СепТемвриЙскатА Мама доБра шАри ПъстРи яйчИца за ПослушнИте ДецА!!!

• 10 949
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Галя,
и аз те моля,
не си измъчвай душата с тези терзания!!!  Praynig

След един месец ще е приключило всичко и вие ще  се наслаждавате едни на други!
Бъди силна!

# 106
Мами абе да ви питам, дечковците ви слушат ли  newsm78 Емили направо  не се търпи  от няколко дни ,то лиготия ,то 4удо ooooh!

# 107
  • София
Гвен,Холи казва "мамо,ака" и веднага започва да се напъва,та ако успея да я сложа на тоалетната чиния си върши там работата,ако ли не.... Crazy

Е,вие поне имате някакъв напредък!  Confused При нас и това даже не се случва...ама когато-тогава!  Hug

Дорка,
Тано слушка,но събере ли се с друго дете - не мога да го позная....дивее,беснее,скача,вика...като луд!  Rolling Eyes Ама нали са деца...гледам много да не се впрягам  Mr. Green

# 108
Холи,не мога да не съм тъжна,защото след 1 месец ще се повтори всичко отначало,а и не мога да спра да се питам "защо ни се случва това".

Ооо,миличка аз си мислех че ще правят двете операции заедно! Rolling Eyes Бъди силна и прегърни малката героиня от нас! Hug Всичко ще мине добре.Трябва да не спираш да вярваш в това нито за миг! Praynig
Как е сега Стеличка?Плачка ли,започна ли да хапва? Прегръдки и на двечките Hug

# 109
  • София
Стела е добре.С яденето няма проблем.Веднага когато можеше след упойката я нахраних.Даже по-рано и дадох вода,защото не можех да я гледам повече как се мъчи(беше яла я 21ч,сряда,стоя гладна до операцията в 14ч и след това) и повръща.Започва да си влиза в нейния график.Досега се будеше с ужасни писъци,но утихват и само приплаква на сън.
Обаче разбра че и се обръща внимание по цял ден и много се разглези.Не мога да я позная.Не е моето тихо и кротко дете.Това есетествено малко ме изнервя,една цигарка не мога да ипуша.Ей,за това най-много ме е яд,че беше дете мечта,а сега ще стане глезла.Но да ми е здравичка,пък по натам ще се превъзпитаваме.

# 110
Обаче разбра че и се обръща внимание по цял ден и много се разглези.Не мога да я позная.Не е моето тихо и кротко дете.Това есетествено малко ме изнервя,една цигарка не мога да ипуша.Ей,за това най-много ме е яд,че беше дете мечта,а сега ще стане глезла.Но да ми е здравичка,пък по натам ще се превъзпитаваме.

Нормално ...  Rolling Eyes не се учудвай, моя големия... уж мъж вече ...  hahaha пък след операцията и той като се усети, че е център на вселената  Joy набързо взе да се глези и възползва  newsm78 , но по-после като се възстанови бързо-бързо си дойдоха нещата на мястото  Wink
Така, че и вие ще се "възпитавате" по-късно сега се обичайте и оздравявайте със скоростта на свелината  thumbsup Two Hearts

# 111

Момичета,
как сте с гърнето!?

Ето как сме с гърнето  hahaha

е  поне имаме лек напредък ... сяда по голо дупе вече без да пищи... но бързо става и не прави нищо вътре  Joy

# 112
  • Велико Търново
Галка, и при нас беше същото с глезотията след операциите, и със събуждането с писъци и плаченето насън.
Всичко ше мине, но ще трябват месеци. Няма да стане глезла. Така че поне това не го мисли, ще мине от самосебе. Детето само ще си покаже.

С гърнето и нас хич ни няма. Изобщо не иска да сяда - ни гол, ни облечен. Инаше само няколко изолирани случая , в които си го носи , сяда с гащите и почва да се напъва, но не защото му се ака, а защото всички се натъркаляхме от смях и Бобката беше много доволен от така създалото се общо веселие  Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 май 2006, 11:35 от flavi

# 113
  • Стара Загора
Здравейте,
и Ники е доникъде с гърнето, майка ми започна да я подканя да сяда, ама малката не се дава.
Да ви поkaня на среща в кърмаческия се подвизава темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=97277.0
на който му е близо и му се пътува ще се радвам да се запознаем.
Доскоро

# 114
Ние не сме почвали с гърнето още.Чакам още малко та да се затопли,че ме е страх с тези резки промени на времето.Ето,пак стана студено.... Tired
Иначе за протокола Mr. Green -Жожи му остава да изкара и последния кучешки зъб....не съм ги и усетила другите Grinning дано да е така и за напред Praynig
Това е вече си е при нас....
Готвим се за Гергьовден, лудница ще стане от баби и дядовци LaughingБаща ми ще донесе и направи агнешкото, че аз така или иначе не съм правила никога ,а и фурната ми пече много силно, а то агнешкото нали се прави на слаб огън цяла нощ Rolling Eyes
Та така, остава ми да изумувам някакви по интересни салатки и мезета.... Grinning
И така...другата седмица сме на консултация за последните 2 ваксини....
Само незнам дали да купувам менингитна ваксина,незним нито колко струва нито нищо?Вие ще слагате ли кажете нещо да се ориентирам.... Rolling Eyes
Тъкмо и да го видим колко е пораснал господина,че аз си го меря в домашни условия, както винаги разбира се си е 10 кг с дрехите на кантара  Rolling Eyes Embarassedи е към 77 см висок,до колко го меря правилно само незнам,ще видим как ще го изтеглят на консултацията.Направо ме е срам, нищо не му се лепи, такъв манекен е  Rolling Eyes
Вчера му правих прическа с пяна за коса ,след малко ще пусна снимки Mr. Green
Айде поздрави и целувки от нас!
И девойки,дайте пак като се позатопли времето да си чукнем отново една срещичка Wink
Галя ,мнооого се радвам ,че вече сте си у дома Hug  bouquetМного целувки ви пращаме! Peace

# 115
Привет от нас!

Галка,радвам се за вас,че сте добре! Hug

Цитат на: Мимис
Само незнам дали да купувам менингитна ваксина,незним нито колко струва нито нищо?Вие ще слагате ли кажете нещо да се ориентирам....
тук тази ваксина е от задължителните,но никой няма да ми звънне да ходим,а не съм ги водила от месеци,нито знам какво трябва да им се слага! Embarassed Добре,че ме подсети,та да звънна тия дни! Thinking

С гърнето имаме невиждан успех,без изобщо да настоявам. CrazyДори мъжа ми беше ми казал веднъж,че по това време Ерик вече беше без памперс,а Холи от мързел не съм я учела! Tired Тя пък взе да си казва милата "ака".Иначе си пиша в пампата,но акането вече няколко дни го правим на тоалетната чиния(в градината си ака в памперса,де)! Joy Ей сега,аз си пиша на компа и тя идва,дърпа ме за крачола и "мама,ака",а аз й казах"чакай ,мила да си изпратя писмото" hahaha  ooooh! Та така.Май когато детето е готово за това нещата стават от самосебе си! Heart Eyes

# 116
Мами да ви се похваля,4е умирам от кеф  dance Емили от в4ера е без биба  Whistling На обяд легнахме да спим и реших,4е няма да и я дам от 14:30 та 4ак в 16:00 заспа.Голям зор беше,но важното е,4е успях  newsm18 Притеснявах се ве4ерта как ще е. Оставих я и сама си заспа,явно е разбрала на обяд,4е може да заспи и без биба и не я търси. Сутринта стана рани4ко оба4е,но нищо  Hug
Ка4ила съм няколко нови снимки,разгледайте ако ви се гледа де  Crazy

# 117
Здравейте момичета,
Калоян от понеделник тръгва на ясла  #Crazy много съм притеснена как ще е  newsm78 дано лесно да свикне и да не боледува, че и аз от другия месец почвам работа  Rolling Eyes

Вчера го водих малкото чудо пак на зъболекар  #Crazy скъса се да реве  Sad а на мен ми се скъса сърцето ... и на всичкото отгоре - след екшъна в комплект с родителска среща на баткото... заедно с бебето   Joy мъж ми вика, че се чудел какво е това железно сърце дето имам та ми дава да си "тормозя" децата #Shocked За малко да го целна в десетката  hahaha

А и аз да се похваля ... Калоян за 1-ви път тая нощ е спал от 9.00 до 6.15 ч. без да се събуди  hahaha направо не повярвах  Smile

# 118
Мами да ви се похваля,4е умирам от кеф  dance Емили от в4ера е без биба  Whistling
Браво  Grinning И по този повод и аз да се похваля,че Жожи вече не си смока палеца, метода с лекопласта помогна Mr. Green

Здравейте момичета,
Калоян от понеделник тръгва на ясла  #Crazy много съм притеснена как ще е  newsm78 дано лесно да свикне и да не боледува, че и аз от другия месец почвам работа  Rolling Eyes

Стискам палци Praynig да свикне бързо и лесно Коко и да мине с възможно най-малко боледувания Peace Hug
И аз трябва да проверявам дали ще ни приемат сега септември... Rolling Eyes

# 119
Голям бонбон е  Hug Мимис ама са малко малки снимките и не се вижда много много при4еската  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт