На пазар във Варна - 43

• 78 168
  • 749
  •   2
Отговори
# 690
  • Варна
Аз поръчвам от Тримата мускетари и Годзила. А ако не държите точно да е пица, в момента във Фратели има промоция на паста: http://bgmenu.com/bg/varna/fratelli  Peace

# 691
  • Вестерос
Аз от Амичи

# 692
  • Варна
Пици- La bocca, Фратели, Гранд Италия.

# 693
  • Варна
Мерси, мацки! Сега ще разгледам менютата, че на повечето места на пиците има 230 неща, което никак не ми се нрави.

# 694
  • Варна
Елито, виж тогава Кантоната Експрес. Менюто им е малко, няколко вида фамилни пици с по 5-6 неща отгоре.

# 695
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Фенове сме на пиците на Амичи и Мускетарите.

# 696

Ако не бъркам Данини има по улицата от хотел Черно море в посока Общината, като се пада зад спирка на автобуси и е по-близо до Общината, ако тръгнете от хотела.
Не бъркаш,имат точно там.От страната на хотел Черно море се върви в посока Общината,по реда са Макдоналдс,по-нагоре оптика,магазин за сувенири,друг за чанти и обувки,два,три за дрехи и в този ред е и на Данини,има голям надпис.Другият им магазин е срещу центр. поща до аптека Санита.

# 697
  • Вестерос
Елито, виж тогава Кантоната Експрес. Менюто им е малко, няколко вида фамилни пици с по 5-6 неща отгоре.
Това бяха правоъгълните от мол варна нали? Хубави са също

# 698
  • Варна
Това бяха правоъгълните от мол варна нали? Хубави са също

Да  Peace

# 699
  • на морето
Момичета от Варна, има ли в някой от моловете магазин на Next?
Благодаря! bouquet

# 700
  • Варна
Момичета от Варна, има ли в някой от моловете магазин на Next?
Благодаря! bouquet
Имаше в МОЛ Варна, но последно видях , че са го затворили ....

# 701
ММ го е прихапало, че пица му се яде. Много отдавна не съм поръчвала, а последно когато ядох преди доооста време беше на БМ, а нямат доставка. Кажете откъде си поръчвате?
. Simple Smile

Вземете да си направите заедно една пица Simple Smile Взаимното готвене помага за освежаване на взиимоотношенията

# 702
Благодаря ви момичета, справихме се  Peace

# 703
  • Вестерос
И аз най-обичам домашни пици, а и разчиствам хладилника  Grinning

# 704
  • Варна
ММ го е прихапало, че пица му се яде. Много отдавна не съм поръчвала, а последно когато ядох преди доооста време беше на БМ, а нямат доставка. Кажете откъде си поръчвате?
. Simple Smile

Вземете да си направите заедно една пица Simple Smile Взаимното готвене помага за освежаване на взиимоотношенията
Въйййй, недей така,
Че ми замина бракът  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт