А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 763
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 940

Джо, бе, предупреждавай какво ще гледаме, уплаших се. Не знам как някой може да обижда Антигона, че прилича на такова чудо, като за щастие нямат нищо общо във външността си.

# 2 941
Тази Николета е много зле горката, това да се изтъкваш постоянно и да говориш  за завист и омраза, показва сериозни мозъчни липси.😒

Зле??? Това противно същество е срам за женския пол, как изобщо се намират кухи лейки, които да й подражават???
Мани че е грозна, това не е жена а зле гримиран травестит, но поведението, интонацията, тембъра са толкова противни че дори футбалерата не можа да я изтърпи.
То кой ли мъж би търпял подобно извращение дори за помияр на двора си...

# 2 942
Ти нали щеше да ходиш на плаж?

Когато фитнесът е в антрето, а пък на терасата - морето, плажът и тренировките може да са по всяко време.

Кукумицинка, кефиш  Joy

# 2 943
Ти нали щеше да ходиш на плаж?

Когато фитнесът е в антрето, а пък на терасата - морето, плажът и тренировките може да са по всяко време.
Това беше много добро Laughing

# 2 944
Уникална е,  екстрасенс,  чудя се как не да я лапнали от някоя телевизия да предрича бъдеще, минало и настояще  Laughing
Аз се пека, вас ви нарича, есе по- забавно  става,  обичам го тоя форум  Heart Eyes

# 2 945
И на мен ми прилича Антигона на Николета. В смисъл - това, на което Николета е искала да се барне при Антигона явно се постига по нормално.
Само тена не ми харесва.

Колкото до Шанти - винаги ми е изглеждала като спасителката на плажа като млада - сексапил в класически смисъл.

# 2 946
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, бе, предупреждавай какво ще гледаме, уплаших се. Не знам как някой може да обижда Антигона, че прилича на такова чудо, като за щастие нямат нищо общо във външността си.
Е, предвид цитата, нали не си очаквала снимка от инстаграма на херцогиня Кейт? Laughing

Антигона наистина не може да се сравнява с Николета заради един тен и прическа. Понеже има и свежа непринудена усмивка, и естествено излъчване. Докато, съжалявам, че ще съм гадна, но снимки на момичета с наклонена към земята срамлива главица и чупка в кръстчето не са никак лишени от сходство с горепосочената.

# 2 947
Е, предвид цитата, нали не си очаквала снимка от инстаграма на херцогиня Кейт? Laughing

Антигона наистина не може да се сравнява с Николета заради един тен и прическа. Понеже има и свежа непринудена усмивка, и естествено излъчване. Докато, съжалявам, че ще съм гадна, но снимки на момичета с наклонена към земята срамлива главица и чупка в кръстчето не са никак лишени от сходство с горепосочената.

Въпроса е дали гнусолета може да се сравнява с Антигоната...

# 2 948
Аз се пека, вас ви нарича, есе по- забавно  става,  обичам го тоя форум  Heart Eyes
Кой и как ни нарича? Rolling Eyes

# 2 949
 Joy телефона и сам пише.

# 2 950
  • Варна
Иначе се прибрах от плаж вече, а тена ми надминава
този на най-препечените кифли и плажни гларуси.  Embarassed
Значи приличаш на Николета hahaha
Joy Joy Joy хвана ме!
Тотал цинга ще съм до края на лятото. Mr. Green

# 2 951
Уникална е,  екстрасенс,  чудя се как не да я лапнали от някоя телевизия да предрича бъдеще, минало и настояще  Laughing

От 1 до 3 успя да стигнеш на морето извън Софията ли? С Конкорд ли пътува?

Между другото, за човек, който от май месец се пече и възхваляеа пърженето на слънце, селфитата ти след почивката в 5- звездните хотели, осъществена наскоро, са доста бледички и без тен.

# 2 952
На плаж каза, че ще ходи, не на море.

# 2 953
Бе на плаж съм бе, какво море  Laughing На плаж съм, че море ме чака писах, да се подготвя с тен. Иначе до морето бързо се стига вече от София. Wink

# 2 954
  • Варна
Не ги разбирам тези плажове, без пясък и море?!
Не е ли, ходене на басейн?

Общи условия

Активация на акаунт