А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 816
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 730
Е тогава принц. Аз предпочитам принцове, верно и те си го мерят на кой колко е голям, ама чак такава злоба към тия с малките и завист към другите не съм видяла.

# 2 731
Тази йога не ви ли идва малко флегматична  newsm78

Аз ходя на ащанга - супер силова е и доста динамична. 

# 2 732
  • Ямбол
Забравила си кавичките на последната дума.

# 2 733
Ша, категорично твърдя, че си изрязвала тръгълниче, няма нужда да се консултирам с никого, защото от години работя с програми за обработка на изображения  Sunglasses
Имаш хубави бедра и без оформяне, така че можеш спокойно да го пропускаш.

# 2 734
  • постоянно
Да не ви остави човек за 5 минути и сте изписали 10 страници.  #Crazy

Харесвам хора с излъчване и каризма. Разбира се ако имат и хубаво тяло - са ми още по- симпатични.
За мен " хубаво тяло " е това , в което се чувстваш щастлив. Аз нямам такова поради ред причини  , но пък това не ми пречи да се радвам на чуждите такива  Mr. Green

# 2 735
  • постоянно
Ша, категорично твърдя, че си изрязвала тръгълниче, няма нужда да се консултирам с никого, защото от години работя с програми за обработка на изображения  Sunglasses

Яничек , аз пък нищо не разбирам от  фотошопинг , но и на мен тази същата снимка ми се стори " пипната " .  много  светлина и сенки  по бедрата , създаващи " слимминг еффект " . Не че има лошо и не твърдя да съм права , но просто ми направи впечатление  Mr. Green

# 2 736
На Ша са толкова некачествени снимките, че.... Аз с телефон постигам ужасен резултат, та не съм сигурна дали ги обработва или са замацани по принцип.

# 2 737
  • София - Рим и обратно
Даже адски е сглупила, като ги е резнала отвън и са станали безформени hahaha. Ама всеки с акъла си.

# 2 738
Аз пак ти казвам, Яни, че нищо не съм пипала и нищо не разбирам,  наистина, както пише  Кафе.
Убедена съм, че сигурно ти разбираш, но в случая не е така, както  си мислиш,, виждам, че няма начин да те убедя, но аз все лак да си кажа   Simple SmilePeace

# 2 739
Даже адски е сглупила, като ги е резнала отвън и са станали безформени hahaha. Ама всеки с акъла си.

Някой от апп-овете за разкрасяване е ползвала вероятно. Купих си нов телефон и се впечатлих силно какви програмки бяха наслагани - махат бузи, вталяват бедра, уголемяват очи и какво ли не още.  Whistling

# 2 740
Ша, ако държиш да разсееш съмненията снимай в суров формат и пусни. Аз не успях да кача обаче, защото е много голяма, но ти качваш често и ще се справиш.

# 2 741
  • Пловдив
Относно коремите - въпрос на структура е. Аз съм с едри бедра и стърчащи д..., но с плосък корем. Като качвам килограми ми растат паласките повече. Виждала съм по - едри от мене, но доста добре изглеждащи жени, както и слаби, но отпуснати и не хубави тела.

# 2 742
Янечек  Laughing Би било удоволствие да се запознаем на живо. Тъкмо да видиш, че пиперката ми си е същата и не е пипвана с фотошоп.

# 2 743

Някой от апп-овете за разкрасяване е ползвала вероятно. Купих си нов телефон и се впечатлих силно какви програмки бяха наслагани - махат бузи, вталяват бедра, уголемяват очи и какво ли не още.  Whistling

Сега ме заинтригува- какъв е телефона, сериозно питам  Heart Eyes

# 2 744
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ей, ама много технически напреднали изкарвате съфорумките Laughing. За да си оправиш носа, са нужни малко повече от базови умения с фотошоп. Аз например не бих могла, хем не е като да не го ползвам (за работа обаче).

Общи условия

Активация на акаунт