Професионални серии за коса - тема 107

• 101 975
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета bouquet Вече не знам какво да купувам - и на Медисютикълс ш-на съм ползвала, и този, на Напура - нищо Tired Цели снопчета падат - основно при/след миене, през останалото време не е кой знае какво.

# 601
Благодаря ви, момичета bouquet Вече не знам какво да купувам - и на Медисютикълс ш-на съм ползвала, и този, на Напура - нищо Tired Цели снопчета падат - основно при/след миене, през останалото време не е кой знае какво.
Бисквитка,ползвала ли си Алпецин?Това помогна много на една приятелка-
http://apteka.framar.bg/30010684/%D0%B0%D0%BB%D0%BF%D0%B5%D1%86% … 200-%D0%BC%D0%BB-

# 602
  • Бургас / София
Днескашната ми комбинация Пре Уош Елексир Ултим + Хроноложист шампоан + Елексира за обем + маслото на Марокан резултата плътна и обемна коса . Май с Керастаз най много се разбирам, а намерих си един шампоан Шу Уемура син бяха ми го пратили по по грешка има срок за 1 месец, чудя се дали да го използвам следващият път спомням си че страшно много ми пресушаваше косата и единият го размених даже. Сега мисля да редувам Хроноложист и Макадамията . А в началото на другият месец май ще си взема хидратиращият на Макадамия за тънка коса, общо взето съм доволна.

# 603
*Biskvitka* и аз от около три месеца страдам от косопад. Чак не смея да се похваля от комбинацията, с която го спрях. С тази комбинация веднъж се оправих много бързо - за около 10 дни косата ми започна да пада даже по-малко отколкото когато нямам косопад. Придоби много добър вид и аз веднага се боядисах, макар че нямах никаква нужда. След като се боядисах (макар и с безамонячна боя), от следващото миене се върна обилния косопад.

Комбинацията, която ми помага е:
1. Този шампоан (не е професионален), но съм сигурна, че той има най-голям ефект от всичко, защото няколко пъти оставах без само с по едно от трите неща, които ползвам:
http://www.dslaboratories.com/revita/
Освен това с него косата става много обемна, без да е суха и определено помага на човек, страдаш от косопад, да си върне самочувствието.
2. Приорин таблетки - смятам да ги продължа, дотук съм пила почти два месеца. За тях мисля, че са много хубави и ефикасни, но самостоятелно без шампоана, за който писах, нямаше да са достатъчни. Ако бях пила само тях и не бях ползвала ампули и шампоана, мисля, че нямаше да има този ефект.
3. Ампулите на Керастас Аминексил. Благодаря на Феерия, че писа тях, иначе нямаше да ги купя.
Тя беше сравнила ампулите на Керастас с Аминексил и тези на Лореал в полза на Керастас.
Скъпи са, но има опаковки от по 10 и с ударно ползване всеки ден по една и една опаковка е достатъчна.

Сега си свършвам последната кутия с ампули и смятам да продължа с шампоана Ревита и Приорин.

Дадох ужасно много пари, защото косопадът ми беше многто стряскащ и в един момент започнах да купувам всичко, което се продава напосоки. На Дюкре и двата лосиона, Ампули и шампоан на Виши, Ревалид.
От нищо нямаше ефект и всичко накупено си ми стои в шкафа.
Оправих се бързо с трите неща, за които писах, като мисля, че от тях шампоанът действа най-бързо и най-добре.  Peace
Постът ми не е само по темата за професионални продукти, но понеже Бисквитка има същия  проблем като мен, написах кое действа за мен.

Почти съм сигурна, че само шампоанът също върши същата работа, но бях много притеснена и заложих и на витамини и ампули.

И най-вече не трябваше да се боядисвам толкова скоро, след като овладях положението. Не знам кога пак ще посмея да сложа боя, добре че поне засега мога да не се боядисвам.

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 13:29 от marigold_

# 604
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Учудващо,но в тези жеги и това всекидневно миене на косата съм възхитена от зеления Про файбър.Усещах си косата адски суха,нищо,че ползвам и маслото на Макадамия,но през пролетта примерно забелязвам,че бързо ми омазнява косата Про файбърчето.Имало сезон и за него. Grinning

# 605
  • Велико Търново
Много ви благодаря, djidji09 и marigold_ bouquet bouquet bouquet
Дадохте ми много добри насоки и предложения, огледах ги, намерих ги, остана и да ги взема, но няма да успея всичко наведнъж - ще започна с ш-н Ревита, тоник Алпецин и таблетки Приорин, пък дано има резултат най-накрая ooooh!

# 606
Biskvitka, Ревита най-много подейства в цялата комбинация  Peace Няколко пъти останах само с ампулите и Приорин, без шампоана. Не е същият ефектът. Когато включа и него, веднага се нормализират нещата. Препоръча ми го приятелка, на която също много помогна. В чужди сайтове също четох много положителни отзиви.

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 16:58 от marigold_

# 607
Бисквитка, видях сега, че си се спряла на Интенз на ЛП, дано много ти хареса, аз миналото лято бях с нея и ми се отрази страхотно!
При мен пък има някаква сухота в момента и се опитвам да я боря, но крайчетата стоят разхвърчани и ми е ужас  ooooh!

# 608
  • Велико Търново
Бисквитка, видях сега, че си се спряла на Интенз на ЛП, дано много ти хареса, аз миналото лято бях с нея и ми се отрази страхотно!
При мен пък има някаква сухота в момента и се опитвам да я боря, но крайчетата стоят разхвърчани и ми е ужас  ooooh!
Hug благодаря ти, ще пиша като я пробвам.
И моите краища са така, макар че обилно намазвам с олиото на Марокан - много го харесвам Heart Eyes

marigold_, ще взема ш-на със сигурност Peace bouquet

# 609
Учудващо,но в тези жеги и това всекидневно миене на косата съм възхитена от зеления Про файбър.Усещах си косата адски суха,нищо,че ползвам и маслото на Макадамия,но през пролетта примерно забелязвам,че бързо ми омазнява косата Про файбърчето.Имало сезон и за него. Grinning

Значи препоръчваш за домашна употреба? В някои салони рекламират "терапия" с ProFiber на Лореал.

Аз все още чакам някой да сподели впечатления за кератинова терапия, правена в салон. Но не за изправяне както е била популярна навремето, а просто терапия. Казват, че заглажда косъма. Правела се доста време в салон. НО ефектът бил доста гладка и лъскава коса.

Но пусто в чудене съм за това как да съм сигурна, че няма да използват препарат, съдържащ това формалдехид? newsm78

# 610
Бисквитче, запомнила съм те, мила, че от години се оплакваш от косопад. Обаче, като покажеш снимки, косата ти е гъста и разкошна. Да не би това да си е нормално падане при теб? Питам, защото на майка ми цял живот й пада косата /наистина много/ и пак има коса за трима. Много гъста. При нея това си е нормално, нищо че цялата къща е в косми. С най-добри чувства, да не ми се разсърдиш... bouquet

# 611
  • Велико Търново
Феерийка Hug права си, добре си ме запомнила Simple Smile - от няколко години съм почти в постоянен косопад - не знам дали е нормално, но по спомени, преди време не ми е падала коса на снопчета в банята - като изплаквам падат такива от върха до края, по няколко наведнъж, става цяла топка, а при сресване - още толкова Confused В интерес на истината, не наблюдавам оредяване, изтъняване, нито намирам навсякъде косми - ако косата ми е по-замърсена, при сресване също пада доста/но то си е нормално, мисля/. Не знам какво да мисля, но като чета, не се среща при повечето от вас Hug

# 612
Бисквитче, всяка коса е различна. Моята опада наведнъж с 1/3. Шест месеца след раждането. Не взех мерки, защото кърмех и реших, че без химии е по-добре. Не знам дали съм била права, но си останах с доста по-малко коса. Оттогава и преди това не ми пада, с изключение на епизодични моменти. Тогава хващам Аминексил на Лореал, ако в някои случаи не помага - пак Аминексил на Керастаз и вече няма грешка. Но, пак казвам, при майка ми пада жестоко цял живот и косата е много гъста и със завиден вид и обем. Понеже и твоята е плътна и красива, все си мисля, че не трябва да се притесняваш. Peace

# 613
Бисквитка -стискам палци да се оправи косопада  Hug
Мерси за насоките за пяната момичета  bouquet Илли точно Денсифик ползвам и аз,но не само в корена-понякога ако ще навивам слагам на цялата коса-по-подредени стават буклите и държат повече време.Дилемата ми беше че дори само в корена да ползвам-и там слагам термозащита и се чудех кое след кое да комбинирам,май по салоните винаги слагат първо пяна.Ще ескпериментирам.

Джей чудно ревю,с кеф те прочетох и ти завидях (благородно) че си поразчистила  Hug

Аз си изкарах цялата серия Денсифик да ползвам-имам за 3-4 пъти останало количество и вече е взела маската да се разваля (да си променя миризмата леко).Не ми пресушава засега,но най-странното е че се сресвам супер лесно  newsm78 не го очаквах.
Гледам че сте коментирали тониращите шамп.-за мен (като блонди) този на Лакме матира най-много но ми потъмнява косата от него.На Секси хеър лилавият и ФК не са толкова тониращи,но пак не съм на 100% доволна.Най-готино ми избистря цвета на Секси хеър шамп. и балс.за блондинки-става искрящо русото и се запазва светло,самата серия много ми харесва.Като намаля запасите съм решила да взема поне още 2 серии специално за блондинки да тествам.Някой ако има доволен от нещо-да казва-заглеждам ЛейбълМ и Кюн

# 614
Нищо особено не е тази на Лейбъл М.

Общи условия

Активация на акаунт