На пазар във Варна - 43

• 78 176
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
За такива отпадъци има едно сметище до Варна (поне аз не знам други). Ние там си хвърлихме дивана и т.н. То е в Тополи, а това в Каменар е затворено. Имам спомен,че се плаща и такса там.

# 721
  • Варна
Предстои ни ремонт на холо-кухненско помещение. Имаме наш идеен проект за кухенската част. Препоръчайте ми майстор или фирма. Мнения за Фантастико в с. Орешак? Не търсим най-ниска цена, а качество на изработка и монтаж.  bouquet

# 722
  • Варна
Espresso, от сайтовете им. Nextdirect.com приема плащане с БГ карта, а от next.co.uk се поръчва с превозвач. Повече от половината гардероб на малкия е техен и съм много доволна.

flufi, ние се спряхме на Екостил Варна ЕООД. Благодарение на съфоручка видях реални снимки как работят, а сега чакам и тази седмица да зявършят проект и да се обадят, за да видим на живо работата им и да започват при нас. Доста добре мнения чух вече за тях и мисля, че работят доста добре. Като видя на живо мога да дам повече отзиви. За цени за мен са нормални, а след офертата, която получих от Планекс(на които не харесах изпълнението на мострения им апартамент) направо ми се виждат ниски. 60:100  #Crazy

Нямат само дърводелец, т.ч. това би ти останало отново да търсиш.

# 723
  • Варна
Благодаря, ще ги погледна и ще чакам отзиви от пряката им работа. За гипс картон имаме майстор, за паркета вероятно Берг ще ползваме, само мебелист ни трябва читав, който да изпипва нещата и да спазва сроковете.

# 724
  • Варна
Предстои ни ремонт на холо-кухненско помещение. Имаме наш идеен проект за кухенската част. Препоръчайте ми майстор или фирма. Мнения за Фантастико в с. Орешак? Не търсим най-ниска цена, а качество на изработка и монтаж.  bouquet

Фирма Нимфа!

# 725
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой да е виждал такава рамка някъде?Нямам време да я поръчвам от нета.

http://www.photolan.net/ramka-moqta-parva-godinka-w-sinio

# 726
  • Варна

Виждала съм такава в едно магазинче , което се намира след  Флорис- цветарския магазин.
Малко след него е на ъгъла със ул. Сава Радулов. 

# 727
  • Варна

Зъболекар ние ходим при д-р Ирина Кулова 089 957 6039 ул.  Русе 49, до училище Димчо Дебелянов
. Изключително леко и спокойно работи без  болка, аз ходих при нея по време на бременността ми и докато кърмех и съм много довола (и аз имам голям страх от зъболекари) но при нея направо с кеф си ходих Simple Smile

# 728
Благодаря!  bouquet

# 729
Къде да потърся хубава дамска грейка?

# 730
Здравейте!Препоръчайте ми козметичен център за химичен пилинг на лице.Моля да са професионалисти и изпитани от вас.В съмнителни салони не искам да попадам.Благодаря!

# 731
  • До морето

Има ги в почти всяко фото. В Луна, на Владислав, скоро видях такава.

# 732
Благодаря и на теб, дори ми е по-близо  bouquet

# 733
  • Варна
И аз благодаря за отговорите bouquet

# 734
Привет момичета,

Някой да е виждал спортно-елегантен черен или тъмно син панталон за момче 134см-140см? Трябва ми за първи учебен ден, но ми се искаше и после да го носи.....и разбира се да не е онази соц. визия, от която още потръпвам:)

Общи условия

Активация на акаунт