На море в БГ - 2007 - Всичко по темата! - Тема 2

• 56 708
  • 566
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Мамчета, някоя с повече опит да ме посъветва кога да тръгнем за морето? През нощта ли, към 10 часа ли? newsm78 Настаняването в хотела е след 14 часа, другият проблем ми е с яденето и спането на малката. Сутрин по принцип не спи и ще пада голямо мрънкане в колата...

# 106
Има ли скорошни отзиви за това място http://www.hotelgreenpark-bg.com/ ? Направих резервация за края на август, но никога не съм почивала в Китен и нямам идея как е наживо.

# 107
Присъединявам се и аз към желаещите за почивка в Лозенец! Получих много добри отзиви за селото от приятели, които почиват там. Много се колебая към кой хотел да се ориентирам, избора е голям, а пък искаме да предложим на дъщеря ми добри условия, тя е на 1.9м. Хотел Алпина ми изглежда доста добре, би ми се искало да споделите и вие защо се насочвате към този хотел?  Grinning

# 108
Направих резервация от 25.07. за "Казабланка" - гр.Обзор за 15дни, като се върнем ще пиша отзиви

bouquet

# 109
Здравейте,
плииис за отзиви от тези хотели, някой ако е бил вече там.

http://www.casadomingo.info/bg/gallery.htm#

http://www.hotelanchor.com/bg/

http://www.hotelmerlin-bg.com/index.php?p=16

Или поне малко инфо за Синеморец, Лозенец И Примирско.
Много ли са скучни и спокойни  курортчета или по-оживени и какво  може да се прави.
Как са плажовете, заведенията?
Ни ще сме с детето, но да добия някаква представа.
Ходила съм в Абена, Созопол, Ахтопол, преди много години, и Несебър.
Ако те стават за база за сравнение.
Благодаря

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 14:34 от alexova

# 110
alexova, има много информация за Синеморец, Лозенец и Приморско във форума.
А Casa Domingo я похвалиха тук

# 111
  • Пловдив
Мамчета, някоя с повече опит да ме посъветва кога да тръгнем за морето? През нощта ли, към 10 часа ли? newsm78 Настаняването в хотела е след 14 часа, другият проблем ми е с яденето и спането на малката. Сутрин по принцип не спи и ще пада голямо мрънкане в колата...

Ние сме в Албена и ще пътуваме рано сутринта  Peace.

# 112
  • София
В хотел Алпина съм била през 2005. Спомените ми са за хубава стая, хубава тераса, чисто, приятно, на басейна не съм ходила, но помня, че имаше и детски кът с хубави къщички до него. Сега наши приятели го избраха и направиха резервацията, понеже и на тях им е харесал.
Миналата година (2006) бяхме в друг хотел, точно срещу Алпина, но не му помня името. И той беше хубав, нямам оплаквания. Когато съм на море, прекарвам в стаята си твърде малко време.
За пръв път ще ходим в Лозенец с дъщеря ни (досега сме я водили на море два пъти, но на други места), та притеснението ми е как ще се добираме до плажа - има си едно 10 мин. вървеж пеша и то по напечени тротоари... Особено както обичаме да ходим в далечния край на плажа, където е lounge бара. Замислям да е на прибежки - беж до By the Way, пиене на фрапе половин час, и после примък до плажа. Между другото в By the Way имало чудесна детска площадка, но и аз не съм я забелязвала досега...

# 113
  • Пловдив
Колко рано - в 4, 5 или към 7-8?

# 114
Винаги гледаме да пътуваме по обяд, когато е часа за спане. Така голяма част от пътя минава спокойно

# 115
  • Пловдив
Винаги гледаме да пътуваме по обяд, когато е часа за спане. Така голяма част от пътя минава спокойно
ама не ви ли е жега, пък и май е натоварено движението тогава? А като пристигнете към 4 часа какво правите? То нито е за плаж, нито за вечеря Rolling Eyes

# 116
Катерина, какво толкова го мислиш, от Пловдив до Бургас са 262 км! Peace

# 117
Аз по дофолт го приех за София-Варна.
Не виждам какво има да го мислиш тогава. За 2 часа сте там. И при това положение наистина по-добре сутринта, 2 часа ще изкарате и будни.
Ние планираме пътуване от 1300км. с 2 деца  Mr. Green

# 118
  • Пловдив
Моята лигла не я свикнахме да пътува и почва да мрънка на 10-тата минута, а на 20-тата направо не се издържа Sick Ако спираме на всеки 20 мин. за по 20 мин. представи си кога ще стигнем в Бургас ooooh!

# 119
Еми ето затова тръгнете във времето за сън.

Общи условия

Активация на акаунт