Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 481
  • 992
  •   1
Отговори
# 555
Има ли го още бар Текила на Харманите Heart Eyes?
Ти, май, говориш за ония бар на Харманите, дето го държаха същите собствениците на "Малката Текила", не помня, как се казваше, не, няма го, и миналото лято вече нямаше.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 14:32 от nar4eto

# 556
  • Plovdiv
Някой беше питал за детска кухня и аз скоро гледах информативно в нета за дребосъците за догодина и намерих, че има и частни. За тях мисля, че всеки може да се запише и не ти трябва адрес и прочие. Потърсете информация в нета Simple Smile

# 557
Благодаря, ще се разровя в нета за кухните. bouquet
За закуска ние или си взимахме някоя закуска или си приготвяхме нещо в стаята набързо.
На обяд най-често ходехме "При Мъро" -евтино и вкусно.
Вечер обикаляхме ресторантчетата на Крайбрежната. Там е скъпичко, но беше толкова красиво да се храниш и да наблюдаваш морето.  Heart Eyes Просто приказка...
Ох, обожавам го пустото море. Мога да си откарам там цяло лято.

# 558
Имаше едно заведение в началото на Хармани - Маг Дак, с готови готвени храни, доста хора имаше. Имах близки, които често за обяд се хранеха там и бяха доволни.
Аз много харесвам едно заведение срещу хотел Лотос се пада, то е мъничко, към една къща и има една фигура на готвач на входа. Не му помня името, но за обяд ходехме там, имаше обедно меню, беше евтино и вкусно.

# 559
Малката Текила е в парка, след църквичката св. Зосим, с партизанско име " Лай..то", или " Кен.фа" Laughing
Това, поради факта, че построено върху градската  тоалетна. Иначе е много готино, вече работи.
Имаше още една Текила, или Сала, което обаче не беше в Харманите, а сал  на пристанището. Отдавна не работи, от яхтения клуб го взеха и го вързаха навътре в морето, май само те си го ползват.

# 560
  • Резерват "Северозапад"
Точно за затворения бар на Харманите питах - жалко, че е затворено Cry.  Ще се намери друго място за мента със спрайт Heart Eyes.

# 561
Кой ресторант от райбрежната в стария град ще препоръчате, с по-нормални цени? Ние ще бъдем на Градина, но сигурно всяка вечер ще сме в Созопол.

# 562
Аз тази година станах привърженичка на "Тангра", това е не на Крайбрежната, а на ул. Морски скали. Пак има чудесна гледка към морето , обслужването и храната са добри, не е евтино, но е не са прекалено им високи  цените. Една вечер от там наблюдавах играещи делфини, бяха около 10-ина и доста близо. Същите хора държат и "Докторската Къща", няма голяма разлика между тези две заведения, просто "Тангра" ми допада повече.

# 563
Не се храня много по заведения, но доста добри думи съм чувала за Di Valli. Мисля, че Кирик и Бижу на пристанището не са много скъпи, но за Кирик казват, че били развалили кухнята.
Лично аз предпочитам да хапвам отвреме-навреме при Шопа, на Автогарата. Много е непретенциозно, но имат страхотна шкембе чорба и мусака, а много обичам Simple Smile И никак не е скъпо.

# 564
И аз съм чула хубави мнения за Di Valli, но това е едно от най- скъпите заведения в града. "Кирика" напоследък взе да ни харесва даже, преди не съм сядала там.
Вчера взех от сергията преди "Макдак" панирани калмари, имах чувство, че ям мекица, толкова много тесто, че калмара вътре не се усеща.  От "При Мъро" понякога съм взимала печена риба за вкъщи, тази година още не съм стигнала до плажа, а миналите години доста често го правих, и бях доволна. Вчера, обаче, не ми се ходеше чак до другия край на плажа, а ине бях сигурна, че имат калмари, и ето. Другия път ще ходя там.

# 565
Св. Анна е една сграда със Зелената къща и Вила Флага. Защо ме търсиш?, Веселата уличка ще ви е близо, просто трябва да слезете по Ропотамо успоредно на плажа и да гледате къде започва навалицата Simple Smile

Вила Флага и Св. Анна са в един общ двор. Отсядали сме във вила Флага. Много ми хареса, но не можем да се уредим с места. Все заето. И двете са на обща фамилия. Примерно брат и сестра. Нещо такова ни разказа собственика на вила Флага. Двора им е уникално залесен. Даже има и живи костенурки, който си цъкат там. Малкия много им се радваше.Веселата уличка е на 5 минутки пеша.

# 566
И аз съм чула хубави мнения за Di Valli, но това е едно от най- скъпите заведения в града. "Кирика" напоследък взе да ни харесва даже, преди не съм сядала там.
Вчера взех от сергията преди "Макдак" панирани калмари, имах чувство, че ям мекица, толкова много тесто, че калмара вътре не се усеща.  От "При Мъро" понякога съм взимала печена риба за вкъщи, тази година още не съм стигнала до плажа, а миналите години доста често го правих, и бях доволна. Вчера, обаче, не ми се ходеше чак до другия край на плажа, а ине бях сигурна, че имат калмари, и ето. Другия път ще ходя там.
Di Valli е много добър ресторант. На крайбрежната сме отсядали в Рибари и ни допадна. Също и в ресторанта на хотел Аполон. Миналата година, когато бяхме малката беше на 1,1 месец, не сме търсели детска кухня, ядеше с нас, не сме имали проблеми.

# 567
  • München, Deutschland
Ди Вали е причината да се връщам всяка година в Созопол. Една от основните.

# 568
Di Valli има и в София, между другото.  Simple Smile

# 569
  • München, Deutschland
Аааа, чакай, чакай, обърках се, Ди Вали е много готин също. Сега като каза, че го има в Сф, се абарисах. Имах предвид обаче Дел Муро.

Общи условия

Активация на акаунт