А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 730
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 700
На този модел коремът може да му е плосък, но структурата на торса е ужасна, никак не ми харесват фигури, на които талията се пада толкова нагоре, вместо на мястото си.

# 2 701
Въпрос на структура е просто. Както има жени с много слаби бедра и тесен ханш, но пълни в горната част, така и по-заоблени без изразен корем.

# 2 702
Тоня,  банския е супер, много ми хареса  Heart Eyes
Не се притеснявам да ви покажа една моя стара с бая здрави крака, бях залитната по фитнеса доста по едно време. 
http://prikachi.com/images/398/8845398s.jpg
Сега по- малко силово,  повече йога.  Wink

# 2 703
Не се вижда добре и не мога да преценя от кога този бански не е пран Simple Smile

# 2 704
  • Пловдив
Относно коремите - въпрос на структура е. Аз съм с едри бедра и стърчащи д..., но с плосък корем. Като качвам килограми ми растат паласките повече. Виждала съм по - едри от мене, но доста добре изглеждащи жени, както и слаби, но отпуснати и не хубави тела.

# 2 705
Не се вижда добре и не мога да преценя от кога този бански не е пран Simple Smile

Спокойно. Сега кукумицинка ще дотърчи с лупата и веднага ще те осветли  Crazy

Аз пък не мога да си представя, че е възможно пълни бедра и дупе и плосък корем  newsm78

# 2 706
Ша, тук излизаш извън моите норми..Wink)
Но и аз съм имала такива периоди. Peace

# 2 707
Аз пък не мога да си представя, че е възможно пълни бедра и дупе и плосък корем  newsm78

Има, има.Моя колежка е с точно такава структура, много ми е женствена на мен.Ким Кардашиян е същата.

# 2 708
 Laughing Оставете момичето, тя си е такава, дано да и  мине тая мания да разкоства де що види снимка  Simple Smile

# 2 709
Дори и снимка си изпляках, на която е видно, че нямам корем, но не съм кльощава.

# 2 710
Само че я изпляка за доста кратко, така че липсата ти на корем не е станала видна за всички  Crossing Arms

# 2 711
Аз пък на някои снимки на Ша почти нищо не виждам Crazy все едно снимката е снимана 80-те години с лентовите фотоапарати и после преснимана.

# 2 712
Ша, снимките ти са винаги с отвратително качество, дори да преснимаш с телефон от хартия, пак може да се постараеш малко повече. А с тези чайки, цветя и мацаници направо обиждаш аудиторията, много е неприятно. Поне на последната ясно си личи, че имаш талия, така че кукумицинка надали ще може нещо да каже този път по въпроса с коремчето ти Wink
А колкото до бедрата ти - сигурно е предимно заради йогата наистина, но на последната снимка, която вече изтри, ги беше изрязала с фотошоп, особено си личеше по смешното триъгълниче в цвета на стената, което си беше изрязала между бедрата и седеше доста неестествено, защото при такава поза няма как да се получи подобен луфт.

# 2 713
Ша, тук излизаш извън моите норми..Wink)
Но и аз съм имала такива периоди. Peace
Не праея вече така  Simple Smile Ето ме вчера след йога   Wink
http://prikachi.com/images/534/8820534c.jpg

# 2 714
Да, и аз с йогата се извайвам, а от фитнес ставам напомпана. Сега ги редувам, че имам да свалям.

Общи условия

Активация на акаунт