Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 319
  • 992
  •   1
Отговори
# 795
  • Ланкър, планините Овнерог
В Созопол има ли място и къде да правят плитки? Мисля утре вечер това да е първото, за което да похарчим левове за малката. С коса до д-то така ще ми е мирна главата няколко дена.

# 796
  • София
До градинката, точно където е "пистата" с детските колички, до ретро снимките - там правят плитки - 30 лева за половин коса, 70 за цяла, половината се прави за около час, препоръчвам - на щерката издържаха една седмица, можеше и повече, но на мен не ми издържаха нервите.

# 797
Ууу, че то ще излезне, че в Албена е по-евтино. Там за половин коса взимаха 20лв. Ама ще си купим спокойствието.

# 798
  • München, Deutschland
Има и в новия град на Веселата уличка. Не съм гледала цената, но си има хора, вечер по 2 мацки работят даже. Видимо изгл добре плитките.

# 799
Момичета, мнения за този комплекс, особено в частта с паркинга.
https://www.booking.com/hotel/bg/apolon-complex.en-gb.html

И приемам предложения за хотел/къща/апартамент с изглед море и сигурен паркинг.

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 15:41 от Блу

# 800
  • София

Вчера се върнахме от Созопол, отседнахме във Вю апартмънтс. Имат изглед море и паркинг за гостите си. Разгледайте ги, може да ви свършат работа.

# 801

Вчера се върнахме от Созопол, отседнахме във Вю апартмънтс. Имат изглед море и паркинг за гостите си. Разгледайте ги, може да ви свършат работа.
Би ли сподели мнение? Заглеждам го. В коя сграда бяхте? Какво наехте-студио , апартамент с една /две/спалня? Басейна как е?Blush

# 802

Благодаря, ще ги погледна, но вече за следващото лято. Резервирах за друго място. За Созопол май трябва по-рано да търся и запазвам.

# 803
Коя, по дяволите, е Веселата уличка? Ние сме отседнали на ул. Одеса, някъде наоколо ли е?
На коя страница имаше мнения за заведения? Снощи голямо обикаляне обикаляхме и накрая се набихме в Жоан, което не е кой знае какво

# 804
  • София

Би ли сподели мнение? Заглеждам го. В коя сграда бяхте? Какво наехте-студио , апартамент с една /две/спалня? Басейна как е?Blush
Бяхме в апартамен с една спалня. В хола имаше два дивана- разтегателни, в спалняя бяхме с малкото си дете в кошарка. Имаше вс необходимо в апртамента, вкл и домашни потреби- моп- да си забършеш банята, метла- трохите на 1,6 г ми син, ел кана, тостер, кафеварка класическа.... вкл нещо за рязане на яйца... бяхме в апртамент на третия етаж в сградата с рецепцията D. Терасата беше страхотна с изглед към морето. За басейна нищо не мога да кажа, не сме го ползвали.
Срещу сградата има магазин за хранителни стоки, с нещата които ние купуваме.
След като не ми хареса юнското ни море и закуска от типа кренвирши, реших ние да си осигурим истинска храна. По принцип съм почитател на ол инклузива, но не и с боклуци.
Цената беше изключително приемлива за активен сезон, сравнявам я с др подобни места или други в Созопоп, на които беше двойна само за нощувка.
Ако нещо др те интересува, питай.

# 805
Коя, по дяволите, е Веселата уличка? Ние сме отседнали на ул. Одеса, някъде наоколо ли е?
На коя страница имаше мнения за заведения? Снощи голямо обикаляне обикаляхме и накрая се набихме в Жоан, което не е кой знае какво
Т.н. Весела уличка е ул. Ропотамо в отсечката от ул. Одеса до триъгълното кръстовище с улиците Виа Понтика и Републиканска. Това е крайбрежната улица до плаж Хармани.

# 806
  Тази Весела уличка е много "весела". Няма разминаване, ужас е. Снощи ядохме в р-нт Нептун в стария град - гууд. Днес времето е гадничко.

# 807
  • Пловдив
Не съм ходила в Созопол сигурно от 10 години. Резервирах няколко нощувки в края на сезона и сега, като ви попрочетох, се зачудих дали не сбърках. Резервацията е за ул.Селена и се надявах да е спокойно и тихо, а дали е така.... Със сигурност не съм настроена да слушам дандании от Алкохоли, Кучета и подобия....

# 808
  • София
Е, ул. Селена е по - назад. Може и да не се чува чак до там. Нали за Буджака става въпрос? Това е извън Созопол. А и щом е края на сезона най-вероятно баровете ще са  привършили активните купони. Миналата година след 20 август нямаше партита нощем.

Не е ли време за нова тема?

# 809
Ние сме на Одеса, която се оказа близо до Веселата уличка и нищо не се чува нощем.
Вече два дена мааме гащи преди плаж до Стария град, за да ядем във Веселите палачинки. Горещо препоръчвам. На ул. Кирил и Методи са, до р-нт Антична Воденица.

Общи условия

Активация на акаунт