Професионални серии за коса - тема 107

• 101 945
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, моля препоръчайте продукти за сърбящ скалп Sad

подкрепям горния пост втория линк - пробвано , и на Филип Кингсли успокояващ тоник за чувствителен скалп - направих може би алергия от боя , 5 дена с какво ли не мазах - с едно намазване от тоника ми успокои
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/flaky-itchy-scalp-za … scalp-toner-75-ml

# 706
  • Чукарландия
ЗР: "Днес и утре купи любимите си бои с 10% отстъпка онлайн и в нашите магазини!" Hug

ПП Някой питаше за намаление на бои за коса. Peace

# 707
  • Пловдив
ЗР: "Днес и утре купи любимите си бои с 10% отстъпка онлайн и в нашите магазини!" Hug

ПП Някой питаше за намаление на бои за коса. Peace

Аз търсих бои миналата седмица  Hug. Обаче Арлен пуснаха 15% намаление на Колестон (другите не съм ги проверявала). Имайте го предвид.

# 708
И на Иноа има намаление, тъкмо съм я натоварила.

# 709
   Включвам се с отзив за Лореал Про Файбър - реконструиращата серия. Косата ми е третирана и фризьорката горещо ми я препоръча като най-добрата за моята коса.
 Единствено шампоана ми харесва. Няма скърцане при изплакване, но почиства добре. Косата след него е гладка и много приятна. Маската не ми хидратира достатъчно косата и стои суха. Грижата без изплакването много прави косата ми доста твърда. Сега поръчах Absolut Repair Lipidium.

# 710
Влизам да направя една съпоставка между два двойни серума.
Започвам с Двоен серум Архитект на Керастаз
30мл. двоен, двете части са прозрачни, като едната леко зеленее, лека консистенция. Трудно определям дали е по-удачно да се слага на суха или на мокра коса. Запечатване ИМА видимо и осезаемо. Краищата, обаче не се усещат хидратирани, просто запечатани и поне при мен, нужно е някое олио след това. Все още не съм го изразходила, за да кажа има ли противоефект. Цена:60лв.

Двоен серум Лореал Липидиум
30мл. двойна консистенция- прозрачна и като кремче. Много по-маслена от Архитекта. Дава блясък, за разлика от Архитекта, не се усеща пресушаване. Изразходих цяла опаковка и малко преди да свърши усетих леко пресушаване, както и запечатващия ефект изчезна. Според мен трябва да се ползва през миене, за да не се губи ефекта. Цена:25лв.

Интересно ми е мнението за двойния серум Терапист и Лилавия на Лореал  Praynig

# 711

Ако питаш за реконструиращия Профайбър на мен много ми изсушава косъма. Не ми допадна и той и маската.

# 712

Ако питаш за реконструиращия Профайбър на мен много ми изсушава косъма. Не ми допадна и той и маската.
Говоря за двойните серуми. Лилавият визирам лисс серията на Лореал Експерт.

# 713
Не съм позлвала никой от двойните серуми, нещо не ме привличат.

В неделя, след 2 дни на минералния басеин, реших да се измия с ДПШ и худратиращата хайверна на Алтерна. Няма такава бухнала коса ви казвам  Mr. Green Много обем в дължините, сухота, трудно разресване, а на вид да ви разправям  hahaha....едва изкарах работния ден вчера.
 Не мога да си обясня защо косата ми става такава от хидратиращи серии, от много от тях  Crossing Arms

# 714

В неделя, след 2 дни на минералния басеин, реших да се измия с ДПШ и худратиращата хайверна на Алтерна. Няма такава бухнала коса ви казвам  Mr. Green Много обем в дължините, сухота, трудно разресване, а на вид да ви разправям  hahaha....едва изкарах работния ден вчера.
 Не мога да си обясня защо косата ми става такава от хидратиращи серии, от много от тях  Crossing Arms
Комбинацията ти е далеч от хидратираща. На мен лично тази уж хидратираща серия на Алтерна ми носи груба, суха, трудна за ресане коса. А ако е в съчетание с ДПШ... малееей хахаха

# 715

Комбинацията ти е далеч от хидратираща. На мен лично тази уж хидратираща серия на Алтерна ми носи груба, суха, трудна за ресане коса. А ако е в съчетание с ДПШ... малееей хахаха

Aми от Рипеър +ДПШ става страхотна пък- с блясък, подвижна, страхотна.

Вяла, суха и матова ми става и от Червените ТиДжи, от Макадамията при последното ми ползване, от хидратиращите на Кюн со пюр, от лилавата секси...има и още, но сега не ми идват на ума.
ау, сетих се и за хидратиращата на Алфапарф....еднал илава. Направи косата ми слама, страх ме беше да се реша с нея....

# 716
Джей и аз имах такъв период на непоносимост към хидратиращи, наблягах на протеините и всичко беше ок.
От двойните серуми този на Керастаз го обичах най-много, отдавна не съм купувала, но при мен даваше и запечатване и блясък.
Липидиум двойният ми беше ужасен, утежняващ и правеше косата ми на клечки.Аромата му, обаче ми беше любим.
Други не съм имала.

# 717
  • Пловдив

Двоен серум Лореал Липидиум
30мл. двойна консистенция- прозрачна и като кремче. Много по-маслена от Архитекта. Дава блясък, за разлика от Архитекта, не се усеща пресушаване. Изразходих цяла опаковка и малко преди да свърши усетих леко пресушаване, както и запечатващия ефект изчезна. Според мен трябва да се ползва през миене, за да не се губи ефекта. Цена:25лв.

И аз го ползвам от няколко месеца,но ефект не виждам.Нито спря да ми се къса косата,нито усещам краищата хидратирани.Единствено,като че ли заглажда.Може обаче да пробвам твоята идея да го ползвам през миене.

# 718
да попитам..има ли ефект...как мислите от  Ултразвукова възстановяваща терапия със студена ултразвукова инфрачервена преса за коса,

# 719
да попитам..има ли ефект...как мислите от  Ултразвукова възстановяваща терапия със студена ултразвукова инфрачервена преса за коса,

Зависи с какъв продукт се ползва.  Peace УЗ/ИЧ преса спомага даден продукт да навлезе по-добре и по-навътре в косъма. Сама по себе си има малък терапевтичен ефект. Много от момичетат тук имаме такива преси у дома и ги ползваме редовно с най-различни пордукти. Виж инфото на първа страница и 92-ра тема.

За сърбящ скалп серумът на ФК е страхотен. А непрофесионален продукт - сок/гел от алое вера.

Аз днес измих с кератиновите Чи. Страхотна серия за мен. Сега беше след няколко дни хидратация, но утре мисля да повторя, да видим какво ще е положението.

Подготвила съм новата тема с въпросите, които бяха предложени. Ако искате да сменя някой, давайте идеи!

Общи условия

Активация на акаунт