А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 759
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 670
Ее, то си има култура на носене на такива бански..))

Първо се изпичаш добре още преди лятото - солариум или тропик някой и после се пускаш спокойно така и намазана с 50 фактор..))

Иначе - аз това съм си харесала, и няма страшно от разлики - http://natayakim.com/en/catalog/summer-2016/ny-013-net-black.htm
Чак такава акробатика за единият цял бански ? Wink
Предпочитам си половинките, или поне докато все още мога да си ги позволя.
Имам една туника за плажа, която е цветна и може да се носи и без горница на банският и понеже е много тънка и с нея хващам тен на всякъде без да съм по монокини Wink.

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 01:10 от kikamora

# 2 671
Стига бе, сега ще го изядат детето, че е със затлъстяване и с луксация на тазобедрена става.  Stop

Не, ще изям на Даниела "кървавичките" - чудех се преди да отворя дали е нещо хорър или ще е Лейди Гага по бански.  Laughing

Тъкмо днес гледах някакви снимки на Лейди гага по бански и да ти кажа, чудех се как така тези звезди влизат толкова бързо във форма. Не ми се търси сега в нета, но те уверявам, че изглеждаше доста добре.

# 2 672
Тези ли са снимките на Гага?
http://www.popsugar.com/celebrity/Lady-Gaga-Wearing-Swimsuit-Mex … 50#photo-42016550

Не знам до колко влизат във форма, ние гледаме само снимки.

# 2 673
Кика, аз акробатики не правя - но виждам другите какво правят.
Аз си имам тен целогодишно и отдавна не се пържа по плажовете.

# 2 674
На солариум ли ходиш?

# 2 675
На солариум ли ходиш?

Трябва да ги забранят направо...както е в някои държави впрочем Simple Smile

# 2 676
Не. Зимата на топло - в останалото време успешно събирам тен на двора.

# 2 677
  • в 1001-та нощ
И аз предпочитам половинки. Модите не ме вълнуват особено, гледам да ми харесва модела и да ми стои приемливо Simple Smile Прашки в никакъв случай.  Mr. Green

# 2 678
Имам една туника за плажа, която е цветна и може да се носи и без горница на банският и понеже е много тънка и с нея хващам тен на всякъде без да съм по монокини Wink.
Хм, дай да я видим де.  Simple Smile

# 2 679
  • Tам през Атлантическия океан
И аз предпочитам половинки. Модите не ме вълнуват особено, гледам да ми харесва модела и да ми стои приемливо Simple Smile Прашки в никакъв случай.  Mr. Green

Прашки са ми противни дори и на перфектен задник  Crazy

Приемам ги само при  латино танцьорките по пищните  карнавали  Grinning
и при стриптизйорките  Peace
Като бански са ми абсурдни , като бельо иди дойди  Wink

# 2 680
Не си виждала плажна туника?

# 2 681
Не си виждала плажна туника?

Тя май на теб иска да я види облечена  Laughing

# 2 682
Под свободна туника едва ли ще ме види толкова добре Wink. До неделя не съм си в къщи, така че туниката не ми е под ръка.

# 2 683
Това ми попадна днес под заглавието 'Секси':

http://www.popsugar.com/celebrity/Ashley-Graham-Instagram-Pictur … 82#photo-41978374

# 2 684
Под свободна туника едва ли ще ме види толкова добре Wink. До неделя не съм си в къщи, така че туниката не ми е под ръка.
Ами ще почакаме!

Общи условия

Активация на акаунт