А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 674
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 060
По принцип съм съгласна, че кукумицинка прекалява с нападките към Ша. Обаче малко пресилено ми идват и вашите подигравки кум кукумицина. Питбул или покажи си захапката е меко казано много грубо. И аз вече съм 30+, но пък си спомням на 20 как тези трийсе ми изглеждаха тооооооооооолкова много, а хората едни такива стари и слеличосани  Laughing Вероятно много от вас са били като мен. Незнам на колко е кукумицинка, обаче спрямо възраста на Антигона, Ша, както и аз, както и много други, сме си лели. И не виждам нищо обидно. Дайте да сменим темата. Дайте идеи как да постегнем малко корема за плажа. При мен въпреки коремните преси и кляканията, нищо не помага Sad Имам си една виснала кожа след раждането, която ме убеждават, че със спорт ще изчезне, аз обаче си мисля, че само скалпела е решение. Как се чувствате на плажа. Аз признавам доста се срамувам от тялото си и както вече споменах много ме зяпат и се чувствам ужасно некомфортно в кожата си.

# 3 061
Секцио ли си раждала,  понякога такъв разрез правят гаден, че се прекъсват мускулни връзки и няма стягане. Имам две приятелки така.
Ако си нормално и няма подобен вид поражения по коремната ти стена, просто бъди упорита с пресите. Hug

# 3 062
fiolio, вярно е, че със спорт се прибира коремът. Но не по-малко важна е храната.
Като начало махни сладкото и тестените изделия (ако консумираш), газирано ако пиеш, също го спри.
Аз като върл почитател на плоския корем, даже почти спрях и сиренето, което иначе много обичам, защото е солено и заради него се задържа вода в организма. Ефектът от горните действия, винаги е видим.

Освен коремни преси, има много други упражнения за корем, които са разнообразни и тренират различните коремни мускули. Кардиото също е важно. Ако искаш заповядай в темата за тренировките у дома  Hug

Мисля се, че кремове също биха подобрили състоянието и еластичността на кожата  newsm78

По въпроса: На плажа се чувствам добре. Първо, защото не ме интересува особено какво мислят непознати хора за мен (аз самата не оглеждам и не обсъждам хората на плажа), второ защото тренирам редовно и не се налага шоково да се опитвам да вляза във форма преди отпуската.

# 3 063
И на мен Антигона ми прилича на Николета. Откровено казано , на последната снимка вчера изобщо не я разпознах. Все едно е друг човек. Може да е от ракурса на снимките, де newsm78. Не съм обърнала внимание на носа.

Ша, имам чувството, че снимаш поне две жени или през ден се движиш с килограмите с 10 напред-назад.

# 3 064
Антигончето пак трябва да я сложи тази снимка, не можах да я видя, а ми стана любопитно как всеки казва колко била различна.

# 3 065
Аз имам позната, която след секцио с близнаци и увисна корема, като торба. Последваха поне 4 операции след това. Първите две не бяха направени както трябва. И тъй като имаше  белег си направи татуировка на корема, за да се заличи доколкото е възможно. Много неприятно.
На плажа въобще не се замислям за недостатъците си, наслаждавам се на хубавото слънце, морето и почивката. Ей сега докато си почивам ще се тормозя с глупости, как пък не......Като че ли е задължително всички да сме  модели по плажа.

# 3 066
Тц Ша. Нормално раждах. Ама направих огромната глупост да кача много кг., а после да ги сваля светкавично. Резултата е тази кожа, която не е много и за това всеки до който се допитам смята че със спорт ще стане работата.
Ненна,аз по принцип не ям нищо тестено. От години. Виж ако съм на копривщица и съм в някоя селска кръчма и ми предложат онези топли ароматни хлебчета, тогава се изкушавам.  Heart Eyes Както и за празници като Бъдни вечер и Великден. Газирано през живота си съм вкусвала няколко пъти. Е, освен джина с тоник на  морето  Mr. Green Ама една седмица в годината газиран джин едва ли е толкова фатален Crazy Сладко хапвам, но също не много. Виж сирене и всичко, което е млечен продукт не мога да спра. Там ми е слабото място.

# 3 067
Дайте идеи как да постегнем малко корема за плажа. При мен въпреки коремните преси и кляканията, нищо не помага Sad Имам си една виснала кожа след раждането, която ме убеждават, че със спорт ще изчезне, аз обаче си мисля, че само скалпела е решение. Как се чувствате на плажа. Аз признавам доста се срамувам от тялото си и както вече споменах много ме зяпат и се чувствам ужасно некомфортно в кожата си.
Хубав завой поемаш, но съм скептична дали ще се получи.
Но все пак...
Чудесно се чувствам в кожата си, дори и на плажа. Зяпат, ама не ми дреме. Имам излишни килограми, имам коремче, стрии, капилярчета, целулит. Не се преструвам, наистина съм в мир със себе си, харесвам си се, обичам си се. Времето, в което мислех за погледите на околните е далеч и няма да се върне.

# 3 068
Фиолио,
Не знам какво точно е положението с корема ти, но спортът наистина е най-доброто, което можеш да направиш за тялото си. Няма как да заличиш някои промени от възрастта и раждането, но определено личи, когато едно тяло е тренирано и дефектите не седят толкова зле, колкото на фигура, невидяла никога спорт. Ако пък не можеш да се отпуснеш, показаните танкини назад в темата ще ти свършат работа.

# 3 069
Спорт и храна в определен режим Peace
С възрастта съм все по-скромна на плажа и все повече ме зяпат ..

# 3 070
Трещи, много по-добре е да си баба, защото няма на какво толкова да се засегнеш, освен на подмятанията за гинко прима, ама на лелка възможностите са почти неограничени, като най-любимите са недоклащането, климактерума и завистта.

# 3 071
Брей,няма ли вече реално предложение и изпълнение на фотосесия?

# 3 072
Да я беше разпарчетосала наистина, за да разбереш защо казвам, че е рядко красива. Има много хармонично лице, с хубав овал и като човек, който рисува, подозирам, че ако ѝ се раздели лицето на 3 хоризонтални части, частите ще излязат равни. Също има хубави очи, нито раздалечени, нито сближени, хубав нос и много хубави устни - т.е. и вертикалните пропорции са добри.
Peace
Антигона съм я виждала единствено в тази тема, изключвам аватарните снимки. Лицето ѝ е красиво и симетрично.: )

# 3 073
Да я беше разпарчетосала наистина, за да разбереш защо казвам, че е рядко красива. Има много хармонично лице, с хубав овал и като човек, който рисува, подозирам, че ако ѝ се раздели лицето на 3 хоризонтални части, частите ще излязат равни. Също има хубави очи, нито раздалечени, нито сближени, хубав нос и много хубави устни - т.е. и вертикалните пропорции са добри.
Peace
Антигона съм я виждала единствено в тази тема, изключвам аватарните снимки. Лицето ѝ е красиво и симетрично.: )
Никой не оспорва факта, че е хубава Wink. Просто по една или друга причина напомня на някои от нас на Николета, което не я прави автоматично глупава, или грозна.

# 3 074
Николета грозна ли е? Аз мисля, че е хубаво девойче, но стилът и и поведението и не са ми ок.

Общи условия

Активация на акаунт