Мнения за Оазис строй Пловдив и техните Оазис /1-7/

• 126 952
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ И АЗ НЕЩО ОТНОСНО ОАЗИСИТЕ КАПАРИРАЛИ СМЕ В ОАЗИС 6.И МИ СТАНА ЛЮБОПИТНО ЗА КАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ НАП СТАВА ВЪПРОС ,АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ.  Shocked

Здравейте, относно това дали сте си платили данъците и дали "случайно" не сте попаднали в обектива на патрул - глоба. Аз платих данъка и си виках него хубаво платих ама все ще излезе нещо, някоя снимка. Отивам аз и ми дават бележката, че нямам задължения Grinning голяма радост Grinning Grinning Grinning ако имате някоя глоба отидете и веднага я платете. След около седмица ще е обновен статуса, няма смисъл веднага да пробвате! Така ми обясниха Simple Smile Радвам се, че помагам на новите си съседи Grinning Утре мисля да мина да видя до къде са със секция И. На всички във форума УСПЕХ Simple Smile

Здравейте благодаря много за отговора. Само още нещо искам да попитам в това число включват ли се здравни осигуровки, тъй като имам прекъснати newsm78

# 736
Здравейте благодаря много за отговора. Само още нещо искам да попитам в това число включват ли се здравни осигуровки, тъй като имам прекъснати newsm78
[/quote]

Най - вероятно да, защото пак е държавна институция Wink Ако не е голяма сумата и ако не ти е затруднение отиди и плати за да не се бавиш с това когато ти поискат документите. След като имат акт 14 може скоро да започнат да звънят. Ако ти кажат да действаш а имаш нещо не платено се бавиш със седмица минимум Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 16:46 от Kostadin Petrov

# 737
To s EVN беше страшно размотаване, ходихме и ние сума ти пъти. Накрая на 28.12 пак отидохме  и казаха на 3.01 че ще го пуснат и наистина така стана. Вече имаме, с духалка сме, нямаме климатик за момента.

# 738
To s EVN беше страшно размотаване, ходихме и ние сума ти пъти. Накрая на 28.12 пак отидохме  и казаха на 3.01 че ще го пуснат и наистина така стана. Вече имаме, с духалка сме, нямаме климатик за момента.
Добре де, няма ли да е много скъпо с тази духалка? Аз се замислям някакъв конвектор да занеса за банята поне, защото при нас едната стая е 25 квадрата и трудно ще се затопля.

# 739
Като вземат АКТ 16 и дадат ключовете и аз започвам да обикалям, ЕВН, Водно, и Данъчно........ Казахаче всичко било уредено и само трябва молба да пусна но не знам как става все още Simple Smile Иначе обмислям климатик за хола и конвентор за спалнята като в началото ще се прави спалнята

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 18:03 от Kostadin Petrov

# 740
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ И АЗ НЕЩО ОТНОСНО ОАЗИСИТЕ КАПАРИРАЛИ СМЕ В ОАЗИС 6.И МИ СТАНА ЛЮБОПИТНО ЗА КАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ НАП СТАВА ВЪПРОС ,АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ.  Shocked

Здравейте, относно това дали сте си платили данъците и дали "случайно" не сте попаднали в обектива на патрул - глоба. Аз платих данъка и си виках него хубаво платих ама все ще излезе нещо, някоя снимка. Отивам аз и ми дават бележката, че нямам задължения Grinning голяма радост Grinning Grinning Grinning ако имате някоя глоба отидете и веднага я платете. След около седмица ще е обновен статуса, няма смисъл веднага да пробвате! Така ми обясниха Simple Smile Радвам се, че помагам на новите си съседи Grinning Утре мисля да мина да видя до къде са със секция И. На всички във форума УСПЕХ Simple Smile

Да, неплатени здравни осигуровки се водят задължение. В нап първо трябва да ви издадат документ колко дължите и после в банката да ги преведете. Чака се ден да се появят в системата и да ви издадат документите за липса на задължения

# 741

Цитат
Най - вероятно да, защото пак е държавна институция Wink Ако не е голяма сумата и ако не ти е затруднение отиди и плати за да не се бавиш с това когато ти поискат документите. След като имат акт 14 може скоро да започнат да звънят. Ако ти кажат да действаш а имаш нещо не платено се бавиш със седмица минимум Simple Smile

А, аз не разбрах от къде ти искат да нямаш задължение. Това тук го чета. Мъжът ми също е с прекъснати здравни и това ме притесни..

# 742

Цитат

А, аз не разбрах от къде ти искат да нямаш задължение. Това тук го чета. Мъжът ми също е с прекъснати здравни и това ме притесни..

Ако купувате с кредит, от банката се изисква.

# 743
Благодаря ,пипи! С ипотечен ще сме. Ходихме на среща с кредитния консултант, който избрахме, ама нищо не е казала за осигуровки.. Ще се обадя да попитам. Благодаря!

# 744
Вчера ходих до ОАЗИС 4, хората работят но ще им трябва още 1 месец най - вероятно. В секция И нареждат стълбището, асансьорните врати бяха сложени, на асансьорите нямаше бутони все още, парапетите не бяха сложени, вратите в ляво и дясно от стълбището бяха поставени но без стъклопакет, всички врати в апартамента бяха сложени, не са затворени дупките покрай окабеляването. Това е което видях, момчето което ме съпроводи каза че освен нормалното забавяне от 1 месец се забавят още малко и заради времето. По мои сметки ключове 1 вата седмица на м.Февруари до 10 макс Simple Smile Хубав ден Stuck Out Tongue

# 745
Значи два месеца, щото до тука е един вече. Поизложиха се със сроковете с тая четворка. Ама с тия темпове може и до март да откарат.

# 746
Значи два месеца, щото до тука е един вече. Поизложиха се със сроковете с тая четворка. Ама с тия темпове може и до март да откарат.

Ако вземат малко по - усилено да работят края на Януари сме с ключове Simple Smile

# 747
срока им беше до края на декемри.ние ако бяхме закасняли с плащането на парите щяхме да плащаме неустоика за това а те за това че закасняват какво ще стане

# 748
И аз бях до края на април, ключве взех на 10 юни... Зимното време и много "дини" си оказват думата.

Иначе аз да попитам комшиите как ви се отразява студеното време на външните стени? В смисъл при мен от 1 седмица конденза е огромен. Особено ако затворя вратата от към коридора и банята.

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 11:16 от Charity3172

# 749
И аз бях до края на април, ключве взех на 10 юни... Зимното време и много "дини" си оказват думата.

Иначе аз да попитам комшиите как ви се отразява студеното време на външните стени? В смисъл при мен от 1 седмица конденза е огромен. Особено ако затворя вратата от към коридора и банята.

кога е ремонтиран апартамента,защото и това има значение

Общи условия

Активация на акаунт