Мнения за Оазис строй Пловдив и техните Оазис /1-7/

• 127 190
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Ремонт най-рано февруари. Дори и дадат ключовете до 18 януари...  няма да има електромери, чака се 10 дни от там партидата е още 5 дни. Без ток на тоя студ и както се стъмва в 5 ремонт е сложна работа. Другото е, че пак заради студа мазилката кой знае кога ще изсъхне. За етап 1 (вход А,Б,В) бяха същите дати и доста казваха, че са ремонтирали чак на март, а февруари целия месец е седяло на печки за да изсъхне.
Относно закъснението, всичките им обекти закъсняха с по месец заради административни процедури...

# 661
Някой друг има ли проблем с Домоуправител Пловдив?При мен грешат за трети път!При всичко платено до последен месец за трети път пак са допуснали техническа грешка и са подали информация в изипей,че им дължа 70лв!Вече съм им бясна.Къде е задължение от 7 - седем лева,къде са 70лв.Първия път си казах - случва се,втория път го преглътнах,но трети път на един и същи апартамент.......Или фирмата им не я бъде или нарочно го правят!

# 662
Това с акт 16 дали важи и за оазис 5, както за оазис 4?

# 663
Някой друг има ли проблем с Домоуправител Пловдив?При мен грешат за трети път!При всичко платено до последен месец за трети път пак са допуснали техническа грешка и са подали информация в изипей,че им дължа 70лв!Вече съм им бясна.Къде е задължение от 7 - седем лева,къде са 70лв.Първия път си казах - случва се,втория път го преглътнах,но трети път на един и същи апартамент.......Или фирмата им не я бъде или нарочно го правят!
Оазис 3 са с БГ ДОМОУПРВИТЕЛ. Таксата за 3 ма е около 15 лв.При вас как е.

# 664
7 лева за първите 3 етежа (освободени са от асансьор) и 12 за останалите на апартамент.

# 665
Аз съм в Оазис 4 вход В,етаж 2.Първоначално на Общото събрание бях разбрала,че който не живее там ще плаща половин такса,но когато отидох в офиса им се изненадах,че УЖ грешно съм разбрала - трябвало да плащам пълна такса,защото със в България!Тази половин такса важала само за тези,които са в чужбина.Аз,след като съм в България,дори и да не живея там след време ще започна да го оправям и съм щяла да започна да цапам стълбището според тях.Първият месец платих 22лв;след това няколко месеца по 12лв ,докато се разберем,че на Общо събрание сме решили втори етаж да не ползва асансьор и в момента плащам по 7лв месечна такса за сам човек.Ние плащаме таксата на апартамент,а според мен трябва да се плаща на човек!Според мен аз като сама жена и едно четиричленно семейство не цапаме едно и също,нито хабим еднакъв ток и т.н,за да се плащаме на апартамент,категорична съм,че трябва да се плаща на човек,живеещ в апартамента. Но сега разбирам,че на хора от други входове в Оазис 4,които не живеят там,а си оправят апартаментите им вземат по половин такса!Което доста ме ядосва и ме кара да си мисля,че тази фирма не е много коректна!Мазетата са ни ужасно мръсни,целите в строителни материали и т.н - чудя се дали след като Домоуправител са поели почистването на входа са длъжни да ги почистят или не,и ако не са длъжни трябва да разберем за да наемем чистачка да ги почисти!

# 666
Няма такова нещо. При нас се плаща половин такса, ако не се живее. С професионален домоуправител сме, не в Оазис. И се плаща на човек.

# 667
Както е казала комшийката ( stoikova_78 ) горе. Първият месец 22, после по 12, за първите етажи 7, на апартамент. Който не ползва апартамента и не прави ремонт подава декларация и е освободен от такса до края на годината. Предполагам логиката е, че в малките блокове с 6 етажа и 18-20 апартамента не им излизат сметките и затова таксуват на живущ. При нас понеже сме средно 100 апартамента таксуват на апартамент.

За почистването важи само коридорите по етажите. За мазетата не важи, изрично и и ние попитахме, но допълнително трябва да се плаща.

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 10:18 от Charity3172

# 668
Още от самото начало,въпреки ,че не бях започнала да ремонтирам апартамента си и им заявих категорично,че още нищо не правя по него и още не живея в него започнах да плащам пълна такса дори и с асансьор първоначално.Отказах се да споря с тях и те не ми дадоха да попълня никаква Декларация,че не живея все още в жилището!А за това как трябва да се таксува - на апартамент или на живущ ми казаха,че ще се решава в бъдеще!Доколкото разбрах - Оазис 4 ,вх.Б са на живущ,а ние вх.В -на апартамент.Пълна Демокрация на входовете!

А за мазето на Домоуправител Пловдив ли платихте или си наехте друг да го почисти?И ако е друга фирма и сте доволни от нея дайте координати моля Ви,че наистина е ужасно мръсно,чак човек да го е гнус да слезне долу!

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 15:39 от stoikova_78

# 669
  • Пловдив
Така и трябва да бъде, всеки вход да си е самостоятелен. Тези решения се вземат в началото на общото събрание. Не присъства ли на събранието? Аз съм на мнение, че трябва да се плаща на апартамент, а не на човек, така и гласувах на събранието. И въпреки, че имах дълги периоди без да ремонтирам и да живея там и да ползвам асансьора, пак плащах пълна такса. Мазето ще ви го почистят от Домоуправителя. Нашето също беше доста време мръсно, явно още изчакват ремонтите Wink

# 670

А за мазето на Домоуправител Пловдив ли платихте или си наехте друг да го почисти?И ако е друга фирма и сте доволни от нея дайте координати моля Ви,че наистина е ужасно мръсно,чак човек да го е гнус да слезне долу!

Никой не ни е чистил мазето, така и си седи. Като попитахме фирмата, която чисти каза, че ще гио изчисти когато домоуоправителят им каже. Може наистина да изчакват новата година да се преключат ремонтите.

За останалото, както каза Боян каквото се гласува на пътрвото събрание, така и се процедира.

# 671
Оазис 5 Секция А и Б вече с акт 16  Laughing Grinning Peace Peace Grinning Grinning Grinning

# 672
Така и трябва да бъде, всеки вход да си е самостоятелен. Тези решения се вземат в началото на общото събрание. Не присъства ли на събранието? Аз съм на мнение, че трябва да се плаща на апартамент, а не на човек, така и гласувах на събранието. И въпреки, че имах дълги периоди без да ремонтирам и да живея там и да ползвам асансьора, пак плащах пълна такса. Мазето ще ви го почистят от Домоуправителя. Нашето също беше доста време мръсно, явно още изчакват ремонтите Wink

Естествено,че присъствах на събранието и тогава повдигнах въпроса как ще се плаща,но отговорът беше-"Ще се реши по-късно"-на следващо събрание!ЯВНО НЕ СТЕ ГО ЧУЛ АКО СТЕ ОТ ТОЗИ ВХОД! Аз съм на мнение, че трябва да се плаща на ЧОВЕК!Всеки човек цапа,всеки ползва осветлениеит.н!Не може четиричленно семейство да плащат за чистачка и осветление колкото един човек!!!И ТОВА ЩЕ СЕ КОМЕНТИРА НА СЛЕДВАЩОТО СЪБРАНИЕ!

# 673
kazahali  nqkakva data za akt 16 na oazis 4

# 674
  • Пловдив

Естествено,че присъствах на събранието и тогава повдигнах въпроса как ще се плаща,но отговорът беше-"Ще се реши по-късно"-на следващо събрание!ЯВНО НЕ СТЕ ГО ЧУЛ АКО СТЕ ОТ ТОЗИ ВХОД! Аз съм на мнение, че трябва да се плаща на ЧОВЕК!Всеки човек цапа,всеки ползва осветлениеит.н!Не може четиричленно семейство да плащат за чистачка и осветление колкото един човек!!!И ТОВА ЩЕ СЕ КОМЕНТИРА НА СЛЕДВАЩОТО СЪБРАНИЕ!
В друг вход съм, за което се радвам. Естествено всеки има своя гледна точка върху нещата, за това се гласува и условията се приемат по демократичен начин. Възникналите проблеми с Домоуправителя би трябвало да се коментират на място в офиса според мен. Ако обичаш, по-леко с удивителните! Wink

Общи условия

Активация на акаунт