ВТОРИ КЛАС 2016/17 (набор 2008) - Тема 7

• 91 489
  • 750
  •   1
Отговори
# 210

Нашите ги викат на 12-ти за медицински преглед.
[/quote]

Какви са тези прегледи? Аз мислех, че се купува здравно-профилактична карта, попълнена от личния лекар и се носи на медицинската сестра в училището.

# 211
  • София
Нищо още не се е чуло за РС при нас.
Със свидетелствата май месец раздадоха и списък с необходимите пособия.
Бележник и лична карта.
Здравно-профилактична карта.
Стандартните моливи, бои, четки, ножици и подобни материали.
Тетрадките ми направиха впечатление - 5 с тесни и широки редове, по 10 с широки редове и малки квадрати. Явно ще се опитат някак по-плавно да минат само на широки редове по бел.

# 212
Аз точно за тетрадки се чудя най-вече какво да купя. Взех няколко с широки редове и една с големи квадрати. За сега изчаквам. Значи ще имат и бележници. Laughing

# 213
  • Пловдив
За бележниците сигурно ли е?
Нещо се решаваше последно за тях, но не съм в течение. Знаех, че до 4 клас няма бележници.  newsm78

# 214
В нашето училище обикновено първокласниците и децата от предучилищната имат родителска среща преди 15 септември, а останалите някъде през октомври. Все пак обаче ръководството (както разбрах) е сменено и може да се реши друго.

Бележниците до миналата година влизаха от 2 клас, но с настъпилите промени не е ясно дали нашите деца ще имат тази година или няма да им ги искат чак в 4 или 5 клас.  Thinking

# 215
  • при моите любими
На нас ни дадоха списък с нужните неща, но не фигурират тетрадки с широки редове. По всички предмети ще  пишат на тесни и широки. По математика стартират на малки квадратчета. Бележник няма в списъка. Остана да купя още няколко дреболии, но като цяло сме готови за новата учебна година. И тоалетът е решен. Simple Smile Записах я на Алианс по английски език, за там не знам какво ще е необходимо. Взех няколко тетрадки речник  само.

# 216
На мен избора на тоалет много ме затруднява (става въпрос за момче). Почти всички момченца миналата година бяха с ризки и сака. Моето дете не харесва никакви ризи и му бях облякла дънки, фланелка и едно спортно сако. Сега го карам да му купя риза, той отново не иска. Ще обикалям в началото на септември и ще видя какво ще ми грабне окото.

# 217
  • около Варна
Второкласниците учат по стария закон и би трябвало да имат бележници. Нашата родителска среща е другата седмица.

# 218
  • Пловдив
При нас имаше бележници и в първи клас.Друг е момента ,че никой не ги е ползвал.

# 219
  • Пловдив
Ние сме  на 13-ти на преглед в училище. Според мен бележници не би трябвало да има. Учат по старата програма, но закона си влезна в сила от 01.08, а според него на ученици до трети клас не се поставят количествени оценки.
Родителска среща има обявена само за първи клас. Предполагам, че на 15-ти ще ни кажат какво трябва да се купува.
Моето момче е на балкан /село/, при баба си и дядо си и не му се  прибира  Laughing Искал да учи там.

# 220
  • Mars Hotel
При нас нищо не се чува за родителска среща.  newsm78 Ще пазаруваме в последния момент явно.

# 221
 И ние сме на 13-ти на преглед в училище, преглеждат ги за въшки. Родителска среща няма да имаме преди 15-ти. Списък с помагалата и тетрадките получихме още май месец.
  Алекс тази седмица е на отглеждане при майка ми, правят диктовки, че е забравила някои букви как се пишат ooooh!. Взехме малко кученце с което е неразделна.

# 222
  • Пловдив
Е,това ми е любимо преди учебната година прегледи и срещи.Никога не съм ходила и сега ще пропусна,така или иначе ни няма в страната.Връщаме се във вторник,така че ще минат и без мен на срещата.

# 223
  • София
И ние сме на 13-ти на преглед в училище, преглеждат ги за въшки. Родителска среща няма да имаме преди 15-ти. Списък с помагалата и тетрадките получихме още май месец.
  Алекс тази седмица е на отглеждане при майка ми, правят диктовки, че е забравила някои букви как се пишат ooooh!. Взехме малко кученце с което е неразделна.

И моята онзи ден ме пита как се пише "р".
Извън темата какво кученце взехте

# 224
Тук пише че оценките за втори и трети клас отпадат /ако е достоверна информацията/.

http://www.kmeta.bg/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%82%D … 1%81%D0%BD%D0%BE/

mmoonnii, кученцето е подарък от една съученичка на Алекс, ловджийска порода / идея си нямам каква, а и майката на детето също не знаеше  Laughing/. Гледаме го у майка ми, а тя живее наблизо. Децата са влюбени в него, а аз съм много доволна, защото ме молеха от много време за куче, а имаме две котки.

Общи условия

Активация на акаунт