На пазар във Варна - 43

• 78 241
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Благодаря на включилите се, явно и аз ще търся Серджи  Crazy

# 571
И аз благодаря за отговора относно химическото  Hug

# 572
Някой да знае къде ремонтират ученически раници?

# 573
  • Варна
Преди имаше тема за ресторантите във Варна, но не знам, дали се пише в нея. Моля да ми препоръчате италиански ресторант, както беше Прего преди. Да може да се седне с бебешка количка отвън като в градина или двор.С уединени маси, малко, без шум, вкусно. Много съм разочарована, че там стана Фратели суши. Детски кът, ако няма- още по-добре. Обичам в Happy house, но искам да разнообразим.

# 574
  • Варна
.

# 575
  • Варна
Ако някой ще тръгва посока Бургас да не го прави. Има жестока катастрофа на Приселци, пътя е затворен.

# 576
Преди имаше тема за ресторантите във Варна, но не знам, дали се пише в нея. Моля да ми препоръчате италиански ресторант, както беше Прего преди. Да може да се седне с бебешка количка отвън като в градина или двор.С уединени маси, малко, без шум, вкусно. Много съм разочарована, че там стана Фратели суши. Детски кът, ако няма- още по-добре. Обичам в Happy house, но искам да разнообразим.

Вила Буров Heart Eyes, Ла Пастария или пък Фратели.

# 577
  • Варна
Вила Буров тази година я вдигнаха 3мата страхотни готвачи, които бяха там до скоро, но бяха. Сега са в Пиер 2 на Морска гара.

# 578
Не знаех, че вече не са там (скоро не сме ходили), ще посетим новата им месторабота. Crazy

# 579
  • Варна
Тъкмо щях да питам за Пиер 2 как е, тъй като пише, че е Средиземноморска кухня. По-скоро рибно ли е менюто или имат и пица/паста?
За Вила Буров изобщо не се сетих, нищо, че всеки ден минавам оттам, а нощем огласят квартала. Явно наистина го разработиха, защото гледам, че много събития имат.
А на Парми Вила Маре скоро ходил ли е някой? Преди ми беше от любимите но повече от година не сме ходили. Миналата седмица питах за кетъринг- избрах Парми и бях разочарована. А бях чувала само добри отзиви. Може би имах от скоро база за сравнение с друг кетъринг и този на Парми беше зле. Добре, че така се случи, че не направихме кръщенето на детето там.  Peace
Благодаря ви!  bouquet Извинявам се за отклонението от темата. Hug

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 21:17 от flufi

# 580
  • Варна
Ла пастария в Пикадили парк  Heart Eyes
Иначе ето я темата - http://bg-mamma.com/index.php?topic=777424.new#new

# 581
  • Варна
Къде е Пиер по - точно?
Да се паркирам някой ден и аз там  Mr. Green

# 582
  • Варна
Къде е Пиер по - точно?
Да се паркирам някой ден и аз там  Mr. Green
На новия платен паркинг, който направиха в зоната на Морска гара (преди част от Пристанище Варна).

# 583
  • Варна
Благодаря!

# 584
Здравейте Simple Smile
Някой да е виждал във Варна шампоан Faith in nature? Като този, примерно. Преди съм го намирала в един био магазин, но вече не го зареждат.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт