ВТОРИ КЛАС 2016/17 (набор 2008) - Тема 7

• 91 482
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • София
В съседен квартал е училището и няма да се прибира сама. А другата година брат й ще е първолак, така че пак няма да се прибира сама. Освен ако не стане супер старателна и занималнята не отпадне, което едва ли ще се случи.

# 196
Училището на бъдещата второкласничка е на 15 мин. с кола от нас или на 30 мин. с ГТ. Няма шанс в близките години да ходи сама.

Наблюдавала съм 10-ина годишни да пресичат кръстовището на бул.Еминеску при 31-во отгоре през релси и платна с по 3-4 ленти и винаги съм се чудила колко ли пъти родителите са им повтаряли да пресичат през подлеза.

# 197
Случайно открих тази страничка и много ми хареса. Смятам да направим входните нива за втори клас :

http://blagovaclass-2.webnode.com/za-da-znaem-poveche/

# 198
Случайно открих тази страничка и много ми хареса. Смятам да направим входните нива за втори клас :

vita благодаря!  bouquet
И аз ще се възползвам.  Simple Smile

# 199

Сърдечно благодаря  bouquet

# 200
  • София
Ето и тези тестове, които са давани за 1 клас, могат да се направят:

http://www.sbnu.org/index.php/testove

# 201
  • София
При търсене в Google излизат доста входни тестове за 2 клас, които могат да се направят за предварителна подготовка.

# 202
  • Mars Hotel
Благодаря за линковете, момичета!  bouquet Ще ги вкарам в употреба.

# 203
И аз ще се възползвам от линковете. Благодаря!  bouquet

# 204
  • София
Да се оплача - днес срещнах една майка на съученик на Катерина, която си нямала друга работа, ами минала покрай училище да пита за родителска среща и разбрала, че "нашата" класна напуснала  Sad Още нямало нов учител за нашия клас.
А Катерина си е подредила несесера и е нарусивала картича за любимата си класна. Казах й, че може да не е тя, че понякога ги сменят, а тя ме контрира - не било вярно, тя им била обещала догодина да си им е пак учител. Ще има шок на 15 септември...

# 205
  • София
Да се оплача - днес срещнах една майка на съученик на Катерина, която си нямала друга работа, ами минала покрай училище да пита за родителска среща и разбрала, че "нашата" класна напуснала  Sad Още нямало нов учител за нашия клас.
Класната пък на моя син се пенсионира. Не зная дали има назначен нов учител.

# 206
И нашата класна се пенсионира. Али не прие добре новината, каза че и е тъжно и си я иска. Госпожата по занималня ни става класна /децата я харесват и са свикнали с нея/, а на занималнята- нова учителка.

# 207
мандаринка, горкото ти момиченце. Weary Дано се окаже, че позната ти нещо не е разбрала правилно.  И в нашето училище една майка ми каза, че има много промени. Сменен е директора, двата зам. директора, махнати са всички пенсионирани учители и са назначени около 40 нови, но дали е истина ще видя като почне учебната година. От друга майка пък разбрах, че предстои голям ремонт и малките ученици щели да идат в сградата на големите. Единственото което ми хрумва е, че ще мине училището на две смени докато трае ремонта (до сега големите ученици си бяха само първа смяна. а малките се сменяха, но те пък си имаха и занималня, та не беше много от значение). Странното е, че не ми направи впечатление лятото да има ремонти, а според мен трябваше да почне още тогава, щом има такава идея, макар че не виждам какво ще ремонтират, освен да пипнат тоалетните. Другото е на повече от добро състояние (новичко, чистичко, обгрижено).

vita за твоето момиченце  spoko

Предишните години в нашето училище се практикуваше така: Когато се пенсионира класен ръководител, ако има сили и желае го оставят да продължи още няколко години в занималня. Обикновено се слагаше да води занималня там където се назначава за класен ръководител млад учител, без опит за класен ръководител. (Често пъти в своя си кабинет.) Така опитът на пенсионирания учител директно се предава към младия учител и децата не минават през сътресение. Но май тази практика няма да продължи, според това което ми разказа моят източник. Честно казано предпочитам стария вариант, но никой не ме пита.

# 208
  • Майничка
Обикновено ремонтите започват тогава, когато общините отпуснат пари.

Нашите ги викат на 12-ти за медицински преглед. Предупредила съм отсега каката да не си прави планове за сутринта, че вече има ангажимент. Делят същата класна стая с първи клас, така че първите 3 месеца ще са втора смяна - в училището първи клас са основно първа смяна, само през декември, февруари и април - втора.

# 209
И нашата госпожа е на възраст за пенсия, но уж обеща да ги изкара до 4 клас. Децата много я слушат. Нямам представа какви промени ще има тази година, май само директора щял да е друг. Всички ли ще имате родителски срещи преди 15-ти септември? Една позната ми каза, че техните РС са чак октомври (става въпрос за дете трети клас). Аз все още съм в чуденка какво точно да купувам и в какво количество. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт