Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 352
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, някой скоро да си е сетвал опциите да се плаща по валутата на фактурата? Нещо са променили изгледа на пейпал и не откривам опциите за това как става от 1 стр указанието. Изобщо не откривам като се почне от my money... Моля за помощ Praynig

Намерих го! Интерсно как се е разбъзикало, като аз не съм пипала там? Сетнала си го бях още с регистрацията!

# 556
  • Sofia
Здравейте, някой скоро да си е сетвал опциите да се плаща по валутата на фактурата? Нещо са променили изгледа на пейпал и не откривам опциите за това как става от 1 стр указанието. Изобщо не откривам като се почне от my money... Моля за помощ Praynig

Влизаш в акаунта си –> цъкаш на колелцето горе, вдясно, до бутона "Log Out" –> "Payments" –> "Manage pre-approved payments" –> "Set Available Funding Sources" –> "Conversion Options" –> "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." –> цъкаш на "Submit" –> готова си. Peace

Проверявай дали е така, преди всяко онлайн плащане, защото понякога автоматично се връща на опцията за таксуване по курса на PP. Simple Smile

# 557
  • На плажа
Здравейте,моля за помощ.Днес съм получила на имейла си три съобщения от Пейпал.
Дословно..

Dear  ,

Register and open a free PayPal account
   Buyer protection in the event of unauthorized use of your account
   When you send a payment, your financial information is never shared
   Free for the buyer
We confirm that you have sent to alie.xyy(alie.xyy@gmail.com) a payment of $ 863.98 USD via PayPal.
This credit card transaction will be shown on your statement as "PAYPAL * Alie.Xy".

This Isn't you ?
Resolve It Now

Payment details

Purchased at:Alie.xy
Code received : 3237-9861-7448-6419

Item No.   Item Title   Quantity   Price   Sub Total
381241898676   I-Phone 6 Unlocked 32GB   1   $850,98 USD   $850,98 USD
Shipping & handling:
(It includes the cost of packaging from the seller)   $13,00 USD
Insurance costs (no offer):   --

Total:   $863,98 USD
The charge will appear on your credit card as "PAYPAL *Alie.xy".
Payment sent to alie.xyy@gmail.com
Initial amount Currency   €776,073 EUR
Currency final amount:   $863,98 USD
Exchange rate: 1 USD = 0.897714 EUR

Business information
Company:      Alie.xy
Email Contact:      alie.xyy@gmail.com

Shipping Detail

Нищо не съм поръчвала,а и пари нямам в картата.Какво може да е това?

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 08:25 от Дaни

# 558
Дaни, погледни от кой адрес са изпратени, при мен идват от някакви измислени фалшиви. Peace

# 559
  • На плажа
Това е адреса- noreply@serv.com
По принцип не се шашкам,но се притесних,че ще получа Айфон...пък хич не го харесвам Simple Smile

# 560
  • София
Дaни, фалшиви имейли са. Или ги изтрий или ги препрати на spoof@paypal.com.  Peace Не си само ти, можеш да прочетеш тук - https://www.paypal-community.com/t5/About-Protections/Fraud-Alert/td-p/1046558.

# 561
Задължително препращайте до SPOOF, за да има по-малко измамени потребители!

# 562
Да, фалшиви са от тоя адрес. Момичетата вече са писали. Peace

# 563
  • На плажа
Благодаря,сега ще препратя  Peace

# 564
  • София
Направих плащане с ПП , но ми пише Pending , какво означава това , как мога да разбера дали съм пратила пари на правилния човек , ако имам грешка , как мога да си върна обратно сумата.

# 565
  • NE
pending = в процес на изпращане

# 566
  • София
pending = в процес на изпращане
[/quote

Благодаря, а каква може да бъде причината да изчакването, питам за да знам какви са възможните варианти след това.

# 567
  • NE
Може би причината е в търговеца. Проверете отново.

# 568
  • София
Да със сигурност е в търговеца , как да разбера нещо повече за този търговец , плащам за стока от китай , името което ми излиза е американско, кореспонденцията е много бавна и тромава , писах им сто пъти че плащането не е завършено , те ми пишат , благодаря за плащането , откачени история , та пейпал имат ли телефон за връзка или емайл , където да ги питам за този търговец , дали ще ми кажат нещо повече за него , да не би да е някакъв измамник , притеснено ми е.

# 569
Да със сигурност е в търговеца , как да разбера нещо повече за този търговец , плащам за стока от китай , името което ми излиза е американско, кореспонденцията е много бавна и тромава , писах им сто пъти че плащането не е завършено , те ми пишат , благодаря за плащането , откачени история , та пейпал имат ли телефон за връзка или емайл , където да ги питам за този търговец , дали ще ми кажат нещо повече за него , да не би да е някакъв измамник , притеснено ми е.

съмнява ме да ти дадат някаква информация за търговеца.. ако все е още е pending, би трябвало да имаш бутон/опция да му дадеш cancel и да го прекратиш. Не знам откъде пазариш, но при такава комуникация по-добре да не рискуваш.

Общи условия

Активация на акаунт