Мнения за Оазис строй Пловдив и техните Оазис /1-7/

• 127 183
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Някой закупил жилище в оазис 7? 😊 Ние взехме в секция Б. Много сме доволни.  Няма място за ТВ в хола ама... 😂 (има, ама недомислено). Чакаме с нетърпение да финализира лятото.

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 16:58 от kleopatra8

# 676
Някой закупил жилище в оазис 7? 😊 Ние взехме в секция Б. Много сме доволни.  Няма място за ТВ в хола ама... 😂 (има, ама недомислено). Чакаме с нетърпение да финализира лятото.

Как сте доволни, като той се строи още? Rolling Eyes

# 677
Доволни сме разбира се. Първо жилище ни е. В еуфория сме дори. 😊 Доволни сме от мястото, размера на жилището, изложението.. много неща. Любопитно ми е защо се хващате за думата? 😂 И освен това вече сме влизали вътре. Видяхме реалните размери, дограма, окабеляване, изглед. Вие от какво точно искате да сме доволни? То изпълнението ще си проличи години след като е готов вече..

# 678
Не знам какво ви е жилището, но Оазис 7 е толкова сбутан, няма въздух просто, нито видимост. Накъдето и да погледнеш, само стени на съседните блокове виждаш.

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 18:44 от DeVa®

# 679
 DeVa, никак не е моя работа да давам обяснение от какво е доволна клеопатра, но връщайки се мнооооого години назад при първото ни жилище, което бе на първи етаж, точно срещу стълбището на входа, със кухня кутийка   -   нямаше такова щастие за мен - да живея самостоятелно.  Е, оттогава се сменя 2-3 пъти,  но рутинно и без емоция.  Просто увеличавам стаите, или сменям квартал.  Клеопатра, а телевизор не може ли да сложите на стената?

# 680
Може и да сте права. 😊Но за вас си разбира се. Нима някой от оазисите е на супер разгледното място?  Ако трябва да сме честни всеки взима където на него му харесва. На мен си ми харесва и това май е достатъчно. Съответно затова сме избрали там. Освен това сме нависоко и не сме с изглед към елит. Не знам какъв ви е мерака да се заядете с мен. Не виждам градивна критика в коментара ви. Вече сме взели, щастливи сме и чакаме с нетърпение, нищо градивно не може да има в това, което казвате. Освен това както каза дамата първо жилище ни е и кутийка да бяхме взели щяхме да сме щастливи. Може би ни е българска черта. 😊 Бъдете здрави и весели празници!

kriakla, ще го измислим. Предвиден е на кофти стена. За да се вижда от трапезарията и хола едновременно.Честно казано ми се уби желанието да коментирам. Мислех, че тук ще намеря разбиране за интересите си, ама не съвсем. 🤔

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 13:07 от kleopatra8

# 681
Вчера взехме ключовете за апартамента (Оазис 5 - вх. А), утре ще ни дадат копие от акт 16.
Днес се обадих на ВИК и ЕВН.
От ЕВН ми казаха, че смяната на собственик на партида е безплатно.
Можете да подадете заявление в МОЛ-а на ул. Перущица (в Смирненски) и някъде срещу Тримонциум, но не ми дадоха адрес.
От ВИК обясниха, че ако се подаде заявление в срок до 1 месец след  акт 16, е безплатно.
За Тракия може да се подаде заявление в бл. 52.
Дано помогна на някой заинтересован Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 17:03 от amonqk

# 682
Честито на всички! С много здраве и хубави моменти да се радвате на своето жилище!

# 683
Вчера взехме ключовете за апартамента (Оазис 5 - вх. А), утре ще ни дадат копие от акт 16.
Благодаря за инфото, и ние взехме ключа. Това за бл.52 е за ВИК, нали? А за ЕВН само на двете места ли, които сте посочили може да се подаде? Питам, понеже не сме от Пловдив и ще ни е по-лесно ако има и в Тракия и за ЕВН. Благодаря

# 684
Благодаря за инфото, и ние взехме ключа. Това за бл.52 е за ВИК, нали? А за ЕВН само на двете места ли, които сте посочили може да се подаде? Питам, понеже не сме от Пловдив и ще ни е по-лесно ако има и в Тракия и за ЕВН. Благодаря
Не, в Тракия няма със сигурност, защото и на мен ми е по-удобно.
 https://www.google.bg/maps/place/%D1%83%D0%BB.+%E2%80%9E%D0%9F%D … 7515754,18z/data=!4m5!3m4!1s0x14acd1afa10c60a5:0x9c9ccddb3e49850b!8m2!3d42.1399966!4d24.7526322 - това ще ви е най-близо може би
Пловдив – 1
ул. Павликенска 13, п.к. 4000
Работно време:
понеделник – петък: 08:00 –17:00ч.,
събота и неделя – почивни дни
Пловдив – 2
ул. Кичево 56Б, п.к. 4004
Работно време:
понеделник – петък: 08:00 –17:00ч.,
събота и неделя – почивни дни
Пловдив – 3
Мол Пловдив, ул. Перущица 8
Работно време:
понеделник – неделя: 09:00 –20:00ч.,
без почивен ден
Това са адресите.

# 685
kleopatra8, извинявай, не исках да те обидя! Peace
Просто се ядосвам на проектантите, не трябва така да се строи, хората дават много пари за тези жилища и все  пак не си купуват всеки ден жилище.

# 686
amonqk  Благодаря!
Ще го мислим, май в Мол-а ще идем, така и така до данъчното се налага да се ходи, за данъчното май пак е 1 месец срока?

# 687
Не, за това на ул. "Радецки" има срок 2 месеца. Но то е до другия МОЛ - Марково тепе. Не са много близо един до друг двата МОЛ-а

# 688
kleopatra8, извинявай, не исках да те обидя! Peace
Просто се ядосвам на проектантите, не трябва така да се строи, хората дават много пари за тези жилища и все  пак не си купуват всеки ден жилище.

Ее, разбирам те.нелепо е да натряскат сграда в сграда, да използват тухли,които при пробиване се ронят, след 2 години да ти тече, ако си на последен етаж, в квадратурата да смятат и тухлите, мазето да ми е колкото спалня... много абсурди. Но улесняват много закупуването на апартамент. Ако имаш късмет въпреки всичко, може и да получиш това, което си искал. За нас беше останал един. Юго-изток, в тиха улица, близо до всичко, най-вече до градинката (заради, което не искахме да сменяме квартала ). Имаме броя стаи, които искахме, на достъпна цена. Което пак ще отговори на въпроса защо съм доволна хихи.

Развълнувах се покрай вашите ключове и актове! Бъдете здрави всички и да сме много щастливи в новите апартаменти. И хубави съседи ей! 😊❤

# 689
От ЕВН ми казаха, че смяната на собственик на партида е безплатно.
Можете да подадете заявление в МОЛ-а на ул. Перущица (в Смирненски) и някъде срещу Тримонциум, но не ми дадоха адрес.
От ВИК обясниха, че ако се подаде заявление в срок до 1 месец след  акт 16, е безплатно.
За Тракия може да се подаде заявление в бл. 52.

Всичко си е безплатно. ВИК-то при мен си беше прехвърлено, имаше си водомер с дистанционно отчитане пломба и като сложих смесител веднага потече вода Simple Smile За ЕВН беше голямото чакане защото нямаше електроомер, който да бъде прехвърлен.

Честито! Дядо Коледа хубав подарък ви е донесъл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт