Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 487
  • 992
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Нахлувам в темата с питане: Някой има ли телефон на хотел Феникс, намирам този +359 894 339 179, но е изключен.
Препоръка за хотел/къща, допускаща домашни любимци и да е в близост до плажа
Благодаря предварително  bouquet

# 481
 Десиссслава, мога да мина да ги питам, но не бих живяла там, там е лудница. Много е шумно там, заведения, които се стараят да надвикнат едното другото, нощни дискотеки на плажа, и тълпи народ.

# 482
  • Пловдив
nar4eto, ще ти бъда благодарна! Не ми пречи лудницата, ще сме там 2 дена, колкото да се откъснем от работния процес  bouquet

# 483
  • София
Момичета, в Грийн лайф има ли храна за малки деца? На някои места се предлагат подходящи менюта. Загледала съм хотела за следващата седмица и ще буквам в последния момент. Ако не там, съм набелязала Дюни.

# 484
  • Пловдив
Така и не се свързах с Феникс, ще нощуваме в Полина бийч.

# 485
Извинявам се за забавянето, вчера бях във Феникс, но се прибрах много късно. Ето, за всеки случай.
0877347945
Но, честно казано, не ми направи приятно впечатление този хотел.
За Полина бийч мога да кажа, че не е близо до морето, единствено предимство, че е тихо.

# 486
Бихте ли дали после отзиви за хотелчето!И аз днес го гледах ,но нямат нужния брой стаи за нашия период!Благодаря предварително!

# 487
Виктория Стоева, не към мене беше въпроса, но мога да кажа това, което знам, просто живея близо.  Хотела е нов, има- няма 3 години, което е добре. Вътре не съм влизала, но, предполагам, че е добре, щом е нов. Има басейн. Още едно предимство, както написах вече, че не е шумно тук.
Недостатъците- доста далече е от морето, около 15 минути пеш, със спокойна крачка. Всъщност, има две сгради, една до друга, и май, ползват общ басейн. Предполагам, че нямат свободни стаи, защото обикновено настаняват групи руски деца, и става като детски лагер. Само че не знам, и в двете ли сгради има тези деца, или само в една.
Май имат някакво помещение за хранене, което е добре, защото наблизо няма заведения, това е квартал, който тъкмо се застроява.

# 488
  • Пловдив
nar4eto, не се притеснявай  bouquet но според мен е глупаво, да не си упоменат актуалния телефон из интернет пространството.

Виктория Стоева, утре ще споделя, ще направя и снимки, които ще кача в събота.

Кой плаж ще ми препоръчате?
С кола до плажа може ли да се ходи /има ли къде да се паркира/?

# 489
Не бих разчитала да си намеря свободно място за паркиране в Созопол, но аз ходя август месец, сега сигурно е по - спокойно. Иначе има платени паркинги, сравнително близо до плажовете, ако не може да намерите място за паркиране.

# 490

Добре, че не си се свързала с Феникс Wink Като му знам историята и първите собственици( не знам дали са същите още), не очаквам любезно и интелигентно отношение към туристите.
Мястото е ужасно просто. Залепено до барове и дискотеки, от всички страни палачинкии, дюнери и сергии, магазини, денонощно тълпи...Верно, че е над плаж Хармани, но не ми е ясно как може да заспи човек там...

# 491
Десиссслава, най- близо  е плаж Харманите, до Златна Рибка също не е далече, градския не препоръчвам. Но най- хубаво е да отидете на юг, до Аркутино.

# 492
  • Пловдив
Благодаря ви, никога не сме отсядали в Созопол и хич не мога да се ориентирам.

# 493
  • Пловдив
Десиссслава, най- близо  е плаж Харманите, до Златна Рибка също не е далече, градския не препоръчвам. Но най- хубаво е да отидете на юг, до Аркутино.

Шшшшт,аз не го споменавам този плаж, не искам да се разчува за него Laughing Пазим си го Wink

# 494

Добре, че не си се свързала с Феникс Wink Като му знам историята и първите собственици( не знам дали са същите още), не очаквам любезно и интелигентно отношение към туристите.
Мястото е ужасно просто. Залепено до барове и дискотеки, от всички страни палачинкии, дюнери и сергии, магазини, денонощно тълпи...Верно, че е над плаж Хармани, но не ми е ясно как може да заспи човек там...
Наистина, добре че не сте се упътили натам. Феникс беше супер преда 4 год. след което стана ужасен и в нета е пълно с лоши отзиви за него!!! Да на плажа е, но иначе от вякъде е зле.

Общи условия

Активация на акаунт