А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 781
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Ее, то си има култура на носене на такива бански..))

Първо се изпичаш добре още преди лятото - солариум или тропик някой и после се пускаш спокойно така и намазана с 50 фактор..))

Иначе - аз това съм си харесала, и няма страшно от разлики - http://natayakim.com/en/catalog/summer-2016/ny-013-net-black.htm

Това е абсолютно така...ама има хора, които не го знаят.  Laughing  Иначе и аз мнооооого ги харесвам, има страшно красиви цели бански, особено бродираните. Но, за да не се получава комичната разлика (поне за мен е комична) - предварителен тен и силен фактор на плажа за такъв бански.  Peace

# 2 656
За цял бански се иска много добър, стегнат бюст и корем и дълги крачета. Аз пробвах...ми не се харесах изобщо.
Плувате ли навътре в морето? Днес цял ден спасителите надуват свирките и пак има хората на много дълбоко.

# 2 657
Аз казах вече, че разлики не понасям. Никаква драма няма, просто няма начин да ме накараш да сложа цял бански или половинки с подобни модели като показаните от Крис. Горнище също  Mr. Green

# 2 658
  • Пловдив
Аз пък се харесвам много с цял бански, особено такъв без презрамки, тип бюстие (въобще не съм наясно дали са модерни или не), но пък нямам дълги и слаби крака, нито кой знае колко стегнат корем. Мерих, но не си купих и си тръмбовам с едни половинки. Имам и цял, но той е за резерва, защото е  спортен, за плуване. Днес и при нас / гр. Бяла/ червено знаме и цял ден свирят, но руските братя въобще не се впечатляват, влизат си с едни дюшеци, все едно не се отнася за тях.

# 2 659
А каква е драмата с разликата? Вече дори не е модерно да си с тен. Аз съм подложена на силно слънце целогодишно и никога не съм придобивала подобни разлки. Обикновено имам някакъв тен, но много слаб.

Да, и добре, че не е модерно. Ужасна кожа имат жените след 40, които години наред усърдно са се пекли по плажове и солариуми. Даже да оставим настрана вредата за здравето, не е и естетично.

# 2 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Показвали сте се, карали сте се, явно темата върви в очакваното русло Laughing.
Да видим дали тази вечер ще успея да не пропусна веселото Mr. Green

# 2 661
А каква е драмата с разликата?

Едно време беше повод за гордост. Колкото е по-голяма разликата, толкова по-нависоко се рее носът на притежателката ѝ.  Laughing
И все още жени на моята възраст робуват на тази мания, въпреки че всеки поглед в огледалото им напомня, че слънцето е един от най-големите врагове на кожата и че не прощава...
Като се замисля, татуировките също са вид разлика в цвета на кожата. Ама не съм чула някоя любителка на татуировки да се потриса от точно тази разлика.  Thinking

ПП Сетих се, че преди години си бях купила цял бански с изрязано цвете в областта на корема. Идеята беше, че като почернее този участък, да се получи една симпатична "слънчева" татуировка на корема. Като идея – добре, като изпълнение обаче... Може и да става номерът, ако се печеш легнала по гръб и без да мърдаш изобщо. В противен случай се получава едно размазано петно, подобно на родилните – абе, грозна работа. Добре че се усетих още първия ден (много бързо хващам тен) и смених банския.

# 2 662
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък се чудя как може някой въобще да се потриса на нещо, което не му се налага да гледа на собственото си тяло. Като потресената онзи ден в друга тема от някоя си по къси гащи.

# 2 663
Поне две потребителки в различни теми съм мервала да се потрисат в последните месеци във форума от нещо, което гледат на друго тяло, но те изрично си написаха, че ги потриса факта, че мъжете им го гледат - и как може тия жени така да ходят по улиците.  Mr. Green

# 2 664

Показвате само мода за дами, я вижте тая сладурана с кървавички Grinning:

Скрит текст:

# 2 665
Стига бе, сега ще го изядат детето, че е със затлъстяване и с луксация на тазобедрена става.  Stop

# 2 666
Ее, то си има култура на носене на такива бански..))

Първо се изпичаш добре още преди лятото - солариум или тропик някой и после се пускаш спокойно така и намазана с 50 фактор..))
Солариумът не го ли отрекоха като още по-вреден от слънцето?

# 2 667
Стига бе, сега ще го изядат детето, че е със затлъстяване и с луксация на тазобедрена става.  Stop

Не, ще изям на Даниела "кървавичките" - чудех се преди да отворя дали е нещо хорър или ще е Лейди Гага по бански.  Laughing

# 2 668
  • Tам през Атлантическия океан
Toва е перфектното тяло  Flutter

# 2 669
Последни тенденции в банските от Маями

"Бикините тази година отново се завръщат в пълния си блясък, а целите бански са всичко друго, но не и цели.
През изминалите дни се проведе традиционната Седмица на плажното облекло в Маями. Ретрото отново доминира на морето, но големите долнища започват все повече да отстъпват пред миниатюрните бикини. Въпреки частичното навлизането на ислямската култура в модата, тенденциите в плажното облекло това лято се обръщат отново към 80-те години - когато монокините бяха завладели европейските плажове, а бикините бяха колкото да не е без хич.

Разнообразие предлагат асиметрични горнища и оптическа илюзия в десените, която трудно остава незабелязана.

Целите бански са с огромни деколтета и предизвикателни връзки. С тях плуването се превръща в сложнa задача, а и новите модели сериозно възпрепятстват събирането на равномерен тен."

Общи условия

Активация на акаунт