Професионални серии за коса - тема 107

• 102 010
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Аурора, направи си дълбоко подхранване и то няколко пъти, на 1ва стр има подробно обяснение как се прави. Вземи богата тежка маска, добави и масла и нанеси на влажна коса. Като нагряваш периодично под шапка. Стой поне 2часа. Струва ми се, че косата ти не е само жадна за хидратиране, а и твърда и остра, имаща нужда и от омекотяване, което е различно от овлажняването. Маската на Sexy Hair Smooth лилавата добре омекотява и огъвкавява косъма. Както и шампоана.
И имай търпение. Много сухата и твърда коса трудно се омекотява и хидратира. Може да отнеме месец докато влагата в косъма се възстанови. Моята коса беше така преди време  Peace

Слънцезащитата изобщо не е маркетингов трик и аз така си мислех до скоро. Но напоследък се зачетох в разни изследвания и опити, при които косми от коса се облъчват с ув лъчи и резултатът е промяна на тяхната структура. Загуба на кератин, вода и меланин.  Peace

# 586
Днешната промоция в Арлен е -20% на Алтерна

# 587
Аз искам да се похваля с няколко изхабени серии, много съм горда  Mr. Green Даже мислех да ги снимам, знам, че ще ме разберете  Joy hahaha

Лилавата маска СЕкси хеър. Не бих купила отново. Много ми е замазваща, нищо особено като резултат не видях от нея  Thinking Косата ми  става лигава и някак перушинеста по връхчетата. Само след ДПШ има горе долу приемлив резултат. Много трудно я отмивам.

Лореал интез и липидиум- маски + шампоани! Вероятно ще подновя по-натам във времето. От двете харесвам повече липидиум серията, интенз също ми е монго любима, на моменти ми идва недостатъчна. Пък и аромата на Липидиум ми допада повече от бананите на интенз.

Кюн витал нутришън- шампоан и маска. Определено ще подновя при първа възможност. Обожавам аромата и действието им  Heart Eyes Прекрасни резултати всеки път с тях. Благодаря на Фрея, че все пишеше колко са невероятни  Heart Eyes та им обърнах внимание.

Митик оил- шампоан и балсам- бих пробвала обновената серия, но след време и  на промоция  Mr. Green Хубава серия, добре ми се отрази, но ми омръзна ароматът и  Mr. Green Особено лятото ми идва в повече.

Червените ТиГи- шампоан и балсам- Харесвам ги, но на този етап не мисля да купя отново. Това ми беше третия сет, като съм изхабила и един от по 750мл. Мисля, че ми стигат  Mr. Green

Балсам Алтерна рипеър, моята голяма любов  Mr. Green Обожавам серията, косата ми изглежда и се чувства прекрасно с тях всеки път Heart Eyes, започнах вече нов балсам и ще продължа да купувам точно тази серия.

Макадамия- маска. Ползва се у дома от години и мисля, че е време да спра да я купувам. Много ми омръзна.

Лакме дийп кеър- Шампоан и балсам. Бяха ми любимци години наред, но напоследък не мога да се разбера с тях- правят косата ми вяла и матирана, остра и суха  Rolling Eyes Имам малко останал балсам и ще го изхвърля.

Види се края и на Редкен екстрийм- шампоан и балсам. Тях ще подновя. Харесват ми, косата ми е много хубава с тях- има чупки, блясък, чувствам я заздравена някак, по-устойчива и жилава.

Ми мисля, че е това  Mr. Green Много време не съм пазарувала- тази година съм си взела само 2-3 неща- кератиновите Чи(още не мога да реша харесват ли ми), течната коса(пари на вятъра при мен) и терапията на Наши( обожавам я  Heart Eyes)... и кератиновите на Кюн, които също не знам дали ми допадат, по-скоро не  Thinking

Шкафчето ми е поопразни, готова съм за нови любимци.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 13:14 от JLo

# 588
Аурора, направи си дълбоко подхранване и то няколко пъти, на 1ва стр има подробно обяснение как се прави. Вземи богата тежка маска, добави и масла и нанеси на влажна коса. Като нагряваш периодично под шапка. Стой поне 2часа. Струва ми се, че косата ти не е само жадна за хидратиране, а и твърда и остра, имаща нужда и от омекотяване, което е различно от овлажняването. Маската на Sexy Hair Smooth лилавата добре омекотява и огъвкавява косъма. Както и шампоана.
И имай търпение. Много сухата и твърда коса трудно се омекотява и хидратира. Може да отнеме месец докато влагата в косъма се възстанови. Моята коса беше така преди време  Peace

Слънцезащитата изобщо не е маркетингов трик и аз така си мислех до скоро. Но напоследък се зачетох в разни изследвания и опити, при които косми от коса се облъчват с ув лъчи и резултатът е промяна на тяхната структура. Загуба на кератин, вода и меланин.  Peace
Много маркетингов трик са шампоаните, на 100% го заявявам. За другите съм съгласна, че пазят!

# 589
Момичета, можете ли да ми помогнете , целя бърз растеж на косата според вас кое най има ефект от тези 3 неща ?

http://www.arlen.bg/product/1497/serum-za-sgastyavane-i-zazdravy … inical-100ml.html

http://www.arlen.bg/product/1666/terapia-za-sgastyavane-i-zazdra … inical-6x6ml.html

или ампулите денсифик ?  Praynig

# 590
  • Велико Търново
Джей, браво на теб, добре си поразчистила Wink Hug И аз, както писах, останах с много малко продукти, срамно малко откакто ползвам изобщо професионални серии - три шампоана/наполовина/, един дълбокопочистващ, една маска и два балсама Blush Най-вероятно ще взема маската Интенз рипеър/ това е една от най-харесваните хидратиращи маски, а аз никога не съм я пробвала/.
Днес ползвах хидратиращата серия на Мароканойл и въпреки обилното омазване с олиото накрая, пак усещам косата си недостатъчно мека и напоена Confused
И да попитам, предвид намалението на Напура в ЗР - помня, че някоя от вас ползваше ежедневния лосион против косопад, ефект забеляза ли? Аз от три месеца не мога да се справя с този проблем - непрекъснато ползвам нещо - ампули Аминексил, Анаген и Стамиген, Денсифик...добавки пия... Sad

# 591
  • София
 ........
И да попитам, предвид намалението на Напура в ЗР - помня, че някоя от вас ползваше ежедневния лосион против косопад, ефект забеляза ли? Аз от три месеца не мога да се справя с този проблем - непрекъснато ползвам нещо - ампули Аминексил, Анаген и Стамиген, Денсифик...добавки пия... Sad

Biskvitka, аз съм го ползвала, ефект никакъв не видях, от около месец ползвам това:

https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorat … s-bioclenz-180-ml ... в комбинация с шампоана ползвам и един лосион, който не е професионален, както и едно олио за скалп - доволна съм, косопадът намаля .... сега си поръчах и този шампоан:

https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorat … s-folligen-360-ml
При мен от ампулите Аминексил също нямаше ефект ....

# 592
Момичета, можете ли да ми помогнете , целя бърз растеж на косата според вас кое най има ефект от тези 3 неща ?

http://www.arlen.bg/product/1497/serum-za-sgastyavane-i-zazdravy … inical-100ml.html

http://www.arlen.bg/product/1666/terapia-za-sgastyavane-i-zazdra … inical-6x6ml.html

или ампулите денсифик ?  Praynig

Двата продукта на Алтерна най-добре в комбинация. Според мен не са взаимнозаменяеми, а допълващи се. Ампулите се ползват един път седмично, спреят е всекидневен. В момента съм на тях и много ми харесват.
Друг вариант за растеж и дължина са ампулите Анаген и Стамиген на Напура.

За ампулите Денсифик имам бегли впечатления, пробвала съм няколко, но може би трябва да се ползват по-дълго време, за да се види ефект. Не ми допадна, че са ми много спиртни като усещане и ми пресушават скалпа. Затова и не направих цял курс с тях.

# 593

Много маркетингов трик са шампоаните, на 100% го заявявам. За другите съм съгласна, че пазят!
Аз под "слънцезащита" не визирам шампоана  Grinning Той си има други функции Peace

# 594
Най-добрата защита за коса от слънце е шапка. Никакъв така наречен УВ спрей няма да предпази косата. По-добре да се ползват силиконови финиши.

# 595
Най-добрата защита за коса от слънце е шапка. Никакъв така наречен УВ спрей няма да предпази косата. По-добре да се ползват силиконови финиши.
Ами не е точно така  Peace Има си специални вещества в съдържанието на продуктите, които могат да действат на лъчите по два начина - абсорбират ги или ги рефлектират като отражение на огледало. Затова най-добрите продукти за целта са филмообразуващите върху косъма във вид на крем/спрей/олио. Има много информация в нета, който иска може да се образова. То по тая логика и слънцезащитни кремове за кожа не съществуват  Grinning принципът при тях е същият.

# 596
За да действат предпазващо за косата съдържание на ув филтри трябва да бъде в по-висок процент, което ще оставя бял филм върху косата. Никой няма да харесва това. Затова производители слагат много малко и реално няма никаква защита.

# 597
За да действат предпазващо за косата съдържание на ув филтри трябва да бъде в по-висок процент, което ще оставя бял филм върху косата. Никой няма да харесва това. Затова производители слагат много малко и реално няма никаква защита.
Асолютно си в грешка. Това твои размисли ли са? За мол тегло чувала ли си?

# 598
Асолютно си в грешка. Това твои размисли ли са? За мол тегло чувала ли си?
ок, редактирам - филтрите, които съдържат ув спреи, са нестабилни и максимум, което могат да направят - да предпазят косата за 15 минути.

# 599
БИСКВИТКА моя кошмарен косопад овладях с редуване Напура шампоан S2.Втривам в скалпа и стоя поне час на суха коса.Като отмивам добавям още малко. После втривам балсама на Чи със Чаено дърво -пак в корена и стоя поне 30 мин преди да изплакна. Това го редувах с маска с рициново масло и пу пу ,не знам кое от трите помогна.

Общи условия

Активация на акаунт