А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 778
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 970
Scooba, те траверсите в Тайланд и адамови ябълки нямат, и грешки стават понякога Wink Laughing

Знам... Mr. Green

# 2 971
И телефона си изпуснах няколко пъти в буркана, Скуба,  дано започне да прави по-добри снимки   Joy Hug

Аааа, снимките само за мен, кукумявките тук не разбират от жени  Hug

# 2 972
  • Tам през Атлантическия океан
Мога да ти гарантирам, че не е нечистоплътна, напротив.

Стерилна среда  Mr. Green

# 2 973

Кукумицинка, от чисто любопитство - откъде у теб тази злоба към Ша? И не, не ми казвай, че съм в грешка, щото и двете знаем, че не е така. Може да не ми отговаряш, ако искаш, но ми стана любопитно просто.

Кукумицинка пусна веднъж снимка, ама никой не я отрази и я подминаха като малка гара. А Ша всеки път я отразяват, че и комплименти й правят.
Ами не е справедлив животът пък, как после да не злобее и да не вади лупата  Crossing Arms

# 2 974

Кукумицинка пусна веднъж снимка, ама никой не я отрази и я подминаха като малка гара. А Ша всеки път я отразяват, че и комплименти й правят.
Ами не е справедлив животът пък, как после да не злобее и да не вади лупата  Crossing Arms

Не, че нещо, ама при условие, че снимката беше само част от ръка, без някакви форми, единствено за онагледяване на тена, ти си втората, която я отразява. Аз подобна снимка бих отразила и коментирала единствено, ако тенът е като на одрана свинка, престояла на слънце няколко часа.

Мери Ан, виждам, че си предубедена, но прави разлика между имам доказателства, че някой показва чужди снимки и имам доказателства чии са снимките. в първия случай трудно може да се направи нещо решаващо.

# 2 975
  • Другата България
Да се самоцитирам  Grinning
Скрит текст:

Кукумицинка, от чисто любопитство - откъде у теб тази злоба към Ша? И не, не ми казвай, че съм в грешка, щото и двете знаем, че не е така. Може да не ми отговаряш, ако искаш, но ми стана любопитно просто.

Не е злоба, просто жената има навика да послъгва до степен на болестно състояние и смятам, че ако ѝ се показват лъжите, може би ще се излекува. съвсем наскоро, в тази тема, нямаше търпение да отиде на почивката си на морето и да се пече, сега се налага да събира тен за предстоящото море. Плюс това мисля, че показването на чужди снимки е неетично.
Grinning Ок. Само дето нямаш доказателства, че снимките са чужди, а дори и да са, пак не разбирам това вталяване за непознати хора...и постоянното следене също. Да забелязваш Ша да се впечатлява от твоите ...думи? Как тогава смяташ, че ще се "излекува"?

# 2 976
Пускам една след плаж - с вдигната коса, без грим и без филтри

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 23:21 от Антигона

# 2 977
Антигона, много хубаво носле и устни имаш.

# 2 978
Защо си рисуваш веждите по онзи странен начин? Много си хубава така. Hug
П.П. Имам същата тениска. Grinning Wink

# 2 979
Защо си рисуваш веждите по онзи странен начин? Много си хубава така. Hug
П.П. Имам същата тениска. Grinning Wink

Защото преди не бяха такива, но все още се чувствам като измита чиния ако са натюр Simple Smile

Благодаря ти, кукумицинка  Hug

# 2 980
Антигона е готина, само този татус на врата. Много ми е вулгарен. Харесвам татуси.Обаче има места, на които просто стоят гадно и отблъскващо. Не разбирам защо красиви жени, зорлем се развалят с подобни деяния.

# 2 981
Антигона е готина, само този татус на врата. Много ми е вулгарен. Харесвам татуси.Обаче има места, на които просто стоят гадно и отблъскващо. Не разбирам защо красиви жени, зорлем се развалят с подобни деяния.
И понеже ти не харесваш татуси взе, че сложи всички под знаменатен "вулгарно" и "зорлем се развалят"? Ми не е зорлем, някои с кеф си ги правим  Tired

# 2 982
Споделям мнението на fiolio, кво толко дълбокомислено има за казване че не може да се каже та трябва да бъде написано по тялото...

# 2 983
И понеже ти не харесваш татуси взе, че сложи всички под знаменатен "вулгарно" и "зорлем се развалят"? Ми не е зорлем, някои с кеф си ги правим  Tired

Fiolio е написала че харесва татуси. Що реши че не харесва???

# 2 984
А кой е казал, че е дълбокомислено или си татуираме евентуални теми за small talk?

Общи условия

Активация на акаунт