А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 702
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 075
Като ви чета се сещам за един виц:

Седи един селянин на спирката и чака автобуса. По едно време минава жена и той казва:
- Таа, па тааа, к'ва е само....
Минава мъж и той:
- Тооо,па тооо к'ъв е....
Минава едно дете и казва:
- Т'ва па т'ва к'во е само.....
И докато се заглежда по другите изпуснал автобуса и казал:
- Я па я.......

Гледайте да не изгорите някоя манджа, докато обсъждате хората тук Joy

# 3 076
Николета грозна ли е? Аз мисля, че е хубаво девойче, но стилът и и поведението и не са ми ок.
Като изключим дребните и несъвършенства( нещо което всеки има) е хубава!

# 3 077
Брей,няма ли вече реално предложение и изпълнение на фотосесия?
SunglassesТова беше добро!
Пак ли сме на Николета?  Confused

# 3 078
Да бе, дребни... Като се събуди кукумицинка, ще вземе пергела и линийката и ще направи подробна дисекция на Николетиното лице, за да докаже колко е несиметрично и нехармонично. Пък ако случайно някой я харесва, значи е с катаракта.
Между другото, ако на Антигона й е станало малко неприятно, че стана обект на обсъждане в продължение на толкова страници, може да благодари точно на нея, защото е странно такъв строг критикар както кукуто да я обяви за жена с рядка красота. И го направи само с цел да охули Ша още повече на фона на тази рядка красота, мечешка услуга, както се казва. На Антигона й подхождат най-много определенията, дадени назад от други потребителки - сладко дете и симпатично момиче.
Много красивите, които съм виждала през годините и съм ги запомнила като красавици са Дива Орхидея - в една абитурентска тема отпреди години, дъщерята на Жармен и дъщерята на Ая.

# 3 079
Ако някога пусна лице, то ще е само заради нея,  заради линията и пергела.  Grinning
Николета е хубава жена, какво и е, ниска е, аз съм я виждала на живо, но става,  секси е, по онзи начин секси, мъжете да го обяснят, а  да не се правят, че акр им  се нагъзи,  ще я ритнат,  да добре.

# 3 080
Да бе дай да лекуваме всички във форума. Ша дори да лъже, поне е безобидна.

# 3 081
Нищо не лъжа, хубавел   Simple Smile Нито  пари искам  Laughing

# 3 082
Дори да лъжеш, не ме бърка по никакъв начин.

# 3 083
Ако някога пусна лице, то ще е само заради нея,  заради линията и пергела.  Grinning

Но първо прати снимката на мен, така ще ти я барна, че и микрометър да вземе, пак няма да намери кусур  Wink

# 3 084
Второто АЗ на Ша заговори Crazy

# 3 085
Ама  не може така  Ти защо не си покажеш хубавата глава, какво има да  криеш ?  Mr. Green
Една веднъж ми писа, "щом не се показваш или си грозна, или си мъж."  Laughing  Как да отговориш на това?  Joy

# 3 086
Една веднъж ми писа, "щом не се показваш или си грозна, или си мъж."  Laughing  Как да отговориш на това?  Joy

Айде сега, как да отговорела - пускаш й една снимка на ташак в едър план и й запушваш наглата уста.
Пп: имало такава мода сред мъжете, издирвали интересни и редки пейзажи, само за за да си заснемат ташаците на този фон, четох статия наскоро.

# 3 087
Ох, покeмон бил.. Joy Crazy hahaha

# 3 088
Ша, има ли някой, който е виждал лицето ти? Не се заяждам, интересно ми е. Peace

# 3 089
И е прав. Николета на живо е наистина красива и определено секси.

Общи условия

Активация на акаунт