На море в БГ - 2007 - Всичко по темата! - Тема 2

• 56 756
  • 566
  •   1
Отговори
# 420
Никой ли няма отзив за хотел около или в Балчик?
А за хотелите Панорама и Компас в Албена имате ли отзиви?

# 421
# 422
Ами аз дойдох....и се прибрах, така се случи, че смених работа неочаквано и в междуработието се класирах за 5-6 дена в Синеморец. Моите хора си тръгват в понеделник, а аз се пека тукачка. Cry
Съжалявам, че не ти се обадих, беше набързо. Confused
Апропо, момента с пазаренето за цените съм го избегнала, защото винаги знам къде точно отивам и какво ще платя.
Дай повече инфо за синемарец, плийз Praynigчета тук-там, че било вече навсякъде бетонирано Confused а ние сме фенове на  дивата природа Laughing
как са цените ??

# 423
Благодаря ти!
Имаш ли лични впечатления от тази вила?

# 424
Ами аз дойдох....и се прибрах, така се случи, че смених работа неочаквано и в междуработието се класирах за 5-6 дена в Синеморец. Моите хора си тръгват в понеделник, а аз се пека тукачка. Cry
Съжалявам, че не ти се обадих, беше набързо. Confused
Апропо, момента с пазаренето за цените съм го избегнала, защото винаги знам къде точно отивам и какво ще платя.
Дай повече инфо за синемарец, плийз Praynigчета тук-там, че било вече навсякъде бетонирано Confused а ние сме фенове на  дивата природа Laughing
как са цените ??

Виж сега, за мене това са преувеличения. Верно е, че го позастроиха, но в сравнение с Лозенец, Созопол, Приморско и други места си е все още диво. Има и кози, и диви поляни, и Северен почти неохраняем плаж, и Силистар.....
Цени-зависи къде си. Мога да кажа за 2 места-хотел "Каса Доминго" и къщата на М.Гроздева.
каса Доминго-50 лева двойка.
Стая тройка при Гроздева-45 лева.
Ако искаш ептен диво-Резово е на 2 крачки. Но там изобщо не съм в час с цени и квартири. А за плаж ще трябва да се качваш пак към Силистар.
П.С. Биба, влизам само вечер късно, така че ако още нещо питаш-чак утре вечер бих могла да отговоря.

# 425
Благодаря ти!
Имаш ли лични впечатления от тази вила?
Не, но съм била в околноста, та ми харесва спокойствието и тишината там, а по морето рядко е така тихо и спокойно.

# 426
  • пяната на дните
Тази седмица се прибрахме от Варвара. За мен от няколко години това е оптималният вариант, също държа да избегна пренаселените курорти. Вярно е, че плажът е малък, но е напълно достатъчен за желаещите, няма много хора. Има и кози, овце и магарета (не на плажа, де).

# 427
Някой има ли пресни впечатления от Елените ( хотел Ройал Бей)? Из форума четох доста противоречиви мнения.  Запазила съм места за септември. Ще сме и с двете деца ...( на 3 месеца и почти 3 години). Знам, че е доста смело заради бебето, но много ми се иска да заведем баткото на море. Ясно е, че за мен няма да е никаква почивка...

# 428
Тази седмица се прибрахме от Варвара. За мен от няколко години това е оптималният вариант, също държа да избегна пренаселените курорти. Вярно е, че плажът е малък, но е напълно достатъчен за желаещите, няма много хора. Има и кози, овце и магарета (не на плажа, де).

ехх, Варвара-скалите ни бяха любимото място Crazy печеш се топлес и пет пари в кесия Flutter но сега с 2-ма малчугана там не стъпвам-плажа (ако може така да се нарече Stop) е отврат Crossing Arms

# 429
  • пяната на дните
=ехх, Варвара-скалите ни бяха любимото място Crazy печеш се топлес и пет пари в кесия Flutter но сега с 2-ма малчугана там не стъпвам-плажа (ако може така да се нарече Stop) е отврат Crossing Arms
А, две ромки към кметството всяка сутрин го почистваха.

# 430
Виж сега, за мене това са преувеличения. Верно е, че го позастроиха, но в сравнение с Лозенец, Созопол, Приморско и други места си е все още диво. Има и кози, и диви поляни, и Северен почти неохраняем плаж, и Силистар.....Цени-зависи къде си. Мога да кажа за 2 места-хотел "Каса Доминго" и къщата на М.Гроздева.
каса Доминго-50 лева двойка.
Стая тройка при Гроздева-45 лева.
Ако искаш ептен диво-Резово е на 2 крачки. Но там изобщо не съм в час с цени и квартири. А за плаж ще трябва да се качваш пак към Силистар.П.С. Биба, влизам само вечер късно, така че ако още нещо питаш-чак утре вечер бих могла да отговоря.
[/quote]
мн. мерси за отговора  bouquet Heart Eyes
Северният плаж наистина ли е неохраняем все още Rolling Eyesсупер Party
а Силистар не е ли доста по на юг от селцето, около 5км на долу към Резово Rolling Eyes
за деца как се плаща newsm78
Написаното от теб ме окуражи Grinning

# 431
=ехх, Варвара-скалите ни бяха любимото място Crazy печеш се топлес и пет пари в кесия Flutter но сега с 2-ма малчугана там не стъпвам-плажа (ако може така да се нарече Stop) е отврат Crossing Arms
А, две ромки към кметството всяка сутрин го почистваха.
Самият плаж и морето там не са подходящи за дечковци(иначе на мене си ми харесва Grinning) но има много камъни и една година целият плаж беше в мазут Shocked
апропо какви са цените във Варвара newsm78

# 432
  • пяната на дните
Цените са добри. За хотелите не зная, но за съвсем прилична квартира с хладилник и дворче с асма и цветя плащаме по 7 лева. Има и по 5. В магазина е по-евтино отколкото във Варна, хората от селото и те в него пазаруват.Морето беше чисто и спокойно, нашето хлапе е на 1 година и много се радваше.

# 433
Иначе ще съм доволна за малко информация, относно варненския плаж, защото там ще ходим тази година. Харесвам града, чувствам се уютно там, била съм 3 години подред там,но беше за последно през 2001г. За южното черноморие не ми се мисли.
ние ходим на т.нар. южен плаж, на "A lounge"-2 шезлонга с шалте+1 чадър=10лв. и особено през седмицата е доста спокойно
аз предпочитам да съм съвсем до морето под чадърите и не взимам чадър, но трябва да се отиде рано иначе няма място
там плажът се чисти от заведението, има пързалки за малките, на мен ми харесва, но за съжаление явно и на още доста хора им харесва Laughing
до южния има точно автобусни спирки, слизаш от автобуса и си на плажа, за тези, които няма да са с кола, а не има се дават пари за такси Peace

а плажът на буните е по-трудно достъпен, особено ако нямаш кола, минава се през почивка, аз докато отида до там, по-добре да отида на Кабакум, а на буните също е пренаселено.

# 434
мн. мерси за отговора  bouquet Heart Eyes
Северният плаж наистина ли е неохраняем все още Rolling Eyesсупер Party
а Силистар не е ли доста по на юг от селцето, около 5км на долу към Резово Rolling Eyes
за деца как се плаща newsm78
Написаното от теб ме окуражи Grinning

Ами мисля, че не е охраняем, говоря за плажа, дето се намира при устието на Велека, ей сега ще приложа и снимка. Силистар е надолу, ходим с кола, влизаме по един черен път, плащаш 2 лева паркинг за цял ден и така.

Общи условия

Активация на акаунт