На пазар във Варна - 43

• 79 068
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте. Откъде да си взема 1 литър Кокосово масло качествено на добра цена/около 30-32 лв.//в онлайн магазините има, но не ми се иска в момента да чакам куриери/

# 181
  • Deutschland/HE
Откъде купувате качествена извара и на коя фирма? Трябва ми за бебе. Кисело мляко и сирене купувам на Алфатар, но извара нямат. Доскоро купувахме и на Добруджанско Ситово от магазин РАлица на пазар Чаталджа, но откакто видях, че и те са в списъка фирми, използващи растителни мазнини, вече не знам какво и как да избирам.

ако е за бебе не бих рискувала с купешка, ние редовно купуваме мляко от млекомата на пазар Чаталджа и квасим, сиренето им е много хубаво. Извара се прави лесно, тя не е много траен продукт.

# 182
  • Варна
Кокосово масло мисля,че има в индийския магазин,който се намира на Мария Луиза(магазин Сокони- сега видях,че имат и обяви в bazar Bg).

# 183
  • Варна
Здравейте. Откъде да си взема 1 литър Кокосово масло качествено на добра цена/около 30-32 лв.//в онлайн магазините има, но не ми се иска в момента да чакам куриери/

От Биокилера. ул Цар Асен 54

Имат и онлайн магазин:
http://biokilera.com/bg/search.html?search_text=%D0%BA%D0%BE%D0% … D1%81%D0%BB%D0%BE

# 184
  • Варна
http://laika.bg/index.php?route=product/product&product_id=160

Къде във Варна мога  да го намеря?

# 185
  • Варна
Мисля че от Кауфланд съм го купувала.

# 186
  • Варна
сусамов тахан точно такъв взех от едно магазинче за билки пада се на центъра срещу Златна рибка. днес видях случайно, че и в района на колхозния има, на завоя на ул.Пискюлиев в магазин за мед, точно срещу двора на ОУ "Цар Симеон I"
в магазин Дрога сигурно има  Wink

# 187
  • Варна
сусамов тахан точно такъв взех от едно магазинче за билки пада се на центъра срещу Златна рибка. днес видях случайно, че и в района на колхозния има, на завоя на ул.Пискюлиев в магазин за мед, точно срещу двора на ОУ "Цар Симеон I"
в магазин Дрога сигурно има  Wink
Може ли да уточниш кьде на центъра,този магазин "Златна рибка"нищо не ми говори🤔Извинявам се грешките,пиша от телефона✋

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 18:16 от Velina_p

# 188
  • Варна
Златна рибка е на ул."Шейново".
Това е гърба на Кукления театър.
Ако си на пешеходната минаваш Бенетон, Тенденз, 3 магазина за обувки и куфари и след тях пресечката вляво. След магазина за куфари на ъгъла имаш магазин за бельо и след вего е този, за който говорите. Над него има кафене и вече кукления тетър и нагоре до адвокатската градинка.
Дано си ми разбрала обяснението, ако си с кола реално по коя улица да влезеш.

# 189
  • Вестерос
Тази Златна рибка за какво е?

# 190
  • Варна
Тази Златна рибка за какво е?

За козметика, грижа за коса и др.:
https://www.zlatnaribka.com/

# 191
  • Варна
Златна рибка е на ул."Шейново".
Това е гърба на Кукления театър.
Ако си на пешеходната минаваш Бенетон, Тенденз, 3 магазина за обувки и куфари и след тях пресечката вляво. След магазина за куфари на ъгъла имаш магазин за бельо и след вего е този, за който говорите. Над него има кафене и вече кукления тетър и нагоре до адвокатската градинка.
Дано си ми разбрала обяснението, ако си с кола реално по коя улица да влезеш.
Супер ,сега разбрах! Hug

# 192
  • Варна
Ако имате приставка към блендер за мелене на ядки,
можете сами да си направите сусамов тахан.
Моя роднина си прави.
Само мели и това било.
Има да се продава небелен сусам.

# 193
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Също от Балев био маркет на Колев и Чаталджа.

# 194
  • Варна

Привет,

Аз си купувам от био магазин Килеръ кокосово масло на марката Dragon foods. Купих тази марка по препоръка на приятелки и съм много доволна. Става за козметика и готвене Simple Smile

Освен това понякога пазарувам от ЗеленБио. Имат от същото кокосово масло -  https://zelenbio.com/product/3535/kokosovo-maslo-studenopresovano-bio-1l.html

В Балев Био цените са ужасно надути ! За пример давам дамските превръзки, които по принцип си взимам от друг магазин за 8 лв, вчера ги купих от Балев Био за 10. Не обичам да пазарувам от там.

Поздрави и усмихната седмица на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт