Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 494
  • 992
  •   1
Отговори
# 450
mariq91 , не съм сигурна, че в Созопол цените са по- приятни от Албена, никак не е евтино тук. Примерно, в съседния Черноморец е доста по- евтино. И не е много удобно тук с малки деца, има много народ, шумно, нощен живот... А пък плажовете не са много удобни за малките, не са много чисти и има ями. И на всичките плажове в града има нощни клубове, предполагам, че ще ви пречат да спите. Най- добрия, според мен е Златна рибка, не заради чистотата, там също е съмнителна, а защото е плитко и дъното е много хубаво,  ситен твърд пясък. Но не мога да препоръчам никакъв хотел там, просто не знам.
Тук е едно от двете или сте по- навътре в града, но тогава ще е по- далече от плажовете или близо до плажа, но няма да има спокойствие. И зеленина  има съвсем малко. Албена в това отношение има голямо предимство, там има голям парк. Или, примерно, Китен. Миналото лято си направих разходка до Китен, верно е, че е малко като от едно време курорта, но е зелен и има два хубави плажа.

# 451
  • София
Е, как ще сравнявате Созопол с Китен? Да, Созопол е шумен и пренаселен, ама Китен е два пъти повече.  Там е зелено само между града и ММЦ.
Освен Златна Рибка гледайте и на Каваци. Грийн лайф, Мирамар, Санд Лили и пр. Има отзиви в темата.

# 452
  • Plovdiv
Плажът на Каваците с две ръце го препоръчвам за малки деца. Водата е чиста, плитко е и няма ями, не е много пренаселен. Говоря за Каваци север (до хотел свети Никола). Аз чакам близнаци и живот и здраве догодина съм там, този сезон ще го пропусна

# 453
Плажът на Каваците с две ръце го препоръчвам за малки деца. Водата е чиста, плитко е и няма ями, не е много пренаселен. Говоря за Каваци север (до хотел свети Никола). Аз чакам близнаци и живот и здраве догодина съм там, този сезон ще го пропусна
Най - любимото ми място. Колкото и да искам да ходя по - различни места, само заради този плаж се връщам в Созопол. Районът около Мареа бийч за мен е най - хубавото място, на което съм била на БГ черноморие.

# 454
Не е лошо на Каваците. Но когато има вълни, там са големи, и не пускат в морето. А на Рибката много рядко ги има заради плиткото. Аз в самия град не препоръчвам с малки деца, иначе по комплексите може.
Когато писах за Китен, точно тази част имах предвид, по- близо към Атлиманския плаж където, ясно е че в центъра има само сергии и народ.

# 455
  • София,Младост 3
Здравейте, тази година мислим да ходим в Созопол и моля за малко инфо. Имате ли отзиви за ИНТИ АПАРТМЪНТ ХАУС ІІ, плаж Хармани голям ли е , охраняем ли е , има ли достатъчно голяма свободна зона, препълва ли се през активния сезон.

# 456
Плаж Хармани е голям ,свободната зона не е много ,щом между 9 -10 часа трудно се откриват свободни места .Но след 12,00 ч.се освобождават Mr. Green

# 457
  • София,Младост 3
Плаж Хармани е голям ,свободната зона не е много ,щом между 9 -10 часа трудно се откриват свободни места .Но след 12,00 ч.се освобождават Mr. Green

благодаря за информацията.

# 458
Има влакче, което курсира покрай Харманите, и с което можете да стигнете до плажовете Златна Рибка или Каваците, които са по- хубави.  Принципно, спирката му е на площад "Черно море" в новия град, но понякога спира и на Буджака.

# 459
  • Plovdiv
Влакчетата са две червеното е за Буджака, което спира на  2-3 минути от плажа и зеленото, което е за Грийнлайф и южната част на Каваците

# 460
Здравейте, мнения за хотел Хера ?

# 461
Здравейте, някой да е отсядал в хотел Камеа?

# 462
  • София
Момичета да ви попитам и аз,  относно паркирането в стария град на Созопол.  От 2 години не сме почивали там и ми трябва информация, дали има безплатни места за паркиране около пристанището или някъде в стария град. Знам за платените паркинги в стария град, прочетох че ще се въвежда "синя зона" /тези дни/, но ако си на квартира в посочения периметър, ми се ще да знам дали ще има къде да се паркира или просто ме подвеждат и на място ще разбера, че и за колата ще трябва да се плаща....
Предварително благодаря за отговорите ви

# 463
  • София
Сега се обсъжда въпросът с паркирането. Искат да въведат бариера и ако излезеш до 2 часа, да е безплатно. Ако не - такса, включително за живеещите там. Местните май оне одобряват, но ще видим.
Паркирането на гостите е сложно, понеже обикновено има коли на собствениците до къщите. Около пристанището вдигат коли. Има платени места за паркиране.

# 464
  • Plovdiv
До колкото знам няма къде да се паркира безплатно около стария град, то не че и в новия има много места..

Общи условия

Активация на акаунт