За предателството и самотата в брака

• 16 977
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
  • тук-там
Толкова сте прости. Децата и имат проблеми, които не се решават нито с пари, нито с много пари. Ама вие не го разбирате.

Без пари и адекватни лекари, дори нямаше да разбере за проблемите на децата си.
Много ми е интересно да прочета, как се отглеждат деца със здравословни проблеми от самотна майка без средства? Остави любовта и дай нещо конкретно.

# 91
Мъжът и ще и дава пари. Той и сега и дава, но това не е всичко.
Аз не я съветвам да се развежда,не и при сегашната ситуация. Винаги съм твърдяла, че когато децата пораснат ние ще започнем пак да живеем. Повечето хора нямат проблеми с децата си и не го разбират. За тях всичко е пари да имаш.

# 92
  • тук-там
Мъжът и ще и дава пари....

Уважавам много кристалните кълбета. Peace
Аз обаче,  нямам лично и не се ангажирам с мнение. Peace

# 93
Мъжът и ще и дава пари....

Уважавам много кристалните кълбета. Peace
Аз обаче,  нямам лично и не се ангажирам с мнение. Peace
авторката го каза, такива са правилата в държавата, в която е

# 94
Реално децата ти растат без баща, а ти като самотна майка, нормално е да не ти е лесно... Пари се изкарат, те не са проблем, другото обаче ако го няма, всичките пари на света не могат да го купят.
Но това решение сама си го взела, той си е бил такъв. Сега ще ти е много по-трудно. Ако си твърдо решена ще постигнеш всичко, ако не - оставаш и цял живот си оставаш сама, въпреки че формално имаш човек до себе си. Оглеждаш двата варианта и избираш единия. Среден няма за съжаление.

# 95
  • София
Преди да си публикувам отговора, не бях чела вашите. Сега видях навсякъде парите та парите. Аз ако ви кажа, че по отношение на децата ми парите са ми най-малкия проблем дали ще ми повярвате.
Толкова сте прости. Децата и имат проблеми, които не се решават нито с пари, нито с много пари. Ама вие не го разбирате.
Ако децата и си бяха ок, жената щеше да има нормален живот и работа.
Ха, пак помисли, че да не станеш по- проста от всички.
Тя се е настафурчила да се развежда без да има и стотинка, без да е работила последните 14 години, при положение, че децата ѝ имат проблеми, които, според нея, изискват пълно посвещаване.
Ти ли ще им поемеш грижата и издръжката, като по- умна?

# 96
Ако той спре да участва и финансово (за децата), това само ще покаже колко правилно е решението й.
А за работата ще се справи. Не познавам досега жена, която да не се е.

# 97
НСЧ, на думи е много лесно, но реално не е толкова лесно да се тръгне от нулата. Ще се справи, но може и да не се справи, обаче познай кои ще са потърпевшите...

# 98
Е, аз за това предложих да си дойдат през ваканцията и тя да си проучи има ли смисъл да останат. Предполагам, че постът ми не беше отразен, защото  нападките изригнаха в повече и авторката  реши да се защитава /нормално/

# 99
Преди да си публикувам отговора, не бях чела вашите. Сега видях навсякъде парите та парите. Аз ако ви кажа, че по отношение на децата ми парите са ми най-малкия проблем дали ще ми повярвате.
Ако децата и си бяха ок, жената щеше да има нормален живот и работа.
Ха, пак помисли, че да не станеш по- проста от всички.
Тя се е настафурчила да се развежда без да има и стотинка, без да е работила последните 14 години, при положение, че децата ѝ имат проблеми, които, според нея, изискват пълно посвещаване.
Ти ли ще им поемеш грижата и издръжката, като по- умна?

не бе Абсурд, мъжът и ще и дава. И авторката го каза по горе, в държавата в която живее при развод мъжа издържа и жената и децата, сега и потребителката Кристина го потвърди. Нищо, че е трудно осъществимо. Важното е да има план за действие и .... надежди, че ще е по-добре.

# 100
  • София
НСЧ, на думи е много лесно, но реално не е толкова лесно да се тръгне от нулата. Ще се справи, но може и да не се справи, обаче познай кои ще са потърпевшите...
Това е проблема!
Тя дори не се е опитала да започне някаква работа, за да види как ще бъдат нещата, а се перчи как ще получава издръжка според закона............
За мен, или тази жена е абсолютно безхаберна, влюбена в някакъв появил се на скучния ѝ хоризонт, или темата е пързалка.
Няма как жена, с 16 години брак, на поне 40 години, да няма два грама мозък, че да изложи на мизерия болните си деца.

# 101
Всеки й предлага помощ , на никого не е дала някаква конкретна информация , а самата тя само обижда ,че не четем ,  че сме злобни и ритаме паднали на земята . Не е така Саломе , не си права. Да не се живе само с пари , но романтиката след като имаш деца започва след като си осигурила скучната прагматична финансова страна и който заведе в болницата за операция , кой ти плати мед.осигуровки и лечение и къде беше мъжа ти след упойката ти , кой гледа децата , докато беше в болница .
Аз не знам отговорите на тези въпроси и не , не съм злобна , а просто в невежеството и простотата си очаквам да ми отговориш. В случай , че не ми отговориш тогава нямам друга опция освен да перифразирам в полза на твоите немотивирани обвинения към съпруга ти и тези , които участват в темата ти.

# 102
Абсурд, прекали вече.. Joy 
Така го обрисува, че..
Точно на 40 зарязах безметежният си живот и започнах сама и от нулата. И с дете с Хиперактивност и на силни хапчета.
Не е толкова страшно и невъзможно. Особено - ако го правиш, защото знаеш, че е правилно.

# 103
Може пък жената да си има скътани пари. Може и мъжът й все пак да й плаща издръжка. Няма как със сигурност да се знае, че ще откаже по презумция да издържа децата и след развода.

# 104
Защо да не се справи? Работила е преди да попадне в тази въртележка и се е справяла добре. Ще го направи и сега, ако иска.
Видях го няколко пъти около мен, никой не казва, че е лесно, но когато човек иска успява и въобще не може да се сравни с трудностите в предишното положение, когато нещастието те смачква до степен, че не ти се прави нищо... При нея поне има кой да посреща голямото, което хич не е малко. Другото и то вече е минало бебешката възраст, скоро и то ще е "голямо".
Ако има възможност може да започне и нещо там, за да поспести за началото, никой не е казал на секундата да си стяга багажа.

Общи условия

Активация на акаунт