А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 301 745
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 895
Пак не позна  Laughing Всичкия ми грим се свежда до пудра, под направена коса ако имаш предвид изправена със сешоар и стресана - да.
Вместо да се сърдиш на вестоносеца по добре разгледай малко снимки на селебритита с подобни на твоята физика, и преценявай реално на кого искаш да приличаш. Противно на форумните легенди много голяма част от това, което хората забелязват и запомнят от външния вид, зависи от прическа, грим, дрехи и изобщо неща в наша власт, а не от природни дадености.

И на мен Ша ми напомни на Тоца- за сефте- на снимката със синия бански и чайката на лицето. Мисля обаче, че е заради банския и това колко е вдигнат. Иначе Тоца винаги ми е изглеждала малко  как да кажа, едра, докато Ша ми е по женствена и дребна. Може и да  е зрителна илюзия, нито една не съм виждала на живо:)

# 2 896
Антигона и Кенди са млади момичета, а повечето си приличат заради тенденциите в грим, прически и пози в снимането.
Кенди като усещане ми е доста по-близка до Нилото, докато Антигона е друго ниво и много ме кефи.

# 2 897
Пак не позна  Laughing Всичкия ми грим се свежда до пудра, под направена коса ако имаш предвид изправена със сешоар и стресана - да.
Вместо да се сърдиш на вестоносеца по добре разгледай малко снимки на селебритита с подобни на твоята физика, и преценявай реално на кого искаш да приличаш. Противно на форумните легенди много голяма част от това, което хората забелязват и запомнят от външния вид, зависи от прическа, грим, дрехи и изобщо неща в наша власт, а не от природни дадености.

Не мога да разбера за какво ми говориш и в каква връзка? Между физика и грим няма общо, а желание да приличам на когото и да е никога не съм имала, камо ли да полагам съзнателни усилия за това.
За сръдни изобщо не говорим, отговарям на твърдения, които нямат нищо общо с реалността - коригиране на носове, много грим, направена коса. Такова нещо няма как да има при мен, а се твърди точно обратното и то от някой, който никога не ме е виждал на живо.

# 2 898
E, нали и аз това казвам:) то и на Николета Лозанова ако вземеш снимка от абитуриентския бал и сегашна не си приличат точно заради грима, прическата, тена.
И в обратната посока важи, ако си спретнеш същия тен, грим, прическа и поза и ти ще заприличаш. Не ти конкретно, а който и да е.
Антигона и Кенди са млади момичета, а повечето си приличат заради тенденциите в грим, прически и пози в снимането.
Кенди като усещане ми е доста по-близка до Нилото, докато Антигона е друго ниво и много ме кефи.

Не мога да разбера за какво ми говориш и в каква връзка?
Във връзка с казаното от Янечек, и то не защото съм й адвокат, а защото и аз си мислех да ти кажа същото след снимката с тена.
Не се сърди, не те познавам, и не ти го казвам с лошо. Просто съм по стара Peace

# 2 899
Забрави няколко стотинте кубика силикон, скули и устни.
Успокоително звучи иначе за всички, които искат да приличат на Николета, че само с тен ще го докарат  Laughing

# 2 900
Рокси, зарежи тези лафове според които се впечатляваме от неща в наша власт. Бъди с фигура на бидон за зеле и имай най-стилните грим и прическа, пък да видим какви ще са впечатленията.

# 2 901
Стига де, нито едно от обсъжданите момичета не е имало претенции да бъде мис вселена, така че не разбирам за какво ги обсъждате!

# 2 902
Хайде сега, не съм познала  Grinning Не си играем на асоциации, че да познавам, коментирам само това, което си избрала да покажеш и на мен ми приличаш на Николета, много при това. Не казвам, че си търсила прилика съзнателно, само отбелязвам приликата.
Сещам се за коя снимка по бански на Антония говори Рокси - син на бели точици, вгигнат до гърлото почти.

# 2 903
Антигона, съжаляваш ли вече, че се показа?

# 2 904
Антигончето беше писала, че само си рисува веждите и си скубе брадата и мустаците, за разлика от мъжа си. Това си спомням, че и двамата са епилирани и женствени, дано не ги среща някой по тъмно да ги сбърка.

# 2 905
Ей, голямо обсъждане на Антигона, голямо нещо. Ми спрете се де. Разбрахме, че според вас е гримирана и фотошопирана, тя каза, че не е. И толкоз. Колко страници още ще продължавате да я обсъждате ooooh!

Ша, пускай гащите да върнеш темата в правилната посока, да не пускам аз  Twisted Evil

# 2 906
Антигона, съжаляваш ли вече, че се показа?

Не, трябва ли?

Янечек, определено нямам снимки с оправен нос, много грим и направена коса, както се опитваш да ме убедиш. По-наясно съм с тези неща, все пак.

# 2 907
Антигона много добре си изглежда, завиждате. Един добър фотограф/оператор може чудеса да направи с нея.

# 2 908
Предлагам силно вълнуващите се от външността на Антигона да пуснат снимки, после ще сравняваме с нейните.То не бяха вълнения за тен, бедра, коса, вежди....Истински ли са, не са ли?
Антигона има чувство за хумор и е умна, това е по-важно.

# 2 909
  • Ямбол
А аз предлагам всеки свободно да изразява мнението си, а онези, които през пост дуднат - спрете се, покажете се да ви видим и подобни, да си информират мод с бутона, че са вече досадни и безинтересни.

Общи условия

Активация на акаунт