На море в БГ - 2007 - Всичко по темата! - Тема 2

• 56 747
  • 566
  •   1
Отговори
# 120
  • София
queenmabb, а защо не си изберете хотел близо до плажа? Така ще си спестите повечето ходене по слънцето. Има няколко нови хотела, които са много близо до плажа.

# 121
Ние вече бяхме за 3 дни края на май в х-л Роял Бей - Елените
Страхотно беше
Прочетох в предната тема за строежи, мръсотия... мога да каже, че за Роял Парк, Вилите и Роял Бей, т.е. този затворен комплекс това не важи. Може би, ако си в Роял Парк може да се чува от строежите, че той е по-близо до тях, но като цяло комплексът е страхотен, плажът е върха, под носа ти, храната е супер, навсякъде ядеш и пиеш, ползваш всички басейни, аквапарка, направо върха. Напомня ми почивките в Анталия Heart Eyes
ето и малко снимки

# 122
  • София
След доста чудене и колебания накрая си резервирах апартамент в хотел Лола-Созопол.Надявам се да не остана разочарована,ако някой има забележки за там да казва докато е време. Laughing

# 123
  • Страната на чудесата
Като чета май се ориентирам пак към вилите на елените. Или Атриум, пак там. Има ли някой инфо къде точно се намира атриума? Като ориентир обаче на парка-роял бей, роял парк и т.н. Някъде близо до тях или?

# 124
записвам се и аз, че не сме решили още нищо за морето Confused
това с Елените звучи страхотно

# 125
Страхотно беше
Прочетох в предната тема за строежи, мръсотия... мога да каже, че за Роял Парк, Вилите и Роял Бей, т.е. този затворен комплекс това не важи. Може би, ако си в Роял Парк може да се чува от строежите, че той е по-близо до тях, но като цяло комплексът е страхотен, плажът е върха, под носа ти, храната е супер, навсякъде ядеш и пиеш, ползваш всички басейни, аквапарка, направо върха. Напомня ми почивките в Анталия Heart Eyes
ето и малко снимки
много красива госпожица имаш  bouquet
това което мен отказа от Елените е ,че построявайки новите големи хотели територията станала недостатъчна ,малка за многото туристи
ти това няма как да си го усетила,защото сте били преди сезона newsm78

# 126
и ние се вписваме в отбора.... Grinningсамо че още не сме уточнили датата....до колкото знам ще сме в някакъв нов хотел ....до ресторант,,Лагуна" много е близо до плажа и до центъра....на Лозенец ходим от доста време само миналата година пропуснахме бяхме на по голяма лудница-СТАРОЗАГОРСКИЯТ нЕСЕБЪР

# 127
Страхотно беше
ето и малко снимки
много красива госпожица имаш  bouquet
това което мен отказа от Елените е ,че построявайки новите големи хотели територията станала недостатъчна ,малка за многото туристи
ти това няма как да си го усетила,защото сте били преди сезона newsm78
мерси
точно за комплекса на Виктория Груп няма как да стане, защото плажа си е пред самите хотели, а там не е застроено, сторежите са в другата част на Елените. На мен точно това ми хареса, че на плажа са само хора от 2-та хотела и от вилите

# 128
Desi-des, моля те сподели кой е този хотел близо до плажа, много ми се иска да спестим ходене по жегите. Tatalina, моля те и теб, ако имаш някаква актуална информация за хотел до плажа, аз видях в сайта доста хотели, но реално не мога да се ориентирам кой къде е и какви са разстоянията!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 129
very nice  сподели става ли морската вода за къпане? Ние имаме резервация за 26.06 за Албена и се притеснявам дали няма да е студено  newsm78 Виждам от снимките, че сте ходили на плаж, но морето е пусто. Малката красавица е много сладичка  Grinning

# 130
  • София
very nice и аз да те питам нещо Blush
На ALL ли бяхте или се поръчвахте ядене Rolling Eyes
кажи нещо повече, цени стаи , обслужване.... Hug

# 131
Бяхме на разходка по плажа миналата седмица. Този хотел ми хареса много - на самия плаж е, панорамата е чудесна, има и басейн. http://sunrise-lozenec.com/

# 132
Имам ОГРОМНА молба към всички мами, посетили Лозенец преди нас, това ще рече преди края на август - моля ви споделете всичко, което сте видяли, от което сте доволни и съответно недоволни, хотелите, в които сте отседнали, впечатленията ви и т.н.  Laughing   bouquet уф, голяма подготовка за това първо море с малка принцеса ..... благодаря предварително от сърце и на всички желая най-незабравимото слънчево лято с много щастие, усмивки и слънчеви лъчи!!!!!!!!!!!!!

# 133
http://slozenec.hit.bg/
тук има инфо за вси4ки хотели в Лозенец.Някой да е бил в хотел близо до плажа,но не Sunrise-миналата година беше много шумно от плажа и крякането на жаби от образувалото се наблизо блато.

# 134
  • Русе
привет морски мами!
Резервирахме за 20.август, Св.Константи, х-л Глория.
хайде дано си изкараме екстра 3-мата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт