А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 698
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 090
С филтър тен и аз съм изглеждала като Нилото,  само очите трябва да променя,  нейните са тъмно кафяви май.
Има, Цвети. Simple Smile

# 3 091
  • София
Ша, има ли някой, който е виждал лицето ти? Не се заяждам, интересно ми е. Peace
Има, има - Борил.  Mr. Green
ШантиHug Hug

# 3 092
Ейййй, не прощава бе Laughing  Hug Не само той, не ме мъчете сега  Grinning

# 3 093
Ша да не е луда да си покаже лицето.Толкова години поддържа небивал интерес и изведнъж-край!
С гащите и сютюените е щедра... Simple Smile

# 3 094
Вярно, че така се получи, само трола Борил успя да види Ша  Mr. Green И не пропускаше да каже колко е красива де Wink

# 3 095
И viliko, поне по спомени двете се бяха харесали и видели.

# 3 096
М, красива,  лъже да ви дразни.  Sunglasses

# 3 097
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам пергел, който не използвам, ще взема да го пратя на някоя от нуждаещите се, да допълнят постовете си и с числени измерения на съвършенството. Като ще е математика, поне да е като хората.

Дъщерята на Ая е наистина невероятна красавица. Имаше и една Мариана преди време, тя също беше прекрасна. Но най-красивото и симетрично лице, което съм виждала по форумско, е това на Инфантилна.

# 3 098
Джо, ти също си симпатяга голяма, харесваш ми.
Но хайде, да ви черпя с пейзажите, за които споменах, тъй като по-разчупено и лятно няма как да стане:
Е така се забавляват някои.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 12:54 от Янeчeк

# 3 099
Много странно ми звучи когато прочета - тя е невероятна, фантастична, уникална, и не знам още каква красавица. Сега, разбира се, че критериите на всеки са различни, но 99,99% от снимките, които съм видяла са на мили, приятни, симпатични, чаровни, хубавки, сексапилни жени. Умопомрачителна и зашеметяваща красавица, честно, newsm78, не съм видяла/ . Може да е имало, ама да съм я изпуснала Mr. Green

Да, да, знам, аз съм лелка Mr. Green

# 3 100
Стига сега, Янечек добре  премина към пейзажите, стига с това коя каква е, то в " Покажи  се" нямаше такива обсъждания чак като  тук. 

# 3 101
Да бе, дребни... Като се събуди кукумицинка, ще вземе пергела и линийката и ще направи подробна дисекция на Николетиното лице, за да докаже колко е несиметрично и нехармонично. Пък ако случайно някой я харесва, значи е с катаракта.
Между другото, ако на Антигона й е станало малко неприятно, че стана обект на обсъждане в продължение на толкова страници, може да благодари точно на нея, защото е странно такъв строг критикар както кукуто да я обяви за жена с рядка красота. И го направи само с цел да охули Ша още повече на фона на тази рядка красота, мечешка услуга, както се казва. На Антигона й подхождат най-много определенията, дадени назад от други потребителки - сладко дете и симпатично момиче.
Много красивите, които съм виждала през годините и съм ги запомнила като красавици са Дива Орхидея - в една абитурентска тема отпреди години, дъщерята на Жармен и дъщерята на Ая.

Плачи колкото си искаш. Аз един път споменах мнението си и ти тръгна да нападаш (ама как не те е срам да мислиш така, защо не ѝ обсъдиш краката...) и мен за мнението ми и да търсиш фотошоп, да караш хората да изпадат в обяснителен режим за лично мнение. Това, че смятам някоя за красива, не значи, че твърдя, че е най-красивата и друга като нея не съм виждала. Просто в момента е ставало дума за нея, иначе, естествено, че мога да изброя и други, но далеч не са толкова много на фона на няколкото хиляди, на които съм виждала снимките или виждам по улицата. И далеч не значи, че смятам дъщерята на Ая или на Жармен за грозни само защото не съм ги споменала. Ама разбира се, че аз съм виновна, че на Антигона ѝ станало малко неприятно, че я обсъждат, как пък вината няма да е в твоите неуравновесени нападки...

И, да, смешно е,погледнато отстрани, някаква леля буквално да напада младо момиче. Също толкова смешно ще е и аз да тръгна да нападам много по-млади от мен момичета. Разбирам нещо да се беше заяла с теб, че да я слагаш на "място", но няма нищо такова.

# 3 102
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кукумицинка, изключително странно е морализаторстване точно от страна на човека, проявил се най-грозно в дадена тема. Или ти сериозно си мислиш, че това, което демонстрираш, е различно от съскане по нарочена жертва, та можеш да си позволиш да обвиняваш останалите в такова?

Янечек, благодаря ти, но в плажната тема хич нямам място- морски бряг не съм виждала от по-миналото лято, няма да видя и сега Embarassed

# 3 103
Няма лошо човек да е откровен и да казва какво си мисли, но когато забравя да е тактичен и минава граници, започва да граничи с простотията.

# 3 104
Че на мен не ми е ставало неприятно?

Аз съм на плаж, до моята хавлия жално реве тийнейджър, чийто телефон беше потопен от вълна докато собственикът му усилено търсеше покемони с него в морето Laughing

Общи условия

Активация на акаунт