На пазар във Варна - 43

• 78 186
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Търся малко по-модерни дрехи за 10г момче  - например джогърс панталони или нещо подобно. Търся и тиранти.

# 676
  • Варна
Търся малко по-модерни дрехи за 10г момче  - например джогърс панталони или нещо подобно. Търся и тиранти.

H&M?

# 677
  • Варна
Зара

# 678
  • Варна
Търся малко по-модерни дрехи за 10г момче  - например джогърс панталони или нещо подобно. Търся и тиранти.
Ако Ви е удобно онлайн- Next или C&A чрез посредник.
Забравих- Манго също имат добри попадения.

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 16:33 от flufi

# 679
  • Варна
Okaidi също имат хубави неща.

# 680
  • Варна
Търся майстор за сушилня Praynig
Изтека гаранцията и дава дефекти...

0888628630 Ников
сушилня нямам, но ми е оправял миялна, пералня, бойлер, консултираше колежка при избор на сушилня. Аз и колежките сме много доволни  Peace

# 681
И аз благодаря за майстора,също за сушилня ми трябва bouquet

# 682

milica_g   bouquet bouquet bouquet
многоо благодаря, голям кът са тези майстори

# 683
  • Варна
Има ли някъде във Варна детски дрехи (визирам долнища, блузки с дълъг ръкав, пижамки), които да са точни единични размери? Писна ми от тези двойните, как може деца в диапазона 4-6 години да носят един и същ размер??? Моят е точно на 4, височък, но слаб, ами 98-104 вече са му малки и къси, а 110-116 огромни! В чудо съм се видяла, всичко, което съм купила за есента му е голямо и виси отвсякъде, а старите неща са му къси! От къде да му купя дрехи, които да не му стоят като подарени и да са на нормални цени.? Търся номер 110, а не 110-116.

# 684
  • Варна
Магазини Дънстар, Гига,  Абубу (само онлайн), на Майорал? Там съм намирала блузи за тази възраст. С панталоните и при нас винаги е било трудно- слаб и по-висок за възрастта си е. От английските дрешки почти всичко е много уголемено. Поради този факт, вече правя комбинации от Манго, Зара, Майорал, Некст.

# 685
Момичета на почивка сме до Варна и искаме да разгледаме центъра - къде можем да оставим колата по- близо и безпроблемно? И също  къде има магазин на ДАНИНИ? Благодаря предварително

# 686
  • Варна
Има платен паркинг под хотел Одесос. За Данини в момента не се сещам

# 687
  • Варна
Момичета на почивка сме до Варна и искаме да разгледаме центъра - къде можем да оставим колата по- близо и безпроблемно? И също  къде има магазин на ДАНИНИ? Благодаря предварително
Платен паркинг има зад ФК.
Ако не бъркам Данини има по улицата от хотел Черно море в посока Общината, като се пада зад спирка на автобуси и е по-близо до Общината, ако тръгнете от хотела.

# 688
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой със информация за цирк Балкански, кога са представленията и
цени на билетите?

# 689
  • Варна
ММ го е прихапало, че пица му се яде. Много отдавна не съм поръчвала, а последно когато ядох преди доооста време беше на БМ, а нямат доставка. Кажете откъде си поръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт