Професионални серии за коса - тема 107

• 103 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
И аз съм на мнението на Сетони за слънцезащитните шампоани - за предпазване от слънцето разчитам на финиш с УВ защита  Peace

# 436
alex.viki, слагам на око, косата ми е до раменете и по-скоро слагам 1/2 чаена

# 437
  • Бургас / София
Сетони, права си поне със ЦЦ-то по време на плаж ще ми пази, а шампоанът като се отмие точно, но аз сега видях друго новият спрей за обем на Алтерна и пяната предпазват от УВ лъчи и дават обем май тях ще взема Simple Smile . Старата пяна за обем е уникална, а новата се води мус след спреят и на двете съм хвърлила око, а да питам кодовете за Алтерна важат и в рибата и в арлен нали?

# 438
alex.viki, слагам на око, косата ми е до раменете и по-скоро слагам 1/2 чаена

И моята е до раменете.
Благодаря ти още веднъж  bouquet

# 439
[quote author=Linda
И при мен нещо подобное положението. Креми, а ще споделиш ли кои олиа ползваш ти? bouquet

Не съм пробвала много от профи козметиката, само макадамия за тънка коса май беше- не ме впечатли, сега съм с аргана на Лакме и ми харесва, а също коприната с червената капачка. Като свършат веднага ще взема олеорелакса, много искам да го пробвам. Но и преди да започна с профи козметика винаги съм ползвала олио или кристали за финиши от мас маркет козметиката.

# 440
  • София
Момичета, записах си час за утре за фризьор. Не знам какво да правя. Не съм се подстригвала от началото на март. Станаха 3 месеца откакто родих и косата ми започна малко да пада. Досега не ми прадше почти нито един косъм. Откакто родих, пръскам с Неоптид на Дюкре. Сега извадих ампулите на Лореал и ЛАкме. Надолу косъмът ми някак е по-груб, заплита се... Косата ми е тънка, права до кръста. Чудя се дали да не ми отрежат повечко сантиметри, например 10.... Или да видя дали ще започне д апада още повече и тогава да я скъсявам повече, а сега да ми хванат само по-влошилите се дължини и връхчета.

# 441
  • Пловдив
Аз бих избрала компромисен вариант,а именно сега отрязвам 5см и изчаквам,ако продължи да пада режа още 5см.

# 442
  • Бургас / София
И аз утре съм при нова фр да видим, направо ми писна с този крив бретон, тя цялата ми коса е крива де..

# 443
Мерси, Креми bouquet да взема и аз да я пробвам тая коприна най-накрая Crazy

# 444
  • София
Бррр, като чуя коприната на Чи и тръпки ме побиват. Ужасна ми е  Sick Линде, ще ми е интересно дали ще ти хареса.

Пролетче, понеже знам косата ти на живо, мисля, че без никакви угризения можеш да отрежеш 10-на см.  Много е дълга и това ще я освежи страхотно, от друга страна едва ли ще промени визията ти драстично  Hug

# 445
  • Чукарландия
След финиш за крайчетата (против накъсване) отскоро слагам и от Коприната на Чи с червената капачка - много добре ми се отразява - укротява ги. Peace

# 446
След финиш за крайчетата (против накъсване) отскоро слагам и от Коприната на Чи с червената капачка - много добре ми се отразява - укротява ги. Peace

И аз много я харесвам. Не оставам без нея.

# 447
Да споделя нови впечатления от ползвани продукти.

Лятната серия на Макадамия  ш+б  - харесват ми! Взех ги в комплект с четката, когато ги пуснаха. В началото не се престрашавах да пробвам четката, но сега много я харесвам. Последните две седмици доста често използвах ш+б и добре се отразяват на косата ми, напояващи са, косата ми е боядисана.

След хубавото ревю на Феерия на Keune So Pure Recover , купих серията. Снощи след като измих с лятните ш+б на Макадамия , напръсках добре със спрея на Keune , добавих СС крема на Керестаз /благодаря на момичетата , които го похвалиха bouquet/ . Много ми хареса резултата, косата е без фриз, а изсъхна от само себе си. Сигурна съм , че за това допринесе спрея, смятам да ползвам  и с други серии. Като пробвам и ш+б, ще пиша пак.

Само да добавя, че миризмата ми се стори малко странна, силна и като на лекарства.

# 448
Ще пиша, Вивче, надявам се днес да я получа, взех едно мини олио Мис Юнивърс (че от безкрай искам да го пробвам) и би трябвало с него да ми пратят и копринка Арленци.
А ти защо така я недолюбваш?

# 449
Страшен фен съм на Коприната на Чи с червена капачка от много години. За съжаление последната ми беше голяма бутилка и не я доизхабих в срок на годност, и като прекарах много, наистина много я изхвърлих наскоро. Харесвам страшно и миризмата и.

Общи условия

Активация на акаунт