ВТОРИ КЛАС 2016/17 (набор 2008) - Тема 7

• 91 376
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Три пъти седмично на футбол и също толкова - на шах.
Миналата година ходеше и два пъти на баскетбол, но тази година, за съжаление, съвпада с футбола и няма как.

# 601
  • около Варна
Моята ученичка ходи събота на модерни танци, неделя на народно пеене,по проект Твоят час ще посещава групи за напреднали по БЕЛ и математика в учебно време.

# 602
  • София
Английски език и плуване през седмицата след занималня, езда, рисуване и приложни изкуства почивните дни. След заниманията през седмицата се връща доста изморена и ако трябва да довърши нещо за училище е голяма мъка, та обмислям дали да не намаля плуването на веднъж седмично.

# 603
  • Варна
Три пъти седмично на плуване, в събота на математика.

# 604
  • София
Три пъти на кънки - събота, неделя и един ден през седмицата, обикновено понеделник.

# 605
  • София
Три пъти на кънки - събота, неделя и един ден през седмицата, обикновено понеделник.

Къде ходите на кънки?

# 606
Как успявате се чудя аз...  Rolling Eyes  Моят второкласник не ходи на занималня, има кой да го гледа, да пишат домашни вкъщи и разбира се да играе (сам си дава междучасия)  Laughing  Само на английски ходи 2 пъти седмично...

# 607
Моята ходи 2 пъти седмично на таекуондо.  Peace

Преди седмица случайно я хванах, че пише някои от буквите неправилно (улеснила писането, да става по-бързо). Веднага й обърнах внимание и при проба в съботата видях, че се е постарала и пак е почнала да си ги пише правилно. Така и почерка й става по-красив. Иначе нещо беше взела да пише буквите с различна големина, някои хвърчащи и всичко от бързане. Сега му е времето да си изгради що годе хубав почерк, а после така или иначе ще се бърза и ще се разваля. Сега няма това бързане. а ако от сега пише грозно, не мога  и да си помисля какво ще стане в бъдеще!  ooooh! Важното е, че към настоящия момент това го оправихме, но си трябва контрол поне от време на време, а аз имам навика да оставям децата си сами да се справят. Сама си пише домашните, сама си гледа какво й трябва за следващия ден и оправя чантата. Аз само проверявам помагала, които ми донесе в четвъртъка, че математиката и БЕЛ си стоят в клас през останалите дни.

# 608
  • На брега на реката
Моята пък я забелязах колко ужасно изписва някои цифри. 9, 0 и 3 са неразличими. Вчера и страницата по БЕ с домашното от занималнята скъсах. Грозно, нечетливо и драскано. Вероятно крайно реагирах, но се подразних, че пак е бързала да играе и е сътворила мацаница. След конското и скъсаната страница, домашното беше изпипано и красиво. Значи можело.
За сега не ходи на допълнителни занимания, отсъствахме дълго, после се и разболя. Утре е на прослушване за хор, мисля това да й е Simple Smile

# 609
Моята ходи веднъж в седмицата /понеделник/ на английски.  Искам да я запиша и на нещо друго, но  изчаквам да видя тази година как ще се справя.

# 610
  • София
2 пъти седмично карате, 1 път плуване през седмицата. През почивните дни са други неща Simple Smile - курс ролери или кънки и състезателна математика.
какъв е този курс за ролери

# 611
  • София

Къде ходите на кънки?
В зимния дворец. Нашият треньор е към Денкови - имат някаква си тяхна договорка. Разписвахме документи за картотекиране на името на друг клуб. Мъжът води щерката и не съм особено в час.

И сега се замислям - каката беше на 3г. и малко когато почнахме да я водим по пързалките. Тя като цяло е спортна натура и добре се получи с този избор на спорт при нея.
Ама синът никакъв го няма - по-зле и от мързел е това дете. И се чудя какво може да го заинтригува... Иска ми се и той да ходи активно на спорт извън градина/училище.

stelt77, събота и неделя е при нас. И през седмицата мъжът се нави един ден да води каката. Трудно ни е за повече. Много се надявах сина да се запали по кънките и да ги водим заедно, ама не се получи.

# 612
Ходи - 3 пъти на айкидо и 2 пъти на баскетбол. Миналата година ходеше на плуване, вместо на баскетбол. В събота и неделя са заниманията по математика с мен. Колкото са по-ангажирани, толкова са по-дисциплинирани и концентрирани върху това, което правят. Това е моето наблюдение.
Най-важното при извънкласните занимания е желанието на детето. Тази година отказа да ходи на плуване и се съобразих с него. Насила хубост не става.
Друг е въпросът, че аз почвам да издишам с воденето и прибирането, но не искам да ми лежкуни пред телевизора/таблета/компютъра вкъщи( не че не изключихме детските канали, таблетът е прибран, а компютърът се пуска само в събота/неделя за по час-два най-много). Хм, май съм майка-цербер?  Thinking
Скрит текст:
Да вметна, че детето ходи на занималня. Случихме на прекрасна класна и на строг втори учител в занималнята. Уви, баби и дядовци на разположение нямаме, работим и двамата с мъжа ми. Справяме се. Ние си знаем как...

# 613
  • София
2 пъти седмично карате, 1 път плуване през седмицата. През почивните дни са други неща Simple Smile - курс ролери или кънки и състезателна математика.
какъв е този курс за ролери

Едни симпатични младежи им показват как да падат, как да карат безопасно, да правят номера и прочие Simple Smile . Имало и състезания дори за мастерите... Лятото беше в парка Заимов, но вече ще са в зала и цените ще се качат... Потърси във Фейс-а    ДИЗАСТЪР  - точно така се казват Simple Smile

# 614
Tortoise, не си единственият цербер. У нас в учебни дни не се играе на таблет/компютър и не се гледа TV/клипчета на компютър. По изключение, докато чакаме вечерята да стане, може да пуснем NG Wild. Толкоз. Иначе няма оправия.

Моето ходи на плуване 2 пъти, 2 пъти на шах и веднъж на математика.

Общи условия

Активация на акаунт