Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 591
  • 992
  •   1
Отговори
# 510
Тази в розово и червеникаво, която се вижда зад строежа, нали? И аз за нея си мислех.
Тази да.

# 511
Браво на вас! Опасни дедективи сте! Нищо не ви убягва. Hug

# 512
Аз току-що оттам се връщам:) Ходих до къщата на Стефанови, действително е тази от снимката. Намира се след стадиона срещу долния вход на станцията на МВР в ниското. Улицата до там е равна, няма изкачване. Навръщане засякох по часовник, точно десет минути вървях от къщата до страничния вход на плаж Хармани( откъм ресторант Лотос). Срещу къщата има малко хранително магазинче, а на няколко минути все по Одеса са двата големи супермаркета Болеро и другия до него(май няма име:)). На десетина минути са и всички кръчмички по Веселата уличка, другите магазинчета и сергийки. Мисля, че дотам шумът от кръчмите няма да се чува. За мен е хубаво място, нормално отдалечено. Може би от Старият град е малко далеч, но поне няма стръмно..

# 513
Момичета,имате ли впечатления от бунгала Делфините?
Семейство сме с две деца на 10г. и на 5г..Миналата година бяхме в комплекс Лазур,но тази година ни се искаше да сме в нещо по-евтино.
В комплекс Лазур ни предлагат апартамент за 110лв,но ми се струва малко висока цената.

Миналата година,бяхме в Созопол и минахме да ги видим тези бунгала Делфини.Бяха пълни със семейства с деца.Има някакъв плаж Буджака ,който ползваха .От Веселата уличка ми се видя далече,макар ,че с колата ходихме ,центъра и той далече.Има наблизо малък хран.магазин.

# 514
Аз да похваля от почивката ни миналата година хотел Созопол Дриймс. Той е един комплекс от апартаменти с няколко входа и подземен паркинг. Останахме много доволни - на 2-3 мин. от Харманите, като влизахме близо до Хедон бара, а не през главния вход. Имаше всичко необходимо за комфортен престой - дори чадъри за плажа имахме  Sunglasses
За съжалнение апартаментите са само за 4 и 6 човека и на нас двама тази година ще ни излезе солено, но пък може да е полезно за по - големи компании или семейства  Peace
Нямам търпение за почивката ни в Созопол тази година.

# 515
  • Пловдив
Ето снимки от стаята на Полина бийч /извинете за кофтито качество/
Скрит текст:

Чистичко е, новичко...но дотук. Созопол не е моето място за почивка, нито градчето, нито плажа успяха да ме привлека, не можахме да стигнем до Аркутино защото времето не беше подходящо. Плажът си идва далеч и ако това разстояние трябва да го минавам всеки ден...е не, благодаря! Ходихме с колата до плажа имаше едно пространство, където можеш без притеснение от вдигане да я оставиш, но в сезон едва ли - беше пусто от към хора сега и това ми хареса.

# 516
На мен също не ми допадна Созопол.Едно ,че няма къде да паркираш безпроблемно,друго че тия баири ми разказаха играта ,особенно късно вечер ,когато сме пийнали порядъчно  Laughing И самия град не ми хареса

# 517
Созопол не е за всеки. Него го обичат хората, за които е свързан с определени преживявания, когато са били по- млади, тогава "Созопол беше друг". Оттогава града доста се е променил, и аз лично тези промени много ги мразя. Аз се влюбих в Созопол, когато бях дошла тук за първи път 95-та година, толкова се влюбих, че чак се преместих от Москва да живея тук.  Обаче, ако този първи път беше ми се случил сега, не знам, дали впечатлението ми би е било същото, съмнявам се. (А сега ми кажете колко грешки съм направила с тези глаголи   Laughing)

# 518
И аз се чудя какво му харесвате на Созопол. Wink От година на година все повече заприличва на село, на селски панаир по-точно. От тази година, с въвеждането на синя зона, и вдигането на цените за по-продължителен престой на паркинг, ситуацията става още по лоша. Незаслужено високи цени и в ресторантите и в баровете и в магазините, лоша инфраструктура, лоша хигиена, отвратителни градски плажове. Само бетон, бетон, вече морето не можеш да видиш...

# 519
  • София
И чалга, чалга, чалга.
А имаше период, в който беше изчезнала.
От местни знам, че в дъжд и след дъжд трябва да се мият старателно краката с препарат, че фекалната канализация се смесва с дъждовната. А смрадта на кръстовището на Ропитамо и Одеса я затискат с дебели гумени ленти.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 10:51 от ЗаСлон

# 520

От местни знам, че в дъжд и след дъжд трябва да се мият старателно краката с препарат, че фекалната канализация се смесва с дъждовната. А смрадта на кръстовището на Ропитамо и Одеса я затискат с дебели гумени ленти.

Сега стана по- добре, след като построиха пречиствателната станция и оправиха всичките канализационни тръби в града. А преди- мдам...

# 521
И чалга, чалга, чалга.
А имаше период, в който беше изчезнала.

О, от това лято имаме нова радост- фолк клуб на Централния плаж в Созопол.  Sick

# 522
  • София
О, от това лято имаме нова радост- фолк клуб на Централния плаж в Созопол.  Sick

Shocked Shocked Shocked
Това сериозно ли ?
Отврат.
То е ясно, че Созопол не е това, което беше преди години, но пуста носталгия - някак не ми е лятно лятото, ако не мина през града. Поне чалгата си седеше на края на веселата уличка, а гостуванията на фолк величия в механата на пристанището е история.

Къде са я цопнали таз цигания ?
Поне Джини бар там ли си  е ?

# 523
Джини бар си е тук, Слава Богу.
Всички плажни барове са си там, а фолк клуба е точно на Централния вход на плажа.
На пристанището вече се издига огромна нова сграда, на партера ще има голямо заведение, но не е ясно какво е. Говори си, че ще е Хепи.

# 524
  • София
Джини бар си е тук, Слава Богу.
Всички плажни барове са си там, а фолк клуба е точно на Централния вход на плажа.
На пристанището вече се издига огромна нова сграда, на партера ще има голямо заведение, но не е ясно какво е. Говори си, че ще е Хепи.

.....на крачка от паметната плоча на Жоро Минчев.
Срамота.

Еееее, стига де. То вярно, че откакто превърнаха пристанището в паркинг е отврат, но чак пак огромна сграда. Къде я посадиха ?

Вече със страх те чета, честно.

Общи условия

Активация на акаунт