На море в БГ - 2007 - Всичко по темата! - Тема 2

• 56 752
  • 566
  •   1
Отговори
# 435
мн. мерси за отговора  bouquet Heart Eyes
Северният плаж наистина ли е неохраняем все още Rolling Eyesсупер Party
а Силистар не е ли доста по на юг от селцето, около 5км на долу към Резово Rolling Eyes
за деца как се плаща newsm78
Написаното от теб ме окуражи Grinning

Ами мисля, че не е охраняем, говоря за плажа, дето се намира при устието на Велека, ей сега ще приложа и снимка. Силистар е надолу, ходим с кола, влизаме по един черен път, плащаш 2 лева паркинг за цял ден и така.
дар точно така-северния е при устието, а силистар долу Peace
ухаа, има надежда и за мен Party
мерси, мерси  bouquet  bouquet  bouquet

# 436

Ето го плажът, сега, последно, само веднъж минах оттам, когато беше леко кофти ден....не ми направи впечатление на охраняван. Това е снимка от миналата година, тазгодишните още не са се прибрали у дома. Mr. Green

# 437
Здравейте!
Колебая се къде да отида на море. Търся по-тихо място с хубав плаж. Никога не сме почивали в Обзор. Ако имате впечатления от плажа и хотелите (може и бунгала), ще съм благодарна да ги споделите.

# 438
Защо не в Синеморец? Там е тихо и плажът е хубав

# 439
Кранево е доста спокоен курорт  Peace

# 440
Давам глас за Кранево  Peace

# 441
Ние сме решили, че ще почиваме на Балчик. Много ми го хвалят нещо..

# 442
Аз много си харесвам Созопол. Да - застроиха го, но е стоо пъти по приятно и спокойно място от Несебър. Има едно корабче, което обикаля около града за 1 час - страхотно е, старият град си е същия както си го помня, крайбрежната алея с ресторантите... Heart Eyes
Много ме е яд, че не няма да съм пак там това лято Tired

# 443
Ние сме решили, че ще почиваме на Балчик. Много ми го хвалят нещо..

Ходих до там миналото лято - много е готино, но плажа е малко странен...по скалисто е там, но е спокойно и много приятно, и двореца е страхотен, точно пред него има един плаж... Надявам се да ви хареса. Идете и до Калиакра  Peace

# 444
Търся място за почивка-бунгала , за 6.08-12.08 семейство с две деца-5 и 15 г. Варна или региона

# 445
  • в Низината
Тази година сме решили да ходим в Приморско. Някой вече бил ли е там тази година?

# 446
  • Linz
Тази година сме решили да ходим в Приморско. Някой вече бил ли е там тази година?
Виж темата за Приморско.

# 447
Давам глас за Кранево  Peace
Да ,спокойно е в Кранево ,имат страхотен плаж, на 5 км е от курорт Албена ,но в никакъв случай в хотел" Делфин "!

# 448
Може ли някой да даде някаква информация за вилната зона на Албена май
"Златна рибка" се казва или нещо такова или някое друго местенце максимум на 3-4 км от плажа на Албена, където може да се намери квартирка??? Не търсим удобства,а само легла и душ. Peace

# 449
Може ли някой да даде някаква информация за вилната зона на Албена май
"Златна рибка" се казва или нещо такова или някое друго местенце максимум на 3-4 км от плажа на Албена, където може да се намери квартирка??? Не търсим удобства,а само легла и душ. Peace

НИе ходим там. Могат да се намерят квартири под 10 лв. Тишина и спокойствие. Ако имате кола, е много удобно. Албена и Балчик са на близо!
ПОздрави

Общи условия

Активация на акаунт