Професионални серии за коса - тема 107

• 101 970
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Чукарландия
Арлен: "Само днес между 12:00 и 16:00ч. всички продукти Kerastase Paris са на промоционални цени!"  Hug

# 631
Нищо особено не е тази на Лейбъл М.
на цвета оказва ли някакво влияние ?
и сега се сетих че ти имаше на Алтерна серията май  newsm78 тя как ти се отразява при продължително ползване?

Сега ме размислихте за тази слънцезащита-точно като пробвах спреят на Макадамия от лятната серия и не ми хареса защото хем се усеща върху косата (малко като вакса) хем пък ми изсушава-
може би точно това му е идеята за предпазване-да покрие косъма с филм, май май ще го взимам и него на морето  Sunglasses

Не видях никакво влияние върху цвета аз.
И от Алтерните Блонд не съм доволна. Никакво повлияване на цвета. Иначе са си хубави, като хайверени Алтерни.

# 632
Бубанка  bouquet мерси.Обаче сега се разколебах като прочетох как се ползва-ти с пръсти ли го нанасяш?
Аз ползвам едно олио на Лакме за предпазване (че и моята боя е адски агресивна)-то е в шишенце като на боите за домашна употреба-с много тънък и дълъг накрайник и съответно се нанася супер бързо.Сега довършвам 3-то шише и съм много доволна но ми се искаше да сменя с нещо ново  Hug

да, с пръсти - кое те притеснява?  Peace
може ли линк и към "твоя" продукт  Simple Smile

# 633
Бубанка-не че ме притеснява-по-скоро ще ми отнема повече време за нанасяне.
ето го Лакмето-виж как е заострено отгоре и се нанася като боя  Hug
https://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/intenzivna-grizha- … care-scalp-100-ml

Денси  bouquet

# 634
Бубанка-не че ме притеснява-по-скоро ще ми отнема повече време за нанасяне.
ето го Лакмето-виж как е заострено отгоре и се нанася като боя  Hug
https://www.zlatnaribka.com/intenzivna-grizha/intenzivna-grizha- … care-scalp-100-ml

Денси  bouquet

ясно  Wink
струва ми се, че са различен тип продукти - лакме-то се нанася върху целия скалп, ако разбирам правилно?
защото кремът на алокси пази от омазване с боя /"черни уши" в моя случай  hahaha/, не е продукт, щадящ скалпа

# 635
Леле Бубанка-добре че ми обърна внимание-аз защо реших че е същото-за скалп  Embarassed
Скрит текст:
решавам задачи за първи клас с малката и нещо се разсеях днес  Mr. Green

# 636
  • София
Бюти, Сетони, Денси- благодаря Ви, за милите думи.  Heart Eyes  Hug  bouquet   Денси, и на мен ми се иска да се бях родила- естествено руса и със сини очи. Обаче не съм. И е невъзможно да съм със светла коса, по естетически причини. Комплимент от теб е равен на голямо признание за труда на фризьора.  Wink  Heart Eyes

Бих искала да Ви, разкажа за ето този продукт, днес:

With a healthy and moisturised scalp, hair is able to better flourish. Rejuvenate hair’s natural moisture with HIF’s hydration support cleansing conditioner. With a low-molecular weight hyaluronic acid, moisture is delivered to the scalp to hydrate from the ground up and can sustainably target excessive scalp dryness and dandruff formation. Hair is able to grow thicker and fuller, with a scalp that is healthier and free of build-up. Deep conditioning actives help hydrate and strengthen hair at the roots, leaving hair feeling soft and supple.
Think of this HIF Cleansing Conditioner as dry cleaning for your hair, only with water. In one simple, gentle step, HIF deep cleanses with cleansing fractions instead of common detergents while a long list of conditioning technologies, exotic oils, hyaluronic acid and precious rock extracts leave the hair in prime condition.

Този балсам ме изненада приятно. След почти 5 месечно отлежаване в шкафа, го извадих за употреба. Отлагах, заради натрупани и отворени други продукти.
 Не очаквах, нищо от това което получих. За разлика от други измивни балсами, знаете, те са капризни, този си върши чудесно работата. Опаковката, напомня на тази за паста за зъби. За да извадите продукт, трябва да натискате и/или навивате тубата. Балсама е бял, плътен, мехурчест. Не е мазен, но е гъст като хубавите такива и маска. Аромата е на етерични масла... така го усещам аз. Боях се, че е слаб да пребори, например Керастаз- Нутри- бабичките. Обаче не, пребори ги. Нанесох го на мокра, немита от неделя коса. Опасенията ми бяха, че няма да почисти добре. Какво остава за друго. Първият път, когато го пробвах се улях- с 2 пълни шепи. Днес сложих по- малко. Разнесох с ръце и гребен. Престоят е 3 минути. Не прави никаква пяна, държи си се, като балсам. Усещането ми беше, като от балансиран продукт, почистващ до скърцане ако се прекали. Нарочно оставих косата само по него. За да съм сигурна в резултата. Преди сушенето капнах малко олио Марокан, на дланите си и  разнесох по дължините. Разреших се сравнително лесно. Не съм се скубала и дърпала.
 В състава му влизат хиалуронова киселина и масла.
Усещам хидратация (такава, каквато хидратиращ продукт, да кажем пак- Керастаз, не ми дава), дълбоко почистване, жилавост, да- жилавост, плътност и мекота, блясък. Косата ми не е разхвърчана или фризи. Но суших без четка- за изправен вариант или с крем за къдрици- за обемна, бохо коса. Само сешоар. Обра ми природните чупки и поизправи косата, обаче.
 В заключение- много съм доволна.  Simple Smile  Blush  Flutter 

# 637
Мишел, аз ти благодаря, че ми показа продукт, който бих ползвала с удоволствие, но не съм обръщала внимание, че съществува  Laughing bouquet

# 638
  • Пловдив
Жижи а защо не вземеш Еликсира за обем на Керастаз ?-май е най-сполучливият им продукт за обем и доста момичета тук го харесват.

Права си,може и него да си взема,изобщо не се бях сетила.

# 639
  • Велико Търново
Ех, сега се връщам от работа и съм изтървала намалението на Керастаз Confused - щях да поръчам отдавна желаният Елексир за обем ooooh!

# 640
Такааа, пристигна ми спрея на Макадамия и веднага си пръснах - усетих лека спиртна като че ли, но може и да бъркам, иначе на мен ми мирише на кокос. Леко клечкоса косата (като олио), но не усещам супер мазен филм. Ще видя как ще се държи на плажа.  Peace

Момичета, искам да ви питам:
Скрит текст:
от къде се купуваха онези шишенца, в които си делихме терапията на Наши? Трябват ми такива по около 500 мл. Ще делим един 1,5 л. шампоан с колежки и не намирам по аптеките.

# 641
Момичета, някакви отзиви за това:

# 642
  • София
Фрийк, мисля Епона ги беше поръчвала от "Магазинче за домашна козметика", -domashna-kozmetika.com. Wink

# 643
И в Джъмбо гледах миналата седмица най различни шишенца...

# 644
  • Велико Търново
Вчера си получих маската Интенс рипеър на Лореал и вечерта нямах търпение да я пробвам - тъй като днес ще се боядисвам, измих с ДПШ и после нанесох маската. Е, разкошна е  - да си се чудя защо толкова време съм я отбягвала - разплете идеално косата, придаде мекота без да отнема от обема, тази сутрин изглежда повече от прилично Wink С-т-р-а-х-о-т-н-а! За този, който се чуди каква хидратираща маска да ползва през лятото Wink Смятам да я ползвам с ш-ните на Марокан - тъкмо идеално ще ги оползотворя до края на лятото.

Общи условия

Активация на акаунт