Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 556
  • 992
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да, пресни, от втората половина на юли.
Цените не са кой знае колко високи, и двете ни основни бяха с пиле и в рамките на 10-12 лв. и бяха много вкусни. Имахме чудесно предястие от тиквички с мус от риба тон.
Друго място,  което харесахме за вечеря, беше Рибари, на улицата покрай пристанището, с хубава прясна риба-ядохме зарган и чернокоп, вкусна тарама.

# 316
  • München, Deutschland
Да кажа и аз за Художниците - прекрасен изглед, беше ми любимо заведение, имаше добра кухня и чудесно обслужване.

По мое мнение, освен гледката, нищо друго хубаво не е останало, като лек спад се забелязваше още миналата година.

-> Готвачът е сменен точно когато започнахме да имаме леки недоволства, т.е. началото на миналогодишния сезон.

-> Сервитьорчето ни говореше цяла вечер на "ти", въпреки нашите многократни опити да му отговаряме или да го заговаряме на "вие".

-> Управителката ни посрещна с памучни черни панталонки и една тениска без сутиен, карайки ни се, че искаме да погледнем масите към морето. В последствие, през цялото време държеше малко дете (явно собственото й) на ръце и така посрещаше гостите след нас. Пак беше с този аутфит.  Детето й пищеше, тичаше и пречеше, което не подхождаше на такъв тип заведение.

-> не ни донесоха 2 чаши за водата, а когато си поискахме втора чаша, ни казаха "Да, ей-сега." и в никой момент не получихме втора

-> поднасянето на храната ставаше като се пресягаха през нас и мимоходом

-> храната беше ок, вкусна, но също не това, което очаквах

Жалко, жалко за Художниците. За мен не са това, което бяха...

За сметка на това, Дел Муро ме очарова за втора година, с една миниатюрна забележка към управителката, но това си е явно политика на заведението, нз тя доколко е виновна.

# 317
  • София
Като ви чета, все едно говорим за различни заведения...  Rolling Eyes

# 318
  • Bulgaria
Има ли автобус от Созопол до Равадиново ?

# 319
  • München, Deutschland
Има някакви градски автобуси, тръгваха от автогарата, но не загледах колко често минават.

# 320
  • София

Има, по напред имаше същият въпрос и съм писала. По спомен 10:30 и 12:40. Имаше и по ранен и по късен. 1 лв е билета. Спират пред автогарата.

# 321
  • София
Здравейте, обмисляме септември да отскочим до Созопол. Можете ли да ми препоръчате хотел, с гледка към морето, да е с ново обзавеждане и да има ресторант с хубава закуска (приятелят ми много държи на това). Искаме да е на максимум 2 километра от стария град. Също така ни трябва и паркомясто. Не държим на басейни, спа и кухненски боксове, затова и тези с четирите звезди ми се виждат безсмислени предвид, че няма да им ползваме услугите.

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 03:09 от Niya88

# 322
  • София

Има, по напред имаше същият въпрос и съм писала. По спомен 10:30 и 12:40. Имаше и по ранен и по късен. 1 лв е билета. Спират пред автогарата.
В 12:40 на Созополбус. С детето правихме разходки да разглежда замъка от автобуса.

# 323
  • Plovdiv
Здравейте, може ли да ми обясните къде точно се намира заведението Художниците? Благодаря Simple Smile

# 324
Някой има ли мнение за хотел Корал? Стая, ядене, паркинг ... ?

# 325
  • София
Някой има ли мнение за хотел Корал? Стая, ядене, паркинг ... ?

И аз него го гледах и на думи звучеше добре, но коментарите са ужасни, впрочем направи ми впечатление и че заглавната им снимка е с олющен балкон. Ако някой тук е ходил обаче и ми го похвали, веднага го запазвам.

# 326
  • München, Deutschland
Ето адрес на Художниците:

ulitsa "Kiril i Metodiy" 72

Sozopol, Bulgarien

42.425112, 27.698714

# 327
  • Plovdiv
Много благодаря Simple Smile

# 328
  • Bulgaria
Преди 2 години бях в хотел Корал.На мен лично ми хареса тогава ,имаше включена закуска ,иначе е много скъпо на ресторанта.Не е шумна улицата ,но вечер при бурно море вълните се чуват много ,като се удрят в скалите.Паркинг имаше само за 2 коли ,иначе не е много пренаселен района и може да се паркира наблизо.

# 329
В Созопол има три хотела "Корал", в стария град, в новия и на Буджака, за кой  от тях става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт