А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 664
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София - Рим и обратно
Че на мен не ми е ставало неприятно?

Аз съм на плаж, до моята хавлия жално реве тийнейджър, чийто телефон беше потопен от вълна докато собственикът му усилено търсеше покемони с него в морето Laughing
Ау, как можеш да се смееш толкова жестоко. Знаеш ли каква трагедия е това за горкия пубер, надали може да си представи по-голяма Cry.

# 3 106
Много странно ми звучи когато прочета - тя е невероятна, фантастична, уникална, и не знам още каква красавица. Сега, разбира се, че критериите на всеки са различни, но 99,99% от снимките, които съм видяла са на мили, приятни, симпатични, чаровни, хубавки, сексапилни жени. Умопомрачителна и зашеметяваща красавица, честно, newsm78, не съм видяла/ . Може да е имало, ама да съм я изпуснала Mr. Green

Да, да, знам, аз съм лелка Mr. Green
и аз така;)

# 3 107
Кукумицинка, изключително странно е морализаторстване точно от страна на човека, проявил се най-грозно в дадена тема. Или ти сериозно си мислиш, че това, което демонстрираш, е различно от съскане по нарочена жертва, та можеш да си позволиш да обвиняваш останалите в такова?

Аз също съм на мнение, че на моменти прекалявам. Но всичко, което съм писала, е било напълно съзнателно, за лично мое удоволствие - да, просто ми е кеф, когато видя някой, че лъже и после се чуди как да замазва. Не търся вината в други, не се чудя кой ми сра в гащите, не търся оправдание за личните ми приказки в приказките и поведението на останалите. Не си търся конформистка тълпа, за да се самоубеждавам, че колкото повече хора са на моето мнение, толкова съм по-права.

# 3 108
  • Sofia
Е, опитвах да реанимирам темата многократно.
Явно не става.

Общи условия

Активация на акаунт