Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 203
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Тита, Уанчето иска още едно чудо да и се случи  Simple Smile.

Евче, щом казваш, няма да казваме, ама да не те хареса пак някой засукан татуиран петък от Бургас  Mr. Green. Ще те развеждам където си пожелаеш, аз имам няколко любими капана - този за мидите, един за хамсия в Крайморие и един за рибена чорбица в Созопол. Ще си направим капан-тур хахаха.

Хустагил и аз препоръчвам. Но не и етерични масла.

Шери, честито ви ясладжия, Шерифчето да ходи с усмивка и желание!

Аз знам, че на питката се черпи само със сладки работи - и то на гости. Мисля, че сме го обсъждали в темата. В нашия край се казва Сарандисване. Ходихме на църква и после се събрахме у баба ни на женско парти с деца. Сервирахме питка, сладкиши и питиета, разбира се  Simple Smile. Да е сладък живота на бебето.
Скрит текст:
Поръчах кетъринг, че с бебе не ми се получи да правя домашни сладки.

A дъщеря ми - все още търси работа, на косъм беше да започне, но и липсва стаж там, и има кандидати със стаж, които са по-ценени. Стажът е БГ не се зачита, все едно няма такъв.
Скрит текст:
Кандидатствала е в LG за супер ниска позиция, минала е 5 интервюта успешно, взели са и размери на обувки, височина, тегло, но няма потвърждение за започване. Леко е обезверена, опитвам се да и дам кураж и да и обясня, че живота е матрица. Трябва да се нагажда според ситуацията, за да оцелее. Сега ми е по-трудно, отколкото като я изпратих. Защото знам, че има голяма нужда да съм до нея в момента.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 17:16 от MiraBu

# 31
2в1,ще те пиша,разбира се.

Новини от Донна чакаме новини другата седмица Heart Eyes

# 32
Мира, знам че българския стаж навън не се зачита, за жалост. Трудно е, но ще си намери местенцето, сигурна съм! Те веднъж да я вземат и после ще се уверят, че не са направили грешка.

За Уанчето, много се радвам, че искат още едно детенце! Браво, чудесно решение! bouquet

Тази сутрин М. се събудила, направила голямата работа и решила сама да си махне памперса. Резултатът- нови чаршафи, пижама, умито дете! При нас е весело! Joy

На Дона- успешно раждане и живо и здраво бебе! bouquet

# 33
Шери, страхотна цветна тема  bouquet

Абе гледам аз само 26 нови отговора, и си викам, брееей, днес всички бизи го раздават  Shocked  Пък то - нова тема  Mr. Green

Мира, дъщеря ти е страхотна, интелигентна млада дама! С опита от България ще се справи с всичко навън! Сигурна съм! Не се притеснявай, за нея подкрепата ти дори и от разстояние означава много  Hug

# 34
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мира трудно е докато започне в началото заради стажа и заради това че не е местна, но тя ще намери нещо сигурна съм. После обаче когато завърши тук ще гледат на нея много по - различно, защото ще е тяхна възпитаничка Simple Smile не се притеснявай имаш оправно дете, пък и ей къде е Шотландия, винаги можеш да я изненадаш  Wink

Тита, голяма сладурана е Моника Simple Smile

Шери да си изкарате хубаво на палатката  Hug куЧ ще го взимате ли Simple Smile

Звездичка все така добре да минават прегледите и да е здравичък Калоянчо  Hug

Фокси ама много хубава и дълга вашата разходка - супер Simple Smile

Уанче много се радвам че искате още едно бебче, може пък да е момиченце номер 3 Simple Smile

Стискам палци на Дона всичко да мине добре и да се гушкат с бебчо  живот и здраве Hug

Аз общо взето съм с добър зъбен статус след бременноста - само едно леко отчупване на един зъб и ще направим пломба, малко са ми възпалени венците и ще ги лекуваме, ако не излезне нещо от снимката което не се вижда ремонта ще е бърз Simple Smile Днес много се зарадвах на моята българска зъболекарка, оказа се че чака момченце през септември Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 19:08 от Илейн :)

# 35
  • Варна
Фокси, изпратих ти покана във фб. Да не се чудиш коя е тази...
Мира, навита съм за капан-тур. Може да го разширим и на север после... Само да се видя със свободно време. А за щерката, сигурна съм, че с такава борбена мама и тя е силна. Ще се справи. Сигурна съм, че й липсваш, но ако е под крилото ти как да се научи да се справя сама...

# 36
Благодарско за темата Simple Smile
Моля Мира да ме светне къде е капанчето за миди в Бургас.

Уанче на погача само сладко: да му е сладък живота.
Жените си тръгват по светло и никоя нищо не изнася от къщата. Та за меню...каквото харесаш сладко в магазина. Никой не яде щото пиене няма...а с кафе повече от парче тората не се връзва.

# 37
Само да кажа, че оцелях днес ... лудница. Пълна лудница даже!
Перу, нямам сили за говорене. Ще ти звъння тия дни.
Шерифче  bouquet благодаря!
Мира, на пристанището ли е тоя капан?

# 38
  • Ловеч
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Шери  bouquet и честит прием! Весело да ви е на палатката и хубаво време.!
Ям всичко- с изключение на кисело мляко с бисквити- тежък градински спомен и за това.
Тита hahahaна комши хубавеца отворил комина и мазал а тя пила кафе на спокойствие- в резултат на това и тапети сменяха.

# 39
Шери  bouquet
За да не е гол запис и да ме затрият модераторите Иви
Скрит текст:
Viburcol N  билкови свещички при никнене на зъби , за успокоение при плач, колики блабла. Ако съм превела правилно. Ще потърся в Гугъл сега
http://www.marvi.bg/viburcol-n-viburkol-n-pri-temperaturni-sasto … -1-1-gr-4604.html успях

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 21:02 от janach

# 40
  • При вещиците
Мира, и аз идвам на миди края на юли да знаеш. И то задълго! Ще постоим сълго на вилата във Влас.
Шери, темата е уникално красива и свежа. Страхотна си.
Аз вече се чудя какво да си изследвам, на ден вървя от 8 до 12 км, сложих се на режим и не мога да сваля килограмите и този шкембак. А другата пролет и ние за ново чудо сме се наточили.

# 41
Уанче, Лили, Коте дано да ви се случат чудесата  Hug
Аз вече нямам амбиции в тази посока, изпълних си плана  Wink

# 42
Шери, честито!
Ние си имаме два комплекта баби/дядовци, западен модел,  живи и здрави да са ни   Grinning

На мен като не ми хареса работата, която изискваше прекалено много от времето и личния ми живот, я смених. Доволна съм.

Амини, на мен не ми стиска, а колко ми се иска! Скоро четох една статия, много точно написано, ''гледай си твоята утроба'' или нещо от сорта беше. Ще се опитам да я намеря.
Лили, Коте, успех! Дано!

Пп намерих я, излиза в гугъл, но не мога да дам линк.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 21:56 от Keй

# 43
Лили...инсулинова резистентност.

# 44
Лили виж глюкозата и ТСХ. Много хубав план. За отслабването, аз почнах да се прибирам след годината.

Значи края на юли среща в Бургас.

Капанът
Скрит текст:
се казва при бат Жоро, срещу блок 15 в Лазур, залепен е до чалгаджийската дискотека Пиргос, и е на 1 минута от морската градина, където завива пътя за солниците. Мъжът е готвач, а жената сервира.

Общи условия

Активация на акаунт