Професионални серии за коса - тема 107

• 103 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
А защо миеш суха коса 4 пъти седмично? Корените мазни ли са?

# 391
  • Пловдив
Момичета,
намаление на козметика за коса в Парфимо. От 20 до 60%

Благодаря,аз се възползвах и си поръчах бамбуковия сух шампоан спрей на Алтерна.

# 392
  • Бургас / София
Суха коса четири пъти, тя се е премила направо  Crazy . Спри протеина задължително, възможно е той да ти прави косата хвърчаща . Според мен ти трябва ударна доза хидратация, финишите няма да ти помогнат, то на мен понякога косата ми остава суха от 3 финиша с масла както съм в момента примерно с Елексира за обем, кремът Елексир и олиото Марокан  Mr. Green . Ани, аз мисля че само хидаратация и трябва, протеина прави косата хвърчаща и особено сега лятото.

# 393
Мдаа, както казва Сити сухата коса си има нужда от маска, финишите само допълват, но не заместват основната грижа (освен ако косата не е здрава, без особености). Аз обаче мисля, че няма лошо да се мие през ден примерно, поне като начало, за да може по на често да подхранва дължините Rolling Eyes пък при стабилизиране на косата да разреди миенето както прецени вече.

# 394
  • Бургас/Пз
Суха коса четири пъти, тя се е премила направо  Crazy . Спри протеина задължително, възможно е той да ти прави косата хвърчаща . Според мен ти трябва ударна доза хидратация, финишите няма да ти помогнат, то на мен понякога косата ми остава суха от 3 финиша с масла както съм в момента примерно с Елексира за обем, кремът Елексир и олиото Марокан  Mr. Green . Ани, аз мисля че само хидаратация и трябва, протеина прави косата хвърчаща и особено сега лятото.

Да, права си, просто само като идея го дадох. Просто аз много дълго време си мислех, че имам нужда от хидратация, но в крайна сметка се оказа обратното, но го разбрах чак като използвах силна протеинова серия и видях разликата и резултата. Иначе си абсолютно права , още повече че ние не знаем косата само суха ли е или увредена  Rolling Eyes

# 395
Корена е с нормално омазняване,дължините са мн сухи и увредени,,и затова мия и стилизирам.Хидратиращи ползвам Кюн Витал Нутришън-ш.+м.(ако не бъркам ,че са такива)  Благодаря ви много,ще се възползвам от съветите  Blush

# 396
  • Бургас/Пз
Корена е с нормално омазняване,дължините са мн сухи и увредени,,и затова мия и стилизирам.Хидратиращи ползвам Кюн Витал Нутришън-ш.+м.(ако не бъркам ,че са такива)  Благодаря ви много,ще се възползвам от съветите  Blush

Може да намалиш миенето на 3 дни и да ползваш преуош терапии или обикновен балсам с добавени масла в него, пак като преуош. Пробвай при изсушаването да начупиш с дифузер, да видиш дали няма да ти издържа повече време. Флуида за изправяне на Напура не ти ли изсушава допълнително дължините. Може и някое по-силно олио, да не би Митика да ти идва слабичък

# 397
Привет банда  Simple Smile нещо ви изпуснах че пролетното ми почистване прерастна в летен ремонт  Mr. Green наложи се да събера всичката козметика за коса на едно място и се ужасих от себе си от количеството което съм насъбрала.Сега съм се заела да разчистя всички малки шишенца  защото ужасно ме дразнят  Twisted Evil
на Афоджи подмятам хидратиращата и кератиновата серия вече почти 2 год.и смятам да ги взема за морето да се опитам да поизхабя колкото мога защото май ще заминат в коша.
Нови продукти са ми единствено на Шу хидратиращата серия-имах балсама и толкова ми хареса че взех и шамп.Разкошна серия,и аромата е Мммммм и е най-трайният от всичко което имам за коса.
Много ползвам и на Маракеш детанглъра-оригиналният и с кокос (и за мен и за детето),много хидратиращи без да са тежки,оригиналният е много траен като аромат,кокоса пък обратното-след 30 мин.не го усещам вече,не знам защо са толкова различни.
На Макадамия от лятната серия взех всичко но още не съм пробвала,единствено олиото тествах и не ми харесва,не е тежко,но някакси косата се изсушава от него,ще го ползвам в града,за морето не ми допада.

# 398

Може да намалиш миенето на 3 дни и да ползваш преуош терапии или обикновен балсам с добавени масла в него, пак като преуош. Пробвай при изсушаването да начупиш с дифузер, да видиш дали няма да ти издържа повече време. Флуида за изправяне на Напура не ти ли изсушава допълнително дължините. Може и някое по-силно олио, да не би Митика да ти идва слабичък

Всъщност това беше и въпроса ми- с кой продукт да се опитам да начупя косата,без да я изсушава допълнително.

# 399
  • Бургас / София

Да, права си, просто само като идея го дадох. Просто аз много дълго време си мислех, че имам нужда от хидратация, но в крайна сметка се оказа обратното, но го разбрах чак като използвах силна протеинова серия и видях разликата и резултата. Иначе си абсолютно права , още повече че ние не знаем косата само суха ли е или увредена  Rolling Eyes
Да и ти си права аз понякога не  разбирам понеже моята коса не се води суха, но мисля че лятото един протеин може много да разхвърчи косата, особено сега аз не смея да пипна Про Файбърите . Дуфи можеш да пробваш с по хидратиращи стилизанти и да пре уоша е добра основа . Също така виж пяната на Марокан за къдрици тя е и хидратираща и не изсушава  Peace А проблема може да ти е точно, че за сухи краищата и мазни корени, както Ани казва трябва протеинова серия. Аз ти препоръчвам да пробваш Керастаз Денсифик или Керастаз Хроноложист, може от балансирани серии косата ти да се възстанови, моята е точно такава. А иначе сега са на промоции Про Файбърите можеш да пробвам те ми оправиха косата.

# 400
  • Пловдив
Момичета,припомнете ми маската или балсама на Маракеш Original харесвахте повече?

# 401
Момичета, някой има ли отзиви от хидратиращия крем на Milk Shake 12 в 1? Имам нужда от хубава хидратираща грижа без изплакване, преди термозащитата

# 402
  • Бургас / София
Млякото е добро, но не е чак толкова хидратиращо, майка ми много го харесва, а тя е със суха коса. Аз не съм със суха и на мен ми беше също идеално  Peace . Виж терапията 22 на Секси Хър тя е по добра и по хидратираща Simple Smile

# 403
  • Бургас/Пз
Момичета, някой има ли отзиви от хидратиращия крем на Milk Shake 12 в 1? Имам нужда от хубава хидратираща грижа без изплакване, преди термозащитата

Много го харесвам, но трябва да се внимава да не се прекалява. Досега от Секси Хеър винаги съм се разочаровала. Единственото изключение е термото за сешоар, но и там с НО....

# 404
  • София
Мише  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Къде се губиш!!!  Hug Радвам се, че си тук отново  Hug

Дуфи, подкрепям тезата, че щом косата ти е суха и изтощена, миене на всеки два дни ще се отрази много по-добре, отколкото ако е по-рядко. Сухата и изтощена коса се нуждае от постоянна храна , която ѝ се доставя с качествени шампоани, маски и терапии.
Щом имаш Витал нутришъна на Кюн, включи към нея някакво масло, например кокосово. Прави пре уош терапия с маската и някоя лъжичка кокосово масло, също и само с кокосово. След като измиеш с шампоана, стой с маската повече време, не 5 минути. Можеш да си вземеш и една жълта Фузио Доза на Керастаз, за експресно възстановяване. Еластисайзър също.
За стилизиране с дифузел, и особено за твоята коса, с пет ръце ти препоръчвам хидратиращият крем на Марокан. Не само че не я изсушава, но и я подхранва и хидратира допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт