Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 607
  • 992
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Много благодаря за бързия отговор  bouquet
От комплекс Лазур имате ли впечатления?

# 181
  • München, Deutschland
Ние ще почиваме трета година в Св. Зосим (хотела). Харесва ни, чистичко е, има паркинг за който не се доплаща. Ако искаш да вадиш колата всеки ден, е кофти, защото разместваш всички (винаги някой спира на вратата), затова ние не местим колата. Плажът оттам е на няма 20м, точно през улицата е. Ако има нещо забравено, може да се върнеш за минутки. Мястото е комуникативно, има всякакви магазинчета наоколо, но шумните заведения са на 50-100м и не се чуват. Има разни детски забавления - игри някакви, мятане на топки в кош, ловене на рибки, айс хокей - всичките са съвсем близо и работят до макс 12. Влизайки в сградата, има мивка за краката, когато идваш от плажа и не искаш да си вкарваш пясък в стаята. Simple Smile За нас мястото е перфектно и е на Хармани, което ни е топ изискване - тези излизания ежедневно извън града с обиколки по плажове + търсене после на паркоместа + да не можеш да изпиеш една бира на плажа, защото караш + да плащаш и на място за паркинг, не ни привличат. Wink

# 182
  • Русе
Благодаря за мненията. Hug
В крайна сметка резервирахме в студио в Лазур,утре пътуваме  car003
По телефона ми казаха,че се намира на 100м.от плаж Хармани и има паркоместа за всички.
Много се надявам да не се разочароваме,за първи път ще почиваме в Созопол,и да си починем пълноценно.
Ще пиша от мястото на събитието  Wink като се настаним

# 183
Утре искаме да плажуваме на Каваци, Централният плаж днес е бурен и с водорасли. От къде в Стария град да хванем влакчето от Санта Марина? Благодаря предварително  Hug

# 184
  • София
От Созопол може да хванете влакчето само от Черно море, там където спират автобусите от София. От Санта Марина тръгват на кръгъл час. Между 13 и 15ч почива. Има още едно влакче, което минава през Буджака и отива до Каваци, входа за плажа при х-л Св. Никола.

# 185
  • София
Привет  bouquet
Предстои ни първото ходене до Созопол, резервирахме вила Морска Нели http://www.booking.com/hotel/bg/neli-sea-villa.bg.html , някой има ли впечатление от това място? И мен ме притеснява паркирането, макар,че уж има места там. В района има ли обществен/платен паркинг? Останах с впечатлението ,че сме избрали прилична локация, близо до Хармани /?/ , но все пак ми се иска да пообиколим и с колата  Mr. Green

# 186
  • в ябълковата градина
Мерси много за информацията!

# 187
Привет на всички  bouquet
За първи път,ще почиваме в Созопол,прочетох цялата тема и разбрах,че основния проблем е,че няма безплатни паркинги.
Позната ми каза,че е добре да си търсим апартамент около автогарата,защото от там всичко е наблизо.
Аз пък разглеждах комплексите Лазур и Зосим защото имат паркинги,които са безплатни,поне по написаното в интернет.
Та моля за малко помощ къде е по-добре да отседнем,искаме да си имаме осигурен паркинг за колата,а не всеки път като се прибираме да не знаем дали,ще има свободно място за паркиране.
С две деца сме и колата ще се ползва ежедневно,та помагайте  newsm78.,объркана съм,никога не съм почивала в Созопол,а от четене из интернет станах така  #Crazy
Благодаря Ви,и приятна почивка на всички

Колко спешно ти трябва инфо за Лазур? В петък сутринта тръгваме натам. И ще кажа как е положението с паркоместата.

# 188
Привет  bouquet
Предстои ни първото ходене до Созопол, резервирахме вила Морска Нели http://www.booking.com/hotel/bg/neli-sea-villa.bg.html , някой има ли впечатление от това място? И мен ме притеснява паркирането, макар,че уж има места там. В района има ли обществен/платен паркинг? Останах с впечатлението ,че сме избрали прилична локация, близо до Хармани /?/ , но все пак ми се иска да пообиколим и с колата  Mr. Green

Моля за отзиви за тази вила след почивката. bouquet  Като цена и пространство за обитаване как се връзва?

# 189
  • София
Ще кажа, но ние сме чак август там, 9-13, беше запълнена за малко по-ранни дати. Ако от букинг правилно са представили нещата стаята ни ще е нормална, не много голяма, но ще си има хладилниче и хубава баня /на снимките/ на живо да видим  Mr. Green  220лв за 5 нощувки ни е цената.
Тая година ни се наложи по-скромно с почивката, че за един месец като гръмна хладилника и климатика....гадно се получи.  Mr. Green

# 190
  • Spain
chrissy мерси , но имах предвид то4но детска дискотека, моята мома още не е пораснала за друга:) .... нищо на място ще видим дали ще открием нещо .
в този ресторант Вятърна мелница про4етох 4е има програма ве4ер с народни танци ..но не разбрах всяка ве4ер ли е или само определени дни? . другото което ме интересува е има ли автобуси до Равадиново и до Несебър ако решим да се разходим и дали са на4есто ...колата я оставямя на платен паркинг и я забравяме там:) . Някои беше писал за паркинг - това разбира се е от преди няколко години ,но ще напиша моя опит . спряхме зад автогарата . за 12 дни платихме около 80 лв . като можеж да си влизаш и излизаш когато си поискаш. важното е оба4е на мом4етата които са там да им се съобщи 4е искате за дълъг преестои да оставите колата защото има4е се таксувало на 4ас . на друго място 4етох за общинските паркинзи 4е престоя на ден е 8 лв - но нито си спомням къде е статията , нито откога е ..това е само ориентировъ4но  Mr. Green

# 191
chrissy мерси , но имах предвид то4но детска дискотека, моята мома още не е пораснала за друга:) .... нищо на място ще видим дали ще открием нещо .
в този ресторант Вятърна мелница про4етох 4е има програма ве4ер с народни танци ..но не разбрах всяка ве4ер ли е или само определени дни
От мястото на събитието - програма : вторник, четвъртък, петък и събота.
http://prikachi.com/images.php?images/719/8844719A.jpg

# 192
Дават мрачно време през следващите десетина дни. Има ли някаква закрита детска площадка и изобщо при лошо време и дъжд има ли къде да се забавляват децата? Ние ще имаме детски център в комплекса, но аз нещо....бе никак не ми се нрави това ограничаване само в едно пространство и възнамерявам да обикаляме извън комплекса.

# 193
Здравейте,
тази година мисля да отида на плаж на къмпинг Градина, но се чудя има ли къде да си оставя колата? Има ли платен паркинг и къде се намира?
Някде в района на Kite Bar, Bash Bar?

# 194
  • София
Къде го виждате това мрачно време? В Синоптик дават слънце и високи температури за следващите 10 дни, няма грам облаче освен днес и в неделя

Общи условия

Активация на акаунт