paypal-community.com/t5/Receiving-money-Archive/Is-t … paypal/td-p/65098.

# 208
  • Бургас
   tedy_sp, а щом ти се изписва, че нямаш PayPal баланс, къде в профила си виждаш като цифра сумата, която не можеш да използваш? Rolling Eyes По принцип, когато ти връщат присъдена refund сума, тя отива директно в дебитната карта, прикрепена към профила ти, не остава в PayPal баланса – не е необходимо да правиш нищо за целта.
Като натисна бутона activity ми излизат всички преводи и плащщания които съм направила като сума и знака "-", а тези, които са ми върнати стоят със знака "+", сумата, датата на връщането и откъде е изпратена сумата.
AUG
31
2016
eBay International AG
Payment received
Loading transaction details for
eBay International AG
Payment received
+ 23,00
GBP
Close
Paid by
eBay International AG
claims2-gbp@ebay.com
Transaction ID
7WE70066U0220205L
Details
Amount23,00 GBP
Fee0,00 GBP
Total23,00 GBP
Refund this payment

See details on old account view

това е първия случай, а втория е ето този от предната седмица:
   The original purchase was 16 October 2016.
Refunded to
VISA x-5703
You'll see "PAYPAL *THENORTHS" on your card statement.
Exchange rate
9,15 GBP = 20,76 BGN
1 British Pound = 2,27 Bulgarian Lev
Transaction ID
7CS03093SV0374642
Seller info
Sharon North
the.norths@live.com
Note from Sharon North
Sorry, I do not post to a self storage unit. I offered for you to pay a £1.00 extra for the parcel to be signed for and you declined
Refund details
Refund total (includes tax and shipping)9,15 GBP
Fees0,00 GBP
Total9,15 GBP
See details on old account view
Print details

# 209
  • Sofia
   Да, кое те притеснява, при това положение? Парите би трябвало да са в картата ти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт