А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 748
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 685
Намирам ша и антигона за по-секси от моделите на контесата. В европа този тип секси май не може да се наложи. То сравнение с тези модели повечето жени около мен май сме анорексички.

# 2 686
Намирам ша и антигона за по-секси от моделите на контесата. В европа този тип секси май не може да се наложи. То сравнение с тези модели повечето жени около мен май сме анорексички.

Не виждам нищо секси в телесата на показаните модели.

# 2 687
Под свободна туника едва ли ще ме види толкова добре Wink. До неделя не съм си в къщи, така че туниката не ми е под ръка.
Ами ще почакаме!
Не си спомням да съм обещавала нещо?  Rolling Eyes
Вече се показах, така че ще има да чакаш колкото си искаш.

# 2 688
Тези показаните мадами са наднормени и за моя вкус, въпреки, че има много хубави и приятни от тях. Ако съм мъж, обаче, в сравнение с 40 килограмова, определено ще ти предпочета. Wink То Европа Кристинче вече не е това което беше - с така създалото се множество арабска популация,  ще им се радват като обезумeли.

# 2 689
Може, моят мъж също не харесва супер слаби жени тип Анджелина Джоли, харесват му дупета тип твоето на аватара. Нямам нищо против макси дами, но аз като видя такава, колкото и да е садка си плюя в пазвата, че аз не съм така.
Живяла съм в арабския свят, богатите момчета не харесват дебеланки.

# 2 690
  • sofia
Тази си е откровено дебела.
Не че дебелите не могат да изглеждат секси, могат, но не по бански  Laughing

# 2 691
Тази си е откровено дебела.
Не че дебелите не могат да изглеждат секси, могат, но не по бански  Laughing

На мен ми е лицемерно да я противопоставят на кльощавите модели, а в същото време да я прекрояват отгоре до долу с фотошоп. Като ѝ погледнеш професионалните снимки има само едни симпатични гладки извивки. Коремът ѝ е плосък, бедрата гладки, кожата - перфектна.

# 2 692
Банският не й прави услуга. Самата Ашли намирам за много секси, но моделът не е за нея определено.

# 2 693
  • в 1001-та нощ
На мен не ми се отварят всички снимки и тази от линка не я виждам, но е с различни бански на тези, които виждам. Има форми жената i pri сочна и с форми vs.  мотовилка без форми - май първото е по-добре Simple Smile

Но за всеки влак си има пътници : ) Аз харесвам атлетични тела Simple Smile без прекаляване  Blush

# 2 694
  • sofia
Няма начин да си дебел и кожата да е перфектно гладка (особено на бедрата) - личен опит  Laughing
Тази даже не я знам коя е.

# 2 695
  • София
И аз това се дразня на закръглените модели - колко са нереални!
Например имат перфектни кореми. Сигурно са ги намерили на кастинг 1 от 10000000.
Реалната пълна жена има корем, който е основен проблем.

# 2 696

Коремът зависи и от ген и от хормони. Аз съм дебела и трупам на гърди, бедра и задник. При отслабване първо свалям от корема, който не ми е проблемна зона. Както има и жени, които трупат основно на корем, а краката им са относително слаби. Peace

# 2 697
  • София
Купих на кръщелницата ми (на 15 г.) този бански, днес ще ми го донесат:
Скрит текст:

# 2 698

Коремът зависи и от ген и от хормони. Аз съм дебела и трупам на гърди, бедра и задник. При отслабване първо свалям от корема, който не ми е проблемна зона. Както има и жени, които трупат основно на корем, а краката им са относително слаби. Peace

Напълно подкрепям, никога не съм имала корем, дори и като бременна не ми беше голям, за разлика от задника Simple Smile.

На мен показаната девойка ми харесва, макар че предпочитам слаби тела по принцп. Има някои по-едри жени с толкова много сексапил, че няма как да не се забелязват.

# 2 699
  • София
Може пък и аз да се вглеждам малко повече за корема, че съм слаба, но с коремче.

Общи условия

Активация на акаунт