Професионални серии за коса - тема 107

• 101 966
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас / София
Днеска, измих с Пре Уоша Елексир Ултим + шампоанът Елексир + спреят на Алтерна за обем резултата много плътна и обемна коса, ама много обем, а сложих съвсем минимално количество, обаче за да се запази това вярно трябва някакъв лак.  Поовече ми хареса от Елексира за обем на Керастаз . Смятам да си взема и лака на Алтерна и пяната  Heart Eyes . На клипа мацката слага много голямо количество и топира, даже чака малко продукта да попие и тогава суши  Peace

# 646
  • Бургас/Пз
Бисквитка, сигурна бях , че ще ти хареса Интенза  Hug Peace

Фрийк, от Джъмбо взех, но са около 200мл, нямаше по-големи. Иначе ето 500мл, но не знам дали е оправдано да се плаща и доставка http://domashna-kozmetika.com/bg/opakovki/601-opakovka-za-emulsiq-500ml.html . Добра работа вършат и шишета от минерална вода  Peace

Аз най-после отново пробвах терапията на Наши  Simple Smile След като първите два пъти бях много доволна , на третия път останах разочарована. Доста време я отбягвах, но вчера реших , че тчоно сега в летния сезон, може би косата има нужда от повечко грижи. Направих я както обичайно, с единствената разлика, че не издържах много дълго време да нагрявам със сешоара, но пък стоях около 40минути с втората стъпка. С балсама също постоях към 10-15 минути. Бях много изненадана , защото каквато и терапия или маска, преуош, и изобщо каквото и да й правя на моята коса тя накрая си иска финишите. Този път обаче - Не - нямаше нужда от абсолютно нищо. Освен това изсъхна за отрицателно време, предвид факта , че при предишното измиване, съхна повече от 2-3 часа, за което нямам никакво обяснение, освен факта, че предишния път ползвах хидратиращи продукти. Въпреки че нямаше нужда от финиши, не се стърпях и сложих малко  на връхчетата от кремчето на Гроу Дж. Днес косата ми е жива, витална, мекичка, подхранена.
Имам още за може би 3 пъти от терапията и ако продължава така да ми действа, определено бих я взела пак Simple Smile  Peace

# 647
Момичета, аз да ви попитам за това олио на Алтерна. Много обичам олиа и винаги заглеждам това, но понеже имам много и не го вземам. Нещо не е много коментирано, харесвате ли го?

# 648
  • София
Аз го харесвам много, имам го от размяна  bouquet
То е някак гелообразно и доста неикономично, но го харесвам определено.
Използвам го след хайверените серии на Алтерна и нанасям обилно по дължините. Става лъскава и блестяща косата, но не знам дали бих го подновила като свърши.  Rolling Eyes

# 649

Аз най-после отново пробвах терапията на Наши  Simple Smile След като първите два пъти бях много доволна , на третия път останах разочарована. Доста време я отбягвах, но вчера реших , че тчоно сега в летния сезон, може би косата има нужда от повечко грижи. Направих я както обичайно, с единствената разлика, че не издържах много дълго време да нагрявам със сешоара, но пък стоях около 40минути с втората стъпка. С балсама също постоях към 10-15 минути. Бях много изненадана , защото каквато и терапия или маска, преуош, и изобщо каквото и да й правя на моята коса тя накрая си иска финишите. Този път обаче - Не - нямаше нужда от абсолютно нищо. Освен това изсъхна за отрицателно време, предвид факта , че при предишното измиване, съхна повече от 2-3 часа, за което нямам никакво обяснение, освен факта, че предишния път ползвах хидратиращи продукти. Въпреки че нямаше нужда от финиши, не се стърпях и сложих малко  на връхчетата от кремчето на Гроу Дж. Днес косата ми е жива, витална, мекичка, подхранена.
Имам още за може би 3 пъти от терапията и ако продължава така да ми действа, определено бих я взела пак Simple Smile  Peace
Аз между другото много често ползвам само шампоана и балсама, а балсама дори без проблем комбинирам и с други продукти. Дори вчера си получих литрови опаковки само от тях, които ще разделя с приятелка. Дори и само двете ми действат много добре на косата и имам чувството, че наистина имат заздравяващ ефект. Косата ми в момента е за подстригване и има доста експлозии по върховете и някакви след тези продукти по-трудно се късат, ако мога така да се изразя. Имам още и от втората стъпка, нещо все ме домързява обаче, а ефекта и при мен до сега винаги е бил страхотен  Heart Eyes

# 650
  • Бургас/Пз
Адамант, определено и аз се замислям за 1 и 3 стъпка, мисля, че дори и да я няма втората, те пак ще се грижат добре за косата.  Peace

# 651
Адамант, определено и аз се замислям за 1 и 3 стъпка, мисля, че дори и да я няма втората, те пак ще се грижат добре за косата.  Peace
Пробвай, мисля ще ти хареса, просто като обикновен шампоан и балсам, без нагряване, чакане и т.н.  Simple Smile

# 652
  • София
Момичета, аз да ви попитам за това олио на Алтерна. Много обичам олиа и винаги заглеждам това, но понеже имам много и не го вземам. Нещо не е много коментирано, харесвате ли го?

И аз го имам и много си го обичам  Heart Eyes. Гъсто е, а моята коса е тънка, затова слагам по малко. Подрежда и приглажда леко косата, без да утежнява по никакъв начин. Страхотен блясък дава също така. Ухае на типичния за серията аромат на цитруси, което за лятото ми е повече от добре Simple Smile

# 653
  • Бургас/Пз
Адамант, определено и аз се замислям за 1 и 3 стъпка, мисля, че дори и да я няма втората, те пак ще се грижат добре за косата.  Peace
Пробвай, мисля ще ти хареса, просто като обикновен шампоан и балсам, без нагряване, чакане и т.н.  Simple Smile

Между другото като каза без нагряване и чакане, се сетих, че единият път вместо втората стъпка сложих ампулката на Наши и запечатах отгоре с Бюти млякото. Също беше хубав ефекта, но като че ли не толкава осезаем, както с втората стъпка.  Peace

За 10-те месеца откакто ползвам профи козметика - терапията на Наши и течната коса на Вела са ми абсолютните фаворити. Благодаря ви , момичета, че споделяте толкова много!  Hug

# 654
Със сигурност и само шампоан и балсам няма същия ефект като цялата терапия, но пак влияе добре естествено по-слабо от трит стъпки. Това смятам е и нормално.
Аз течната коса я имах и изобщо нищо не разбрах от нея, една никаква ми беше  Joy

# 655
cityofangels, това ли спреят за обем на Алтерна?
http://shop.alternahaircare.com/bamboo/volume/48-hour-sustainable-volume-spr

# 656
# 657
Момичета, най-после дочаках отпуската  newsm44 и се каним да ходим на море. Интересува ме   някоя пробвала ли е слънцезащитната серия на Кюн? Притеснявам се за маската, да не би да идва тежка и да омазнява. Косата ми е гъста, но тънка, леко суха и то  само в крайчетата. Знам, че шампоанът и маската след като се отмият от косата няма как да я защитават от слънцето, но дали ще са добри за възстановяване след излагане на слънце. Преди 2 години ползвам на Лакме, но не останах особено доволна, дори може да се каже че не усетих никакъв ефект. Приемам и други предложения, стига да не са много скъпи, като Алтерна например. Желая на всички ви прекрасно лято   newsm18

# 658
cityofangels, благодаря, моята коса май харесва в момента продуктите, които и ти.
Шампоанът Денсифик си го ползвам и ми е много добре.

Дава ли и някакъв блясък спреят за обем на Алтерна?
С Денсифик си имам блясък, макар че повечето момичета май казаха, че нямат особен блясък с тази серия.

Eликсир Ултим преди няколко години беше ужасен ца мен, но сега косата ви харесва определено различчни продукти оттогава. Имам го от подарък в малък размер и мисля да го пробвам тези дни.

Последното, което ползвах, бяха балсам и шампоан Deep Care на Лакме. Супер здрава, подредена, обемна и лъскава грива имам с тях

# 659
  • Бургас / София
Радвам се, че харесваме еднакви продукти, да Денсифик ми е любим шампоан, сега съм много доволна и от Хроноложист  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт