Професионални серии за коса - тема 107

• 101 963
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Сити за кое клипче на Алтерна споменаваш? може ли линк?

Денси това олио е малко особено на Алтерна-както са писали-като гел е и от 2 ползвания не останах доволна-на мен ми е недостатъчно в сравнение с други подобни продукти-прибрала съм го засега докато измисля с какво да го комбинирам.Не е лош продукт-просто леко протеиново идва като че ли за нуждите ми в момента-но си е глезотия.Нещо Алтерна в момента са наказани при мен-нищо не ми пасва за лятото,даже някои неща подарих.
Бубанка  bouquet  Laughing и аз не предполагах че съществува продукт "против черни уши" -защото се изрусявам-и аз научих нещо ново-може да го взема за мама.

# 661
  • Бургас / София
В страницата им във фейсбук за новият спрей/мъгла, не знам как да копирам клипа. Косата ми ухае цял ден на Елексир Ултим, тази серия има най невероятният аромат, бях забравила и шампоанът ми се отразява много добре, днеска косата ми е като от реклама, но шампоанът Елексир не ми е достатъчно хидратиращ, а сега ми трябва точно това и затова смятам да взема серията за тънка коса на Макадамия.

# 662
Имате ли впечатления от SMOOTH серията на Марокнойл? Страшен фен съм на марката и ме сърбят ръцете да поръчвам. Whistling

# 663
Здравейте, момичета!
Почти не пиша в темата, но ви следя редовно! Преди няколко месеца си взех първите шампоан и маска на Kerastase и съм изключително доволна.
Знам че не е добре косата да се мие всеки, но лятото понякога ми се налага особено в по - горещите дни, когато ми се изпотява и скалпа. Просто не мога да не я измия, а тези които имам на Kerastase не са подходящи за ежедневно ползване. Бихте ли ми препоръчали мек шампоан, които може да се ползва по-често? Не е задължително да е на Kerastase.

# 664
  • Велико Търново
Косата ми след днешното боядисване

# 665
  • Чукарландия
Бисквитка, страхотна коса и супер цвят! Heart Eyes

Candy_girl и аз много ѝ се каня на тази смуут серия, но все още май никой не я е пробвал. Hug

# 666
Бисквитка, много ми харесва и косата ти и цвета  bouquet
Аз също планирам скоро боядисване и се чудя още каква ударна хидратация да прилагам след него.

# 667
  • София
Бисквит, страхотна коса пупу. Като гледам ни просто имаш повече коса. Възможно е да се и пада и за това на вид повече.
Аз позакрепих следродилния косопад. Пробвах доста неща. Но ефективно се отрази следната схема. Преди миене пръскам в корените масло от кафе и от облепиха. След половин час мия косата и на влажна коса  в корена слагам ампула на лакме и няколко пръскания неоптид на дюкре. Резултатът е ,че вече като прекарам пръсти в косата, не падат косми.

# 668
Бисквитка, косата ти е много хубава.  Flutter
Моята също винаги много пада, много бързо расте и винаги имам много нова коса.
Когато пада повече от обикновено, обаче, мога да разбера. Важно е да се взимат мерки навреме.

Може ли някой, ползвам ампулите Денсифик и Стамиген и Анаген, да ми каже от кои е имал по-голямо сгъстяване на косата? От Денсифик или от Напура?

# 669
Нещо Алтерна в момента са наказани при мен-нищо не ми пасва за лятото,даже някои неща подарих.
И аз наказах Алтерна за лятото и минавам основно на Керастаз, пък септември може да ги помилвам  Mr. Green
marigold_, аз имах видимо сгъстяване от Денсифик, другите не съм ползвала.

# 670
  • Велико Търново
Бисквитка, косата ти е много хубава.  Flutter
Моята също винаги много пада, много бързо расте и винаги имам много нова коса.
Когато пада повече от обикновено, обаче, мога да разбера. Важно е да се взимат мерки навреме.

Може ли някой, ползвам ампулите Денсифик и Стамиген и Анаген, да ми каже от кои е имал по-голямо сгъстяване на косата? От Денсифик или от Напура?

Благодаря ви Blush аз усещам разлика в гъстотата, особено като я прибера на опашка, но добре е, че не е видимо - което се доказва от думите ви Wink

Ползвала съм и Денсифик, и Стамиген и Анаген - от последните, за съжаление, след използвани по една цяла опаковка, за около 2 месеца, не видях съществен резултат - нито е дръпнала на дължина/за това съдя по боядисването - пак боядисвам корени на 4-5 седмици, както и преди да ползвам ампулите/, нито се е сгъстила; от Денсифик съм използвала по цяла кутия,  и сега слагам епизодично - и аз като setony усещам по-осезаема разлика Peace

# 671
Денсифик ще е   Flutter
Днес си измих косата и я снимах, снимката и много лоша, но толкова можах. Поне успях да се хвана гръб. После ще я кача   Blush

# 672

Бисквитка, прекрасна коса  и цвят! Heart Eyes Долу горе по едно  и също време сме се боядисали, аз вчера си боядисах цялата коса Laughingвинаги като боядисам цялата /през 3-4 месеца / косата ми е прелест ,като съживена, обновена с прекрасен цвят, смесица от 8-ца и 9/0 на Вела Колестон Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 18:25 от DELI22

# 673
Знам че не е добре косата да се мие всеки, но лятото понякога ми се налага особено в по - горещите дни, когато ми се изпотява и скалпа. Просто не мога да не я измия, а тези които имам на Kerastase не са подходящи за ежедневно ползване. Бихте ли ми препоръчали мек шампоан, които може да се ползва по-често? Не е задължително да е на Kerastase.
аз май нямам шамп.за ежедневна употреба като се замисля  newsm78
може би бих избрала Макадамия-хидратиращите-според вида коса-те са и безсулфатни и би трябвало да стават за ежедневно ползване  Peace

Нещо Алтерна в момента са наказани при мен-нищо не ми пасва за лятото,даже някои неща подарих.
И аз наказах Алтерна за лятото и минавам основно на Керастаз, пък септември може да ги помилвам  Mr. Green
marigold_, аз имах видимо сгъстяване от Денсифик, другите не съм ползвала.
ха ха Сетони моите са наказани от 2 месеца поне -сега ми се прииска да ползвам Мойсчър серията и ще я извадя тия дни  Mr. Green
ти какво на Керастаз ползваш в момента?

# 674
Мишелка, за измиване в момента имам само термичните на Керастаз
http://www.arlen.bg/product/865/termozashtiten-shampoan-za-mnogo … rmique-250ml.html
http://www.arlen.bg/product/864/termozashtitna-maska-za-iztoshte … rmique-200ml.html
И преди съм ги имала и реших да заложа на сигурно, защото знам, че ми действат много подхранващо и ще ми помогнат.Само се надявам да ми стигнат за почивката, че и дъщеря ми ги "пробва" на няколко пъти  Grinning .
Като хидратиращи финиши ползвам най-често Нектар Термик и Олео Релакс, започнах да слагам понякога и от слънцезащитното СС.Поръчах си и това http://www.arlen.bg/product/3527/termozashtiten-stilizant-kerast … lowdry-150ml.html , много ме изкуши обещанието "Осигурява защита от влага до 96 часа при 80% влажност". Пристигнало ми е даже, но ще си го взема в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт