Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 319
  • 992
  •   1
Отговори
# 780
Да дам мнение за Къщата на доктора в стария град. Невероятна локация. От кухнята не бяхме  доволни беше поносима , но обслужването беше повече от ужасно. Този,който вика хора се караше с клиенти на входа. Сервитьорът ни беше неучтив и сам си взе незаслужен бакшиш. Спестете си парите!

# 781
  • София
На Хармани и на Царския плаж има ли мазут?

Откриха ли аквапарка най- после?  Най- последно трябваше да е открит вчера.

# 782
Мазут на Хармани? Мислех, че Хармани е чист плаж. Даже наскоро бях чела някъде, че имало класифициране на плажовете в Европа. И няколко български плажа бяха включени в нея като уж чисти. newsm78 Май единият от тях беше Хармани.
Ама вие ся ме размислихте.

# 783
  • Ловеч
Мазут на Хармани? Мислех, че Хармани е чист плаж. Даже наскоро бях чела някъде, че имало класифициране на плажовете в Европа. И няколко български плажа бяха включени в нея като уж чисти. newsm78 Май единият от тях беше Хармани.
Ама вие ся ме размислихте.
Беше се излял преди седмица, две и за това.

# 784
Едното бебе реве, другото не иска да спи, а мама уж организира "почивка"... Моля ви, споделете - кой е най-хубавият плаж в Созопол и ми препоръчайте най-близкия хотел/къща за гости до него. Ако е къща за гости, моля за такава с ресторант , че ще съм с 2 малки деца, мрънкащ татко и бременна жена, трябва да им спестя търсенето на места за ядене..

# 785
  • München, Deutschland
КаИна, исках да ти напиша на лично, но ни от старата, ни от новата версия намирам откъде...
Та, мога да ти препоръчам място до Хармани, най-широката плажна ивица на нашето Черноморие. В момента сме тук за нз коя поредна година. Студио с котлони, МВ, кана за вода, хлад., ютия, от тази година и тостер, има някакви чаши и чинии, с изглед към морето и балконче. На края на Веселата уличка, т.е. на около 5м от плажа. В сградата има плод-зеленчук, магазин за напитки/алкохол/сладки неща и някакво магазинче за кърпи, надуварми неща и т.н. С паркинг. Няма собствено заведение, има обаче в съседната сграда, т.е. на 10-15-20м от входа. Ако минете 50-100м по Веселата уличка (и по-малко) има палачинки, дюнери, бъргъри, заведения за хранене, кафенца и атракции за деца - не по едно от вид, а има избор. Драсни ми на лично, макар че собственичката ми каза, че е пълна, но ако искаш, ще я попитам като я видя или ще ти дам тел.

# 786
И аз хич не се оправям през телефона с тая нова версия... Звучи добре! Кое е мястото?

# 787
Скрит текст:
Та, мога да ти препоръчам място до Хармани, най-широката плажна ивица на нашето Черноморие. В момента сме тук за нз коя поредна година. Студио с котлони, МВ, кана за вода, хлад., ютия, от тази година и тостер, има някакви чаши и чинии, с изглед към морето и балконче. На края на Веселата уличка, т.е. на около 5м от плажа. В сградата има плод-зеленчук, магазин за напитки/алкохол/сладки неща и някакво магазинче за кърпи, надуварми неща и т.н. С паркинг. Няма собствено заведение, има обаче в съседната сграда, т.е. на 10-15-20м от входа.

Това да не би да е Менада или как там се казваше един?

# 788
  • München, Deutschland
КаИна,
Скрит текст:
Апартаменти Св. Зосим, има ги в гугъл мапс и като местоположение.
Собственичката има и още един хотел по-надолу по улицата, но не сме отсядали.
А Менада не са ми познати.

[/quote]

# 789
Момичета, кажете къде в Созопол мога да се подстрига.На тръгване не успях да се организирам, а косата ми пада в очите,не се търпи.

# 790
В Созопол има много салони, стига да намериш свободен мастер. Иначе,  срещу супермаркет "Болеро" има едно салонче, където не е лошо.

# 791
Нарче, благодаря ти!
Точно в района на Болерото сме, ще мина да се уговорим.

# 792
  • Bulgaria
На Хармани и на Царския плаж има ли мазут?

Откриха ли аквапарка най- после?  Най- последно трябваше да е открит вчера.

Аквапарка отвори в понеделник.Минах покрай него ,красиво е направено ,но за мен е много скъпо -30 лв на човек.И ако влезеш и в замъка -ще фалираш с още 20 лв  Laughing Laughing

# 793
А мазут на Харманите наистина има. Ония ден се прибрах от плажа, и по стъпалата ми имаше мазутени петна. И не се измива това нещо, едвам ги махнах с олио.

# 794
  • Пловдив
А мазут на Харманите наистина има. Ония ден се прибрах от плажа, и по стъпалата ми имаше мазутени петна. И не се измива това нещо, едвам ги махнах с олио.
Вчера имаше мазут и на централния плаж,трудно се измива но с  разредител AMB веднага се махна...

Общи условия

Активация на акаунт