Изчерпан ли ми е резерва

• 17 894
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
thzveta, голям е шокът, ако лекар ти каже това. Няма да можеш веднага да се съвземеш. Минах през това. Но ще видиш, че след няколко дни или седмица ще се съвземеш. Отиди утре на преглед и при д-р Димитрова. Виж и други мнения. Шанс винаги има. Поне трябва да опиташ - ако не друго.
Тяхната политика на клиниката е такава, но има други клиники с други политики по въпроса. Кураж! Горе главата!

# 46
Благодаря ви за подкрепата...Уговорихме се с Димитрова за края на август.Първо трябва да изчистя уреаплазмата и при нея да отида с чиста микробиология,за да ме поеме веднага!!!Стискайте ми палци !А аз ще продължа да си споделям с вас трудния път!

# 47
  • сред маслини и портокалов цвят
 Преди около 9 години един от известните специалистти по ИЯР ми каза, че нямам друг шанс освен донорска яйцеклетка. Година по-късно се роди синът ми, от икси със слаба стимулация. Дъщеря ми пък е съвсем старомодно зачената:).
Ще успееш. Само не се отказвай.

# 48
  • София
Цвета изобщо не се отчайвай. Аз съм на 33 с ИЯР, на едно от изследванията ми АМХ беше 0,17, а на другото 0,64 (което така ме зарадва Grinning).

Отидох при д-р Владимиров, принципно той е специалист по ИЯР. Направихме ин витро, за съжаление беше много отчайващо - 3 фоликула и една яйцеклетка, която обаче се оплоди. Не забременях, препоръката му беше, че няма смисъл от стимулации, но може да пробваме на естествен цикъл. Но след месец след инвитрото съм бременна Laughing, съвсем без да следим нищо, по естествен начин.

Шанс има Heart Eyes

д-р Димитрова е много позитивна, като ходих при нея ми обясняваше как и да не забременея от ин витро, след стимулацията много жени с ИЯР забременявали естествено.

# 49
Честито vesi21, лека бременност!  bouquet
И при мен се получи ( днес влизам в четвърти месец) след ин витро.
Не можах да разбера ти как забременя, след ин витрото или по естествен път?

# 50
  • София
Честито vesi21, лека бременност!  bouquet
И при мен се получи ( днес влизам в четвърти месец) след ин витро.
Не можах да разбера ти как забременя, след ин витрото или по естествен път?
Мерси, честито и на теб.
По естествен път, месецът след неуспешното ин витро. Явно стимулацията си е дала ефекта Simple Smile

# 51
Здравейте на всички, за първи път ще пиша в сайта,но явно проблемите са ни горе-долу еднакви.Ако тръгна да разказвам подробно,няма да ми стигне цяла седмица.Само ще ви спомена,че за 2 години 5 клиники смених.И ако мога да съм полезна на някоя от вас относно клиника съм насреща.Само ще спомена ,че всички ни виждат като ходещи касички и хич не им пука,че ние се борим и страдаме.Аз също съм с намален яйчников резерв,а съм едва на 29 години.Имам и лапароскопия,с лява премахната тръба съм и едно неуспешно ИКСИ.Не се отчайвайте,защото в този живот всичко е възможно.А особено ,докато имате нормален цикъл - още повече.
Насреща съм да помогна с каквото мога и да отговоря на въпроси.За съжаление станах професор по лекарства,некачествени д-ри и клиники, и изчерпан айчников резерв,стимулации,хормони,изследвания и всичко останало ,за което сега не се сещам.
Желая късмет на всички и едни добри резултати.

# 52
  • София
Здравейте на всички, за първи път ще пиша в сайта,но явно проблемите са ни горе-долу еднакви.Ако тръгна да разказвам подробно,няма да ми стигне цяла седмица.Само ще ви спомена,че за 2 години 5 клиники смених.И ако мога да съм полезна на някоя от вас относно клиника съм насреща.Само ще спомена ,че всички ни виждат като ходещи касички и хич не им пука,че ние се борим и страдаме.Аз също съм с намален яйчников резерв,а съм едва на 29 години.Имам и лапароскопия,с лява премахната тръба съм и едно неуспешно ИКСИ.Не се отчайвайте,защото в този живот всичко е възможно.А особено ,докато имате нормален цикъл - още повече.
Насреща съм да помогна с каквото мога и да отговоря на въпроси.За съжаление станах професор по лекарства,некачествени д-ри и клиники, и изчерпан айчников резерв,стимулации,хормони,изследвания и всичко останало ,за което сега не се сещам.

Може ли да споделиш от кои клиники не си доволна и защо? Успех и кураж!

# 53
Gerra, ако може да кажеш какво точно наложи тази честа смяна на клиниките и съответно докторите.
Не се заяждам, но времето, което си дала на тези доктори не е достатъчно за успех.
Моя лекар си е съпричастен, неслучайно  останах при него и след като забременях, той ме следи и той ще изроди детето ми.

# 54
Gerra, това е твой пост.
Това обяснява всичко!!!
Проблемът не ти е д-р Димитрова...

# 55
florans1, нещо не схващам, Gerra не споменава доктори и клиники?  Thinking

# 56
Момичета, на 43 години преди месец родих моето бебе, раждането беше в 34 седмица, заради големи миоми. Тежка операция, но успешна, всичко е наред, добре сме и двете.

Просто искам да пожелая на всички успех в забременяването и да напомня, че чудеса стават. Дори и лошите хормони не изключват възможността за естествено забременяване - което се случи и при мен. Забременях на 42 години и половина, с 1 яйчник и 1 тръба, с много лоши хормонални изследвания и според лекарите с напълно изчерпан яйчников резерв. Когато забременях, не пиех нищо, нито една добавка или витамин да си помогна, защото вече не допусках забременяване. Имам деца от първия си брак, на 40 се омъжих за втори път и се надявахме на наше бебе. Заради лекарските прогнози, вече се бях примирила, че няма да стане, когато се случи изненадата.

Успех на всички  Hug

# 57
Честито Бианка!
Такива писания дават надежда!

# 58
Чудеса се случват по Коледа!Честито и от мен Bianka!Дано чудото стигне всички ,които неспираме да вярваме!!!

# 59
Честито на  Бианка и да ни е честита Новата година!
Дано всичко лошо остане в старата, а тази да е изпълненана с положителни емоции.  Praynig
Съвсем малко време  остана до срещата с моето чудо и вече тръпна в очакване. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт